![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Chiar daca esti mai in varsta ca mine,esti copil. Pun pariu ca te-ai inregistrat dupa ce ti-ai adus rabla de la nemtii mei. |
Germanicus ! gresesti ! 318 al lui nu e stock ! are filtru si toba
|
316i, 318i, 320i şi 318d, 320d, la e46, sunt nişte maşini de zi cu zi, nu sunt sportivele consacrate ale mărcii. Două din modele le-am avut, unul īl am, iar pe celelalte le-am văzut la lucru...
Stock sunt absolut banale. 320d de 136 de cai ia bătăiţă de la 131 cai de la VW de vorbeşte singur, ăsta a şi fost motivul pentru care am dus motorul meu la caii lui bluey aproape (cu rezultate dezastruoase īnsă, aia e altă poveste) :lol: |
Quote:
Referitor la 320 vs passat ( 136 vs 131 ), normal ca ia bataie, pt ca passatul de 131 cp are vreo 310nm iar 320-ul are decat 280 nm. Probabil daca erau egale si la cuplu..era invers treaba! Acum depinde si de sofer.... |
Quote:
|
Quote:
Ne intalnim la jumatatea drumului. Oricum maine plec spre Cj dar o sa imi las masina la Vl. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Bogdan esti urma cu stirile :D
Nu mai am de mult 225 :P Pana la primavara e mult timp :) |
Bluey..poate o incercam saptamana viitoare :) ca si eu sunt curios cum stai pe langa 140 stock ..nu d'aia ai naibii :)
|
Pai tie iti plac cifrele.
Daca tu ai 9 sec 0/100 fiind stock si eu am cu aproximativ 3 sec mai putin stii diferenta pana la 100km/h. Si daca facem socoteala ca la linia de 400 am aproximativ 180. E simplu. La 100km/h faci socoteala ce distanta parcurgi in 3 sec :D Aia o sa fie distanta intre noi...la 200m :) In realitate nu e chiar asa mai ales ca e frig afara. Dar ce ziceti voi sa revenim la topicul asta frumos. Poate il invit pe deschizatorul topicului sa il intreb la ce s-a referit cu :benzina sau motorina? La cp,cuplu,consum,topspeed,putere litrica,miros,gust,culoare etc etc. |
Quote:
|
130cp/l
|
Quote:
Quote:
La un plin....4-5 L de benzina sunt arhisuficienti ! |
Pai asta am zis si eu Dolb.