![]() |
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
pepy are o masina prea tareeeee
omu cred k bate p 400m tot din romania la ora actuala,indiferent in c clasa e inkdrat ;) asta e adevarul... a facut sacrificii,bravo lui...makr are d unde...pt multi dintre noi 31 000 e o suma considerabila,mai ales k multi dintre noi nu traim p umerii parintilor la sfarsit nu va ramane dekt un kstigator la fiekre grupa :)) |
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
merci CZR!
da de unde cunosti tu parintzi mei? |
d c crezi k era o aluzie?
ziceam in general nu tot postul era pt tine,nu incepe cu d-astea,stii k nu-si au rostul |
Quote:
Nu cred ca e treba ta sau a lui sa sti de unde si cum a facut rost de bani, cred ca pasiune trtebuie sa ne apropie nu sa ne dezbine. Marele carturar George Calinescu spunea ceva: "invidia e samburele raului din om". Hai sa terminam povestea cu capra vecinului! Cat despre performante sunt masini si mai lete si mai rapide. |
mai rapide dekt pepy p 400 ma indoiesc ;)
|
ce sanse ii dai cu mine?
|
intreaba publicul :)
serios vb...noi nu am vazut masina ta la munk dar in cel mai bun kz stai f bine cu el,dar t face |
CZR ... tu ori ai vrut sa o dai de gard ori asa s-a nimerit . Pepy nu are cea mai rapida masina pe 400 m la ora actuala si tu stii bine asta. Cat despre sursa banilor ... sunt convinsa ca daca tu ai avea un baietzel care ar fi impatimit de cursele auto si ai putea sa-i faci cadou un Murcielago sigur i-ai cumpara un Logan .
P.S. Vezi ca mai cunosc eu ceva persoane care decat sa se imprumute la banca mai bine se imprumuta la cunostinte , prieteni , parinti ... asa ca ... hai sa nu o mai dam de gard. Iti spun eu , Pepy a furat banii aia (o banca nepazita in Irak) ... deci unde e problema ? Daca se prostitua pt ei era mai bine ? |
hai ma nu sari si tu
faceti front comun pt o chestie minora vrei sa o dam p fata... o dam frate sunt pustani la 19 ani kre au masini d 200cp si nu au ridikt un deget toata viata lor,sunt unii kre la 18 ani au m3 aia nu sunt baieti cu pasiune curse ;) kwx ,sebastian, tentean... ei au si varsta si experienta sa s numeask pasionati ori pepy a zis asa...domne,am dat 31 000 euro d park ar fi cumparat o masina d 10 000 mie mi s-a parut a SFIDARE,atata tot dak a avut alta intentie,imi cer scuze fata d el oficial |
Poate a spus asa nu ca sfidare ci pt ca a fost o suma mare pt care s-a facut un efort ... E normal sa fac front comun cu prietenul meu mai ales cand nu ai dreptate si EU stiu ce eforturi a facut el pt a avea masina asta .
|
Quote:
p.s. si eu cansider ca suntem prieteni |
despre cursa ceva noutati ?
|
Pai RIP , tati , eu nu am contestat niciodata un castigator al grupei unde ma dau si de f multe ori eram constient ca nu am nici o sansa dar totusi ... m-am inscris . De ce sa facem grupe turbo - aspirat separate ? Crezi ca Lotus Elise de la B (aspirat) nu bate Renault 5 gt turbo ?
|
Quote:
|
oricum parerea mea e ca pepy are sanse sa castige si la E si daca era cu adevarat fairplay cred ca urca o grupa mai sus si asta e valabil pt mai multi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning