Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Viata in Romania (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/183-viata-romania.html)

Hondarul 03-06-04 12:14

Viata de cacat in RO !!!

Plecati fratzilor care unde puteti din tara asta de cacao !!!

aicad 03-06-04 12:57

deci am ajuns din nou la o concluzie:

Viatza in RO:
Viatza buna = BANI
Viatza proasta = NO BANI
si mai sunt niste scalvi (la propriu) intre astea doua care se chinuie. CEL MAI NASPA E CA MAJORITATEA FAC PARTE DIN ACEI sclavi :( (inclusiv eu)....

Kitana 04-06-04 13:39

\"....De unde Soarele rasare doar daca`l platesti...\"
asa e si in romania ... totu se plateshte... totzi oamenii mari, totzi bashtanii au mintzi corupte... totzi vor mita totzi se mira de unde sa mai scoata bani ... mai nou parlamentarii voteaza legi cu privire la limbaju pe stadioane da nu vad frate mita,droguri,shantaje,japca ... pe astea nu le vad? sau se fac ca nu le vad ? de fapt io am impresia ca ei nici nu aud ce lege se propune ridica si ei mana ... asa sa zica ca au votat o lege da daka ii intrebi ce lege au votat nu stiu pt ca la noi in parlament se doarme, se citesc ziare... cum sa stie ? de asta e tzara asta lasata asa in voia nimanui ... e asta ... se pare ca noi oamenii de rand nu putem face nimica nimic ... ROMANIA TREZESTE-TE!! :))

EvLSant0S 04-06-04 14:09

am vazut o poza mijto in libertatea .. ieri parca... aratau o sala.. cu parlamentari and shit.. sa zicem ca 100 de locuri ... insa 92 erau goale...
si 8 pline :) deci erau 8 prezenti 92 absenti mijto ma chiar mijto... :( :(

strengaritza 04-06-04 19:44

stiti care e faza si mai tare??????
chestia asta cu dormitul..se vede si in comunitatile mai mici..ma refer la ierarhiile la nivel mai local....mai restrans decat politica,...intr-o scoala de exemplu....
de ati vedea ce masina are derectoru' liceului nostru.....si avem un liceu\" de centru\" fara un ban si nici o dotare.de toata minunea.......toata ziua ne cer bani..de parca scrie pe fetzele noaste BANCA FARA LIMITA!!!!...si tot nu avem nimik....
unde-i buba?
:?:

tekno 04-06-04 23:52

atunci de ce nu te-ai dus la un liceu de cacat ca mine unde lafel ne cer toata ziua bani... yo unu nu le dau... da' deaia tot se lucreaza/renoveaza/modernizeaza in shcoala...

Psycho 05-06-04 07:29

stiti de ce e frumos in romania .. k daca ai bani ( care`i are ) poti sa faci orice ... sa`ti cumperi loc ( pamant unde vreai ) etc etc

Kitana 05-06-04 17:54

mda ... asa e ... potzi cumpara si viatza unora cu bani... cei cu bani fac shantaje... cei cu bani se ocupa de droguri si de alte rahaturi :) :) exact ce va spuneam in parlament se doarma si se voteaza legi de dragu` de a se vota :)

strengaritza 05-06-04 18:25

pai da :P este o vorba...banii nu aduc fericirea...o intretin numai !!!!!!

relax....cei care dorm in parlament..si asa..treaba lor...le vine si lor randu'....hai sa nu ne mai agitam..da-i inkolo...pana la urma...si noi suntem fericiti de putinul care il avem..ca..Doamne's multumesc..de foame nu murim...
sunt si altii care o duc mai rau....trebuie sa mai privim si partea buna....uneori...eu ma simt mandra de ce am...chiar daca unii fac mijto..ce..de ex...de telefonul meu...na si ce? n-o mai pomenit lumea Sagem myx 1?..macar sunt mandra ca mi l-am luat cu banii mei..munciti de mine....nu ma impresioneaza cu telefoane cu camera foto..luate de mama pe firma.... ce?..daca imi trebe sa sun..pot vb si de la asta :P
sau..ce....modul cuum te imbraci...oare in haine de milioane intregi ne sta toata valoarea?ce pestii mei..sa dau salaru lu mama pe adidasi si a lui tata pe o sapca?bla bla......i'm so sorry....4 them....
intelegeti ce vreau sa zic?.... sa pretuim tot ce avem..eu am kolegi care nu au 20 000 sa vina cu clasa la un suc... eu am...deci..nu ma plang... este loc si de mai bine..dar...deocamdata.....

TNos 05-06-04 22:21

viata e grea peste tot nu numai aici la noi....asa ca nu are rost sa dam vina pe Romania,oriunde e nevoie de sansa si de multa munca,in ce cantitate,astea doua se completeaza...asta e parerea mea...pt tot ce e rau///numai eu sunt de vina///iar pt tot ce e bine....an fost ajutat

strengaritza 06-06-04 08:15

:P :P :P
e vina ta ca te-ai nascut in ro

:P :P :P

p.s. era o JOKE...

p.s.s.nu uitati ca Romania e tara faina..pacat ca e locuita

OVI 06-06-04 10:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"strengaritza\"
:P :P :P p.s.s.nu uitati ca Romania e tara faina..pacat ca e locuita

adica vrei sa spui ca tara e frumoasa dar oamenii sunt urati???? :lol:

strengaritza 06-06-04 22:25

nu..era vorba cum ca oamenii ar fi ...redusi din pct de vedere intelectual sa nui prosti...era o vorba aiurea..care ne-o tot spun profii la scoala....si din cate am inteles..o spun in speranta va noi\"cei ce ne aflam azi pe bancile scolii\" vom chimba oarecum situatia.... :D :D :D
deci...cand voi ajunge mai la putere...am saaaa..scot legea care interzice cursele...legea 84 parca...loooolzzz..ce ziceti..ma sustineti?...facem un partid?

X-Ray-Eyes 07-06-04 02:25

Stau si ma întreb uneori daca merita sa traiesti in aceasta lume asa cum i-am zis eu \"murdara” .In fiecare zi am nenorocul sa mai vad un pic din rautatea oamenilor,din prostia si incompetenta lor. Sunt sigur ca si voi ati trait acest sentiment care ma încearcape mine acum , acela de neputinta in fata acestor rautati . Cineva îmi spunea ca trebuie sa te resemnezicaci oricum singur nu poti sa schimbi nimic . NU vreau sa cred asta pentru ca daca fiecare din noi nu încearca sa lupte împotriva prostiei, a incompetentei si a rautatii oamenilor atunci suntem pierduti!Vei spune acum ca spun vorbe mari . Eu spun ceea ce simt si ceea ce ma revolta pe mine si am dat un reply la acest topic cu speranta ca mai exista oameni care îmi împartasesc parerea. Asist in fiecare zi la noi episoade din aceasta telenovela care este viata si oamenii imi dovedesc ca este mult mai simplusa fii rau si sa faci rau cuiva decat sa-i faci un bine. Poate ca saracia atât cea financiara cat sicea intelectuala îi fac pe oameni sa fie rai . Despre latura financiara sunt lamurit , atâta timp catin aceasta tara lucrurile vor merge asa cum merg acum oamenii nu vor înceta sa-si vânda sufletul pentrubani . Cel care spunea ca banul este ochiul dracului avea o mare dreptate. Saracia i-a îndobitocit pe oameni si i-a facut sa uite adevarata lor fire. Poporul român nu a fost mereu asa! Daca in vremurile vechi eram cunoscuti ca oameni buni si ospitalieri acum românii sunt cei care sunt priviti cu teama si suspiciune pestegranite . Eu sunt de parere ca putem fi saraci dar cinstiti , asta depinde doar de noi ,de ceea ce preferam sa fim . As mai avea multe de spun dar cred ca ati prins ideea si in plus nu vreau sa va plictisesc.

pimp_lex 07-06-04 04:59

foarte mare adevar ai scris X-rays

TNOS- ai dreptate, e greu peste tot, dar totusi cu munca mai poti sa faci ceva, pe cand de multe ori in ro, multi muncesc ca robii si tot degeaba.....

Strengaritza - ce lucrezi?

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning