Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Virtual Tuning... anyone ??? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18632-virtual-tuning-anyone.html)

holdo 13-07-06 15:21

Re: Virtual Tuning... anyone ???

3 Attachment(s)
si un vectra! :)

Alex2Fast4U 14-07-06 16:04

knd cobori masina.. incearca dupa aia sa repari partea de sus a imaginii.. adik selectezi layeru` cu masina lasata jos.. shi cu Rectangular Marquee Tool selectezi partea de sus a layerului, CTRL+T shi o lungesti in sus.. shi voila.. nu`ti mai apare ruptura aia.. (dak nu ai inteles ce vreau sa zik.. vb pe mess) shi nu te grabi sa faci cantitate .. axeaza-te sa faci calitate.. una buna da` frumoasa .. decat 4/zi si mediocre.. :) in rest toate cele bune shi succes mai departe :D

raul_rebelul2005 17-07-06 01:05

Fain modificate masinile....spor latreaba pe mai departe....

holdo 18-07-06 13:16

1 Attachment(s)
o masina mult dorita de mine simplu cu bun gust :) si fff tare!!!! :) din pacate nu gasesc de vanzare :(.

raul_rebelul2005 19-07-06 19:44

faina foldo.....cred ca una singura am vazut in sm,de culoare gri,numa ii cam obobsita un pic,da nu ii de vanzare,imi plac si mie modelele alea,is faine.....pe internet nu te-ai uitat??numa bine.....

Yackone 20-07-06 01:15

6 Attachment(s)
si ceva de la mine;)

Alex2Fast4U 20-07-06 01:40

`sup Yackone.. misto lucrarile.. te mai asteptam pe la noi shi cu alte proiecte.. poate ne mai ajuti shi pe noi.. suntem cam noi in VT.. shi ne-ar prinde bine nishte ajutor.. toate cele bune..

FreaK_Bv 24-07-06 02:04

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U
`sup Yackone.. misto lucrarile.. te mai asteptam pe la noi shi cu alte proiecte.. poate ne mai ajuti shi pe noi.. suntem cam noi in VT.. shi ne-ar prinde bine nishte ajutor.. toate cele bune..

hmmm...uite ceva si de la mine...si eu sunt umpic cam incepator...astept niste pareri;)))

Alex2Fast4U 24-07-06 16:42

2 Attachment(s)
Un BMW p care l-am facut acu cateva zile.. :D
P.S. : I`m a Jeff Gordon fan.. asha k nu va mirati k ii pe masina.. :D

holdo 25-07-06 18:19

2 Attachment(s)
nu prea am timp de nimic :( totusi ceva am incercat cu vopseaua nu is multumit, in rest body kit-u cre ca merge :)

Alex2Fast4U 25-07-06 19:58

dak te uiti mai bine... spoileru` fatza in partea stanga.. sta cam stramb.. in legatura cu culoarea is de acord cu tine.. i s-ar potrivi un rosu.. sau ceva mai.. aprins. shi incearca sa intuneci putin spoilerul ca sa se potriveasca cu restul masinii.. ..numai bine

holdo 31-07-06 08:46

1 Attachment(s)
un vw eos :)

holdo 31-07-06 09:55

1 Attachment(s)
.........................

Snoopy 02-08-06 10:36

WOOOOW ce misto ultimele 2. Tot asa! :) Cine are programu si putin timp sa imi arate si mie cate ceva? Ma apuc si eu :D

holdo 02-08-06 12:53

snoopy.... programu ti-l pot da si eu cand ne intalnim undeva la o bere :) asa mai multi!
in rest sunt tutoriale si de acolo inveti multe nu ai nevoie ca cineva sa steie langa tine.

Alex2fast4U.......cand ne putem intalni sa iti dau cd-u inapoi? ca cam de mult ii la mine....sper sa nu te superi!

All times are GMT +2. The time now is 08:57.

- Copyright 2026 4Tuning