Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Al meu r5 campus (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/129616-meu-r5-campus.html)

graty 17 18-02-10 15:36

Re: Al meu r5 campus

Quote:

Originally Posted by tilicaru (Post 3099129)
poze cu gentile pe masina .cam murdare ca e urata vremea si a plouat .

urla dupa arcuri si cauciucuri cu talon mic...

tilicaru 18-02-10 17:27

paio caucicuri cu balon mic am pe 65 iar de arcuri nam inteles. ce vrei sa spui?

andy_wpo 23-02-10 17:51

Probabil ca sa lasi masina mai jos.Destul de inalta.Si talon ai putea sa folosesti un 50/45 acuma cum crezi tu.

tilicaru 24-02-10 08:34

pai mla gropile din romania ati mai vine so lasi jos? :)). de mult am vrut so cobor , dar cum sunt drumurile noastre mam cam razgandit.acuma se lucreaza la injectie .inca nam apucat so montam sus . vremea asta si timpul . fiind somer acuma am un pic de timp mai mult liber .sper ca intro saptamana sa fie pusa .astazi vom vopsi eleronul care e negru si oglinda sofer .in rest mai putin cu investitia ca e criza rau si bate vantul prin buzunare .

tilicaru 28-02-10 14:41

4 Attachment(s)
inca niste poze cu masina .

am de vanzare o toba sport ca cea din imagine . cine vrea 80 de roni.toba e noua pusa pe masina 2 luni .schimbata cu una cu zgomat mai mult .

TZG@ 01-03-10 10:21

Quote:

Originally Posted by tilicaru (Post 2807420)
astazi am prins vreme buna asa ca am apucat sa schimb cutia de viteza dupa multe peripetii ca a trebuit si sudata ca a foat un pic crepata :sad: dar cu ocazia asta sau schimbat toate semeringurile pe ea rulmenti ..dand jos cutia care la inceput am crezut ca trebuie sa dam jos jugul cu mirare am constatat ca cutia se poate da jos si fara a scoate motorul si fara a da jugul jos . am pus cateva poze cu lucrarea . schimband sutia de viteza sa schimbat discul de ambreiaj plus semeringul de pe motor care e 20 de lei dar era rupt si curgea ulei si nu stiam de ce pierd ulei . apoi schimbat rulmenti fata . dat proba masima nerge si functioneaza super . sambata viitoare o scot la un drum de cluj pana atunci doar servici si casa :)). schimbat ulei de motor , schimbat ulei cutie de viteza , bagat antigel ca a curs ca a trebuit sa dau jos furtunul de la radiator alfel nu puteam scoate cutia .

urmeaza ca pana de craciun injectia dar pana atunci facut comanda de inchidere centralizata cu telecomanda si comanda pt geamurile electrice . asteptam pachetul .

cutia de viteze e aia de la mine?

TZG@ 02-03-10 17:32

nu de alta da' mi-as vrea si eu banii pe ea...

tilicaru 05-03-10 14:19

cutia de viteza nu e de la tine . e la mine intradevar dar e desfacuta .am duso la sudat de 2 ori si inca mai trebuie so duc o data . ca cretinul acela nu prea vede crapaturile . cum o fac ati trimit bani stai linistit .nu e problema .

TZG@ 05-03-10 15:27

bine, mi-ar fi placut sa stiu si eu chestia asta, nu sa aflu ca nu mai e cutia unde stiu eu... carcasa aia are doar coltul ala fisurat, de ce ii e atat de greu sa o sudeze?

tilicaru 06-03-10 19:07

imi pare rau sa te anunt daca tu crezi ca e numa aia . asa am crezut si eu la inceput . dusa la sudat , pusa pe masina, bagat ulei 75/90 care e ieftin de te lasa fara bani . apoi , mers cu ea 2 zile balta sub masina . dat jos cutia de viteza , desfacut . inca o fisura la ea . depistat, verificat , sudat , pus pe masina iar balta . acu e desfacuta .pana nu vad tata crapaturile nu o mai pun pe masina .la dobitocul ala iam spus sa se uite , sa nu mio dea crapata iar pe undeva .o zis sa io duc iara . daca nu ma crezi pot sati fac maine o poza la ea so postez aici . inca nam apucat sa io duc iar la sudat . sti ca intotdeauna am platit ce am luat , cutia a ajuns tarziu la mine , a venit frigu si am uitat . am si avut multe pe cap . asta este criza asta bato vina .imi pare rau inca o data ca nu team anuntat .

tilicaru 27-04-10 21:19

masina sa vandut la ineva care avea nevoie doar de acte . si acuma omul o dezmembreaza . cine e interesat de ceva piese sunati la nr de tel 0742289685 si vb acoloo . masina e intreaga cum este in boza mai putin bara fata care sa si dat .

TZG@ 19-05-10 10:42

eu as fi interesat de banii pe cutia mea , sau acum ca ai vandut-o nu mi-i mai primesc?

fazekasnfs 12-11-10 19:58

foarte faina spor la continuare

All times are GMT +2. The time now is 07:36.

- Copyright 2026 4Tuning