![]() |
Re: sollenzza
6 Attachment(s)
astea sunt cele mai recente :-P
|
Quote:
|
:peace:
Quote:
|
aveti idee ce arcuri mai tari se potrivesc pe SOLENZA as vrea sa le schimb imi ating deoarece am schimbat rotile (unele mai mari) ce ma sfatuiti sa fac sa le schimb sa le intaresc ???? :evil:
|
Poi ce roti ai pus?? Pe cat sunt?? Ce ET ai la ele, ce latime, ce cauciucuri ai pe ele? Eu am pe SN pe 15 si nu zic ca nu-mi freaca, dar doar pe spate cand sunt 5 in masina. Eu am avut masina coborata, am taiat din arcuri si am scurtat tija la telescop. Stiu destui care le-au intarit si sunt foarte multumiti, ma refer la telescoape, eu nu le-am intarit, le-am lasat asa. Din cate stiu eu telescoapele de SN sunt mai tari ca si cele de SZ, sper sa nu gresesc.
Bafta la modificari!!! |
eu zic ca iar prinde bine o folie momentan,am dreptate?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
am 2 arcuri de bmw pisica o sa incerc sa le pun sa vad daca merg o sa pun si poze nu mai stiu ce sa fac daca iau 5 persoane in masina trebui sa merg cu 40 la ora si la fiecare groapa sa franez sa vedem ce iese
|
Nu te chinui cu arcurile de BMW. Au incercat altii inaintea ta :oops: si ii arcu mai mare si a picat arcu o spira de pe taler si pana acasa mi-a frecat arcu in roata...
Pune 195/45/15 si o sa ai mai putine probleme |
mai bine ai pune 175\55\15 parerea mea la 195 tot o sa-ti frece...
|
CUMPAR PLEOAPE SOLENZA 0767068842
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning