![]() |
Re: Romānia este ameninţată de UE să modifice taxa auto
Voi chiar nu ati inteles ca pe ei ii doare in josul pieptului de poluare?
Ati vazut pe undeva ca banii de pe taxa se folosesc pentru replantarea unor paduri, pentru solutii de energie alternativa, pentru reciclare???...Unde, sa vad si eu, tot pentru ei sunt banii astia. Cand il mai vedeti pe comunistu' ala de "t..ariceanu" si al lui Triumph sa-i spuneti ca ati contrubuit si voi la achizitionarea acelei masini, pentru ca, banii vostrii sunt si acolo {poate chiar devenim in sfarsit rromi si le furma si roti, oglinzi etc ca asta merita, chiar si mai mult}. Eu tot raman la lovitura de stat!!! :D:D:D |
sa dea dumnezeu sai arda astia din UE pe pacalici astia ai nostri.......ce bine ar fi
|
Romanul e prost,lenes,tupeist si cu gura mare .Imi este pur si simplu scarba ca m-am nascut roman , nu vreau sa ajung sa-mi cresc copii in tara asta de cacat.NOI nu avem valori morale , nu avem bunatate ,nu suntem oameni . Prea putini sunt cei care fac ceva si pentru cel de langa ei fara sa pretinda nimic . Iar aceia confirma regula . De asta NU MERITAM NIMIC! Vreti taxe mici ? Si eu , dar suntem indeajuns de prosti sa ne lasam condusi de niste animale analfabete si jmechere. Pana nu vor fi inlaturati astia de sus n-o sa se intample nimic in tara asta .
Avea mare dreptate cine spunea , Romania e o tara frumoasa , pacat ca e locuita. |
zicea cineva mai devreme sa fie zeci de mii taxele chiar si pt euro 2, ca daca sunt pasionat de un anumit model de masina, mai vechi, trebuie sa platesc. Asta sa fie in viziunea ta TAXA PE PASIUNE? Pai sunt bune ideile tale, cred ca ai putea fi in cabinetul lui boc, gandesti bine, din punctul LOR de vedere...
Atata timp cat in restul lumii nu face nimeni gura ca ai masina euro2, platesti o taxa oarecum modica de poluare, raportata la salariul mediu al acelei tari desigur, si asta a fost, la noi platesti de-ti cad c***ele diverse taxe si impozite, ca deh, noi suntem mai destepti ca restul lumii... Si noi suntem aia prosti ca inghitim orice c***t scot astia... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning