![]() |
Re: Cand au inceput raliurile in Romania ?
1 Attachment(s)
Quote:
1989 - Divizia B Raliul Ceahlaului cu un traseu de 288 km si 11 probe speciale (4 asfalt si 7 macadam !!) Clasamentul la grupa A a fost castigat de Vasile Barbu - Victoras Patriche din Bacau, ei reprezentand CJAK Neamt pe un Oltcit Club - privat. In Divizia B masinile de gr. A erau ceva mai " curate ""!! Banuiesc ca prietenul nostru fan de Oltcit va fi multumit de replica din B !!:-P |
frumos frumos, foarte frumos...ce bine ii sta acolo sus pe podium. superbe pozele
|
5 Attachment(s)
Promo Rally Castrol 1999
- Cupe , diplome si sampanie pentru podiumul de la etapa Craiova 1.Laurentiu Mayer - Elena Oprea - Cjak Dolj - Oltcit club 2. Razvan Popa - Cosmin Vintila -Hobby Autosport Braila- Dacia 1300 3. Mihai Pruna - Vasile Pruna -CJAK Dolj - Oltcit TRS Etapa Timisoara - Razvan Popa - Mihaela Negulescu - Hobby Autosport Braila Etapa Brasov Ultima proba de indemanare in Poiana Brasov. A se observa ca autoturismele folosite in promo erau ...domestice si variate . |
Mi-a placut "" aerul inaltimilor "" din II !!
|
Sa fiu mai explicit ?
Da e o remarca la podiumul Raliului Ceahlaul, cand pe proba Pangarati, erau frig, usor ceata, iar noi am mers cu < 76 > fara frane pe spate toata proba, noroc ca ne-au tinut marginile santului de cateva ori !!! |
Hm......deci te-am ghicit nea Vali ' ;) Care din cei de pe podium erai ? Si apropors....mai exista <76> ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
-Cupe, diplome si sampanie, voie buna, si ...premii consistente !! 1. Mihai Andronic - Dan Mistreanu - Infotec Iasi - Tico SX 2. Sorin Balint - Bogdan Pitigoi -Hobby Autosport braila- Dacia 1310 3. Razvan Popa - Andreea Scarlat -Hobby Autosport Braila - Dacia 1300 |
2 Attachment(s)
Quote:
la 1 martie 1999, A S VIGRAEFF Brasov, prin Victor Pop si Castrol romania au editata o brosura cu regulamentul cadru al competitiei si etapele de concurs, precum si " vinovatii principali " care au contribuit. |
4 Attachment(s)
Quote:
Fie in Promo rally, sau in Dunarii de jos, sau Prieteniei Braila - Dobrich iata un curajos "17 " abonat la podium unde facea legea! Proprietarul lui, entuziastul jurist Lucian Popa, il are si astazi, tot cu " 17"', desi cam hiberneaz de un timp ! Il adora pentru nebuniile facute impreuna in urma cu cativa ani !! |
A treia poza pare a fi de la Raliul Politehnicii...
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/nxkYqYyckr0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/nxkYqYyckr0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> |
Super faine pozele si filmarea :) Cred ca disperase oficialul de cate ori a trebuit sa ridice jalonul :))
|
surprinzator ai fost ! ZerO Cool !!
Daca si directorul de concurs de atunci le va vedea , va fi un nou imbold ca sa facem impreuna o " dubla " ! Imi doresc pentru pasiunea voastra , una !! |
da da ! vin si eu la filmul asta...nu sunt pilot dar...un de poleiala tot am :)
|
Foarte interesant filmuletul...cine mergea pe nova 47?
|
Florin Viorel Ivan din Bucuresti. Se vede "" mana "" si a fost si-n 2009 la 2 etape de CNR - FRAS.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning