Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira 1- Leul meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/158421-nubira-1-leul-meu.html)

Rih85 02-07-10 18:31

Re: Nubira 1- Leul meu

1 Attachment(s)
news: undeva pe la sfarsitul saptamanii viitoare sper ca sa pot scoate masina din nou pe strada. Dat fiind faptul ca masina a crescut in "volum" datorita modificarilor exterioare la care a fost supusa a trebuit sa trec pe jante de 16 care au ajuns azi impreuna cu 4 anvelope Bridgestone si Michelin. Doar pentru a mai potoli curiozitatea voi pune doar o poza insa sa stiti ca jantele nu vor ramane asa... vor fi revopsite cu ceva negru (surpriza 8).

Rih85 30-07-10 15:49

2 Attachment(s)
si iata surpriza. un mic preview in privinta jantelor. 99% gata. vor mai fi date cu un strat de lac dar ca aspect vor ramane in aceasta stare.

pustiu_FUG 30-07-10 15:52

superbe, faci si etrieri auri si putin auriu discret pe masina si gata:D

bafta!!!

Rih85 30-07-10 15:58

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3553368)
superbe, faci si etrieri auri si putin auriu discret pe masina si gata:D

bafta!!!

pe masina e destul auriu... negru metalizat perla cu auriu. aceeiasi culoare de pe jante se regaseste si pe masina. a durat ceva dar sincer a meritat.8)

pustiu_FUG 30-07-10 16:00

perfect, ai niste poze mai recente? si de unde ai cumparat perla aurie?

Rih85 30-07-10 16:02

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3553383)
perfect, ai niste poze mai recente? si de unde ai cumparat perla aurie?

poze vor fi puse doar cu faza finala. nu am acceptul celui care a facut totul posibil sa postez imaginile. vopseaua nu am cumparat-o eu ci persoana care a s-a ocupat cu vopsitul.

B-99-SAA 30-07-10 18:18

Oricum, din micul "preview" a iesit ceva super tare! Felicitari! Asteptam pozele finale :D

Rih85 04-08-10 18:14

10 Attachment(s)
4 august 2010... ziua in care masina a iesit din nou pe strada. a durat dar a meritat cu prisosinta fiecare zi in plus. Masina inca nu a ajuns la forma finala, trebuie montate jantele noi (care se vad in poza) dar astept sa treaca identificarea de la rar si schimbarea de numar. o sa fie vopsite din nou atat etrierii cat si tamburii, montat kit xenon si foliat si luneta. la interior si mecanic mai este destul de munca. dar pentru moment ma bucur de ziua asta, de cum a iesit. sper sa va placa si voua.

mike-fullspeed 04-08-10 19:16

Frumos..... parca eleronul ala e iesit un pic din peisaj....

Jentile de dimensiune au?

Rih85 04-08-10 19:28

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3564374)
Frumos..... parca eleronul ala e iesit un pic din peisaj....

Jentile de dimensiune au?

cele pe care le-am vopsit sunt de 16, et 35 cu 7,5 j daca nu ma insel.

banzay 04-08-10 19:38

Culoarea e placuta. Dar capota, prizele alea, (bad-boyul e totusi frumos) si barile nu prea imi plac. Trebuiau facute cat mai simple. Eleronul e finut si ala, place ochiului, dar... ce e cu 'cutzulica' ala de pe portbagaj?

Rih85 04-08-10 19:42

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3564420)
Culoarea e placuta. Dar capota, prizele alea, (bad-boyul e totusi frumos) si barile nu prea imi plac. Trebuiau facute cat mai simple. Eleronul e finut si ala, place ochiului, dar... ce e cu 'cutzulica' ala de pe portbagaj?

sigla de la tipul ca a facut masina. se va regasi si pe capacele de la jante care nu erau puse cand am facut pozele.

banzay 04-08-10 19:56

Dar...de ce?

nt98adu 04-08-10 21:20

Frumoasa din fata, eleronul o completeaza insa bara spate e putin ciudata pentru gustul meu. Dupa ce montezi jantele se schimba treaba total.
Hai cu poza finala!;)

Da' tot mai tb. sa faci ceva: Un tips la evacuare si o suspensie 40/40.

Le Pragurile alea nu trebuiau montate invers? Adica cu aerisirea aia sau ceo fi in spate?:shock:

Rih85 04-08-10 21:43

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 3564636)
Frumoasa din fata, eleronul o completeaza insa bara spate e putin ciudata pentru gustul meu. Dupa ce montezi jantele se schimba treaba total.
Hai cu poza finala!;)

Da' tot mai tb. sa faci ceva: Un tips la evacuare si o suspensie 40/40.

Le Pragurile alea nu trebuiau montate invers? Adica cu aerisirea aia sau ceo fi in spate?:shock:

Pai pentru astazi asta e poza finala 8). dupa ce termina cu RAR-ul o sa montez si toba care sta in casa, pun xenonul si montez jantele. Aaaa si folia pe luneta. Mai tarziu o sa vina si suspensia si amortizoare pe gaz ca cel putin alea pe spate sunt cam varza.

Cat despre praguri s-a tot discutat atunci si pana la urma asa am zis sa le punem... nu cred ca este o regula. Fiecare cred ca decide cum le pune....

P.S. Am uitat sa pun azi si eu stickerele alea cu Nubira de pe praguri.... maine cred ca le montez si eu ca sa fiu in rand cu voi :P

All times are GMT +2. The time now is 16:43.

- Copyright 2026 4Tuning