![]() |
Re: Al meu r5 campus
Quote:
|
paio caucicuri cu balon mic am pe 65 iar de arcuri nam inteles. ce vrei sa spui?
|
Probabil ca sa lasi masina mai jos.Destul de inalta.Si talon ai putea sa folosesti un 50/45 acuma cum crezi tu.
|
pai mla gropile din romania ati mai vine so lasi jos? :)). de mult am vrut so cobor , dar cum sunt drumurile noastre mam cam razgandit.acuma se lucreaza la injectie .inca nam apucat so montam sus . vremea asta si timpul . fiind somer acuma am un pic de timp mai mult liber .sper ca intro saptamana sa fie pusa .astazi vom vopsi eleronul care e negru si oglinda sofer .in rest mai putin cu investitia ca e criza rau si bate vantul prin buzunare .
|
4 Attachment(s)
inca niste poze cu masina .
am de vanzare o toba sport ca cea din imagine . cine vrea 80 de roni.toba e noua pusa pe masina 2 luni .schimbata cu una cu zgomat mai mult . |
Quote:
|
nu de alta da' mi-as vrea si eu banii pe ea...
|
cutia de viteza nu e de la tine . e la mine intradevar dar e desfacuta .am duso la sudat de 2 ori si inca mai trebuie so duc o data . ca cretinul acela nu prea vede crapaturile . cum o fac ati trimit bani stai linistit .nu e problema .
|
bine, mi-ar fi placut sa stiu si eu chestia asta, nu sa aflu ca nu mai e cutia unde stiu eu... carcasa aia are doar coltul ala fisurat, de ce ii e atat de greu sa o sudeze?
|
imi pare rau sa te anunt daca tu crezi ca e numa aia . asa am crezut si eu la inceput . dusa la sudat , pusa pe masina, bagat ulei 75/90 care e ieftin de te lasa fara bani . apoi , mers cu ea 2 zile balta sub masina . dat jos cutia de viteza , desfacut . inca o fisura la ea . depistat, verificat , sudat , pus pe masina iar balta . acu e desfacuta .pana nu vad tata crapaturile nu o mai pun pe masina .la dobitocul ala iam spus sa se uite , sa nu mio dea crapata iar pe undeva .o zis sa io duc iara . daca nu ma crezi pot sati fac maine o poza la ea so postez aici . inca nam apucat sa io duc iar la sudat . sti ca intotdeauna am platit ce am luat , cutia a ajuns tarziu la mine , a venit frigu si am uitat . am si avut multe pe cap . asta este criza asta bato vina .imi pare rau inca o data ca nu team anuntat .
|
masina sa vandut la ineva care avea nevoie doar de acte . si acuma omul o dezmembreaza . cine e interesat de ceva piese sunati la nr de tel 0742289685 si vb acoloo . masina e intreaga cum este in boza mai putin bara fata care sa si dat .
|
eu as fi interesat de banii pe cutia mea , sau acum ca ai vandut-o nu mi-i mai primesc?
|
foarte faina spor la continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning