Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cel mai penibil moment din viatza ta.. (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1868-penibil-moment-viatza-ta.html)

Psycho 12-03-06 12:19

Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..

zi zau :) .... ink ami stau si ma gandesk la faza de aseara .. era cu lumina aprinsa sau cu .. ea stinsa .. :) ahahahahaha

d3vilish_lips 12-03-06 12:27

...hai :evil: :evil: esti animal.......

Cosmin255 12-03-06 17:48

Cel mai penibil moment din viata mea a fost cand am iesit odata cu un amic si iubita lui din vremea aia in oras....mergem noi la un suc , tipa cam bomba asa , si ii zic amicului meu pe turca daca in seara asta are program de dat la m**e?... (tipul fiind turc) si cand ma uit la gagica , se schimbase la fata...fata era turcoaica :)..imi venea sa intru in pamant de rusine...

Psycho 13-03-06 08:01

hahahahaha sa`mi tag una super tare ... daca eshti domuz :)

Ju!ceD 16-04-06 23:49

cel mai tare moment...hmm
cred ca a fost vara asta la strandu' din vacaresti pacolo locuiesc...eram cu 2 preteni...la un momedat o albina in dreapta mea....fac 3 ture de bazin..ma uit in spate bzzzzzz!!! mai merg putin ...tot bzzz! sar in apa ma uit stanga, dreapta nimic...ies usurat bzzzz!!!! doamnee f***i albina m**i!! pan la urma am stat 15 min in apa sa scap de ea!!! normal ca aproape toata lumea din strand ma vazuse =)))

Cosmin255 17-04-06 00:00

E hazliu momentul dar nu mi se pare chiar penibil:D

Psycho 17-04-06 01:05

cred k mergea la avcantze de neuitat ;)

Cosmin255 17-04-06 09:12

Mi-am mai adus aminte de o faza de acu vreo 3 ani , cu o fosta , am mers la ea acasa si ma intreaba ia ghiceste tu cum o cheama pe mama....eu foarte indignat de intrebare...spun....nu stiu...ea continua sa insiste"hai spune"....eu : pai cum sa o cheme...nu stiu dar doar n-o s-o cheme Viorica...vad ca fata se inroseste....si imi dau seama ca tocmai ghicisem....si dau sa o intorc..."e un nume foarte frumos , am si eu o matusa pe care tot asa o cheama" .. va dati seama ca nu am mai dat ochii cu femeia respectiva...:)

RA_2fast4u 18-04-06 18:28

:lol: :lol: :lol: :lol: deci ii prea tare topciu asta :lol: :lol: rad aicea de ma sparg :lol: :lol: =))
si ca sa nu fiu prea offtopic... ham... nu prea imi aduc aminte implantari de-ale mele da o sa zik una cu altcineva: odata la un birt...stateam si noi la una mica ca toti oamenii.... la masa cu noi(drak stie cine era) un tip de vreo 20 de ani.... deja ajunsese sa aiba vreo 10 carari in + fata de normal ... nah nik deosebit..... pana la un moment dat intra in bar o femeie in varsta cu o matura :lol: si vine asta la tipua ala si fake scandal ca zbargdan ca zbaragdang si tot din astea =)) si il ia pe asta acasa cu matura dupa ea :lol:

Cosmin255 24-04-06 21:59

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
:lol: :lol: :lol: :lol: deci ii prea tare topciu asta :lol: :lol: rad aicea de ma sparg :lol: :lol: =))
si ca sa nu fiu prea offtopic... ham... nu prea imi aduc aminte implantari de-ale mele da o sa zik una cu altcineva: odata la un birt...stateam si noi la una mica ca toti oamenii.... la masa cu noi(drak stie cine era) un tip de vreo 20 de ani.... deja ajunsese sa aiba vreo 10 carari in + fata de normal ... nah nik deosebit..... pana la un moment dat intra in bar o femeie in varsta cu o matura :lol: si vine asta la tipua ala si fake scandal ca zbargdan ca zbaragdang si tot din astea =)) si il ia pe asta acasa cu matura dupa ea :lol:

lol ,. si dc era penibil pt tine totusi?

valib 25-04-06 10:41

credeam ca cel mai penibil moment e o intamplare haioasa in care ai picat de fraier, sau ceva` de genu...
dar aseara mi s-a schimbat viziunea.

cel mai penibil e cand cineva te ameninta ca te da la politie, mai ales daca acea persoana e cineva cu care ai fost 4luni, alaturi de care ai petrecut foarte multe clipe placute, care credeai ca simte la fel ca si tine, pentru care credeai ca esti special. Si mai ales cand ameninta in prostie, doar pentru ca o doare realitatea...faptul de a fi o ***** rafinata, faptul ca m-a mintit de fiecare data, faptul ca s-a jucat doar cu mine...si adevarul doare.
A...si ca fapt divers...i-am dat 1sms la care mi-a raspuns civilizat, dupa aia i-am mai trimis 2mesaje(cam la 3ore diferenta)...in care am explicat ca nu credeam sa ma lase balta asa dintr'o data, si nu credeam ca va avea prieten asa curand(deh...abureala obisnuita: nu pot sa am prieten o vreme buna, o sa am prieten doar dupa bac, etc)

RA_2fast4u 25-04-06 12:23

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
lol ,. si dc era penibil pt tine totusi?

>>>>>>
Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
si ca sa nu fiu prea offtopic... ham... nu prea imi aduc aminte implantari de-ale mele da o sa zik una cu altcineva:

;)

Cosmin255 27-04-06 21:14

Quote:

Originally Posted by valib
credeam ca cel mai penibil moment e o intamplare haioasa in care ai picat de fraier, sau ceva` de genu...
dar aseara mi s-a schimbat viziunea.

cel mai penibil e cand cineva te ameninta ca te da la politie, mai ales daca acea persoana e cineva cu care ai fost 4luni, alaturi de care ai petrecut foarte multe clipe placute, care credeai ca simte la fel ca si tine, pentru care credeai ca esti special. Si mai ales cand ameninta in prostie, doar pentru ca o doare realitatea...faptul de a fi o ***** rafinata, faptul ca m-a mintit de fiecare data, faptul ca s-a jucat doar cu mine...si adevarul doare.
A...si ca fapt divers...i-am dat 1sms la care mi-a raspuns civilizat, dupa aia i-am mai trimis 2mesaje(cam la 3ore diferenta)...in care am explicat ca nu credeam sa ma lase balta asa dintr'o data, si nu credeam ca va avea prieten asa curand(deh...abureala obisnuita: nu pot sa am prieten o vreme buna, o sa am prieten doar dupa bac, etc)

:( naspa fraite..:(

slay3rexe 07-06-06 20:01

daca imi dati voie.. cel mai nasol mom cred ca a fost cand am venit odata beat noaptea acasa si de lemn ce eram m-am pisat dupa usa d la intrare... nu mai beau...............

Cosmin255 09-06-06 15:35

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l , si a doua zi prestai cu mopul?:)...

All times are GMT +2. The time now is 01:54.

- Copyright 2026 4Tuning