Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   4TuningRO numarul 2 ! (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/17944-4tuningro-numarul-2-a.html)

bodyspeed 11-06-06 20:38

Re: 4TuningRO numarul 2 !

super revista ...dar am doua precizari
1..la bazar la pag 118 la aceea calibra 2.0 titlu e peugeot 306 ....asta e se mai intampla ;)
iar cea de a 2 .....numai prezentati si voi ca in prmul nr cate un pictorial...
credeam ca o sa urmeze altu :???:

vlad_Mafiotu 11-06-06 21:41

asta vroiam sa va intreb si eu . ce s`au intamplat cu pictorialele ?:D

Hondarul 12-06-06 12:13

Pai e revista de tuning mai baieti... nu??? Acum am pus accentul mai mult pe masini, dar la urmatorul numar... va fi un echilibru mai bun intre masini si femei/pagina de revista :lol: :lol: :lol:

Bmw_E30dak 13-06-06 19:06

Re: 4TunigRO numarul 2 !

In Ploiesti De Unde Pot Sa Iau Revista Va Rog Mult De Tot Sa Imi Spuneti K Nici Primul Numar Nu Il Gasesc Pllsssssssssssssssssss

shantzu 13-06-06 19:20

tu nici acum nu ai primul numar mha ?
cauta la mall

GRIGO 14-06-06 15:31

..am cumparat si eu revista ....
am citito ...
ce nu mi-a placut la ea a a fost "reportaju`" de la 4tuning day virtual chalenge ......ce nu mi-ai placut la el ...
Pt cat tam tam sa facut cu concursu asta ar fi trebuit sa se scrie mai mult .......nu doar o pagina si aia jumate cu poze ......
......si nu inteleg de ce nu ati anuntat castigatorii ...si de ce nu ati pus toate masinile castigatoare ? .........era frumos sa punetzi si voi vreo 2 poze cu panou ...."plin" cu lucrari ...asta as aca sa vada lumea

Hondarul 14-06-06 20:02

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
..am cumparat si eu revista ....
am citito ...
ce nu mi-a placut la ea a a fost "reportaju`" de la 4tuning day virtual chalenge ......ce nu mi-ai placut la el ...
Pt cat tam tam sa facut cu concursu asta ar fi trebuit sa se scrie mai mult .......nu doar o pagina si aia jumate cu poze ......
......si nu inteleg de ce nu ati anuntat castigatorii ...si de ce nu ati pus toate masinile castigatoare ? .........era frumos sa punetzi si voi vreo 2 poze cu panou ...."plin" cu lucrari ...asta as aca sa vada lumea

Vom detalia mai mult in urmatorul numar de revista 4TuningRO. Promitem:lol:

Gratzian 15-06-06 00:56

ideea sincera este ca facusem 8 pagini cu virtualul
dar cu restul de sulimentari ajunsese revista pe la 186 pagini
asa ca am mai scos din ele, si bagam in nr urmator

hitman454 15-06-06 21:33

pentru aia care nu gasesc revista nr 2 prin ct in statie la 48 la raly&hot acolo e o dugheana:) cu reviste sigur gasiti acolo

TopArt 15-06-06 23:04

Quote:

Originally Posted by hitman454
pentru aia care nu gasesc revista nr 2 prin ct in statie la 48 la raly&hot acolo e o dugheana:) cu reviste sigur gasiti acolo

zi-mi si mie te rog care ralliye&hot, eu il stiu pe cel de la tic-tac in spate, nu cred ca e ala.

vreau si eu sa cumpar revista, sunt chiar curios ce si cum s-a scris in nr. 2

Gratzian 16-06-06 00:42

nu e nevoie, poti trece pe la redactie sa o primesti cadou

GRIGO 19-06-06 21:40

Quote:

Originally Posted by Hondarul
Vom detalia mai mult in urmatorul numar de revista 4TuningRO. Promitem:lol:

k .....asteptam cu drag

Quote:

Originally Posted by TopArt
zi-mi si mie te rog care ralliye&hot, eu il stiu pe cel de la tic-tac in spate, nu cred ca e ala.

vreau si eu sa cumpar revista, sunt chiar curios ce si cum s-a scris in nr. 2

am luat eu o gramda de magazine la rand ...si dupa cateva ore de cautari l-am gasit pe aurel vlaicu ....in statie la 101 a doua statie dupa pod.......in intersectia aia acolo o sa vezi un magazin rodipet ....acolo am vazut ca avea multe ...pe bune

isacfani 20-06-06 07:22

cineva din braila a gasit, cumva, numarul 2 ? ca eu nu l-am gasit nici acum, nici la cele 2 locatii date. sau s-a terminat deja ?

yamahaer1cip 21-06-06 23:47

in zona icil o gasesti la telegrah sau cuget libera acolo apare cu sigurantza sau la peco bafta

yknot 24-06-06 07:41

Quote:

Originally Posted by isacfani
cineva din braila a gasit, cumva, numarul 2 ? ca eu nu l-am gasit nici acum, nici la cele 2 locatii date. sau s-a terminat deja ?

eu am luat-o de la piata mare

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning