![]() |
Re: E30 - Urs
https://www.youtube.com/watch?v=i81Vp...eature=related ....ce se mai pregateste la urs !!!
|
Abia Astept sa Vad Cum va iesi ... Masina asta o doream si eu dar era o lucrare grea sa zic asa din punct de vedere financiar ... Stiam la ce ma Inham si dasta am Renuntat ....
|
Motorul de 5400 V12 o sa fie cel de pe E38?:rolleyes2
|
Foarte rar am vazut kitul asta de caroserie pe urs...la Rieger mai era ceva asemanator...insa cu un motor pe masura masina asta va fi un "monstru":D
Bafta multa si sa te bucuri la maxim de ea. |
nu s-a mai scris pe aici de ceva timp......ceva noutati ? ce mai face ursu :-)?
|
Multumesc pt up!Da intradevar nu am mai scris de ceva timp fiindca proiectul a stagnat putin!In prezent sunt in cautarea unei caroserii deoarece cea veche era cam varza!Masina va fii refacuta cap coada!Nu stiu cat va dura,sper cat mai putin!Sunt oarecum limitat de factorul bani!Inca mai caut a patra janta,cauciucurile fata-spate ma costa 1200 euro!Sunt multe de bagat in masina!Vreau sa o refac cu cat mai multe piese noi!Vom trai si vom vedea ce va iesii!
Bafta tuturor! |
acarel poteca vere..sau cum se spune in a 2 noastra limba!:)
|
Ce se mai aude de urs? ai schimbat caroseria?
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte ... foarte tari jantele.
Sper sa iti gasesti caroseria aia de care ai nevoie si sa te intelegi cu omu :peace: ne auzim maine la un telefon cum ne-a fost vorba. te salut cu respect, roackere :D |
350 de euro caroseria completa...coupe...geamuri electrice...completa....fara ochelari. NU are rugina
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca iei alta caroseria , tot la fel de lata o faci?
Stiu ca acest kit de widebody costa ceva banisori. |
Mie mi-a spus ce vrea, etc...ramane sa vorbim maine la telefon. Oferta mea e sexxx
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning