daca tot e rubrica de masina mea as vrea sa va prezint si io masina mea .
e un r5 din 87 motorul a fost de 1,1 care o suferit o interventie si sa pus un set motor de 1,4 .plus linia facuta la motor .masina am luato ieftin dar era intro stare destul de proasta cu multi kilometri la bord .dupa buget am inceput sa bag bani in ea usor usor .nu tin randul la cati bani am bagat in ea dar numa setul motor de 1,4 a fost bani multi.ori cum nu asta e important .r5 e o masina in care cu siguranta fiecare dintre noi care are un r5 aspirat sau un r5 turbo a bagat ceva bani in el .
o sa pun in primele poze masina cum era cand am luato apoi poze cu schimbarile pe ea .
as vrea sai multumesc lui ``thehuhu`` care ma ajutat sa iau piesele de la sibiu la jumatate pretul cat sunt aici in alba .ca paranteza vreau sa zic ca astea de la noi au niste preturi de iti goleste buzunarul.
acuma o lista cu ce am schimbat :
bielete directie,burduf bieleta directie ,bucsi brat,capete de bara,pivoti,cauciuc de sub amortizoare,cilindru frana spate de 20.6,tamburi spate,bucsa caseta directie ,placute de frana,discuri frana fata neventilate,ulei mobil 15/40 ,lichid de frana,set motor 1,4 original reno 5,planetare una de la mili si una reconditionata ( boul cu reconditionatul mia schimbato cu una mai mica si a trebuit sa cumpa una)
schimbat bordul pus de gtt tot interiorul
pus bara fata si spate de gtt plus kitul de bondouri, iar praguri am vrut sa fie mai deosebita un pic am pus altele decat de gtt pana la urma cred ca le schimb astept pareri.
am facut instalatia pt farurile de ceata atazi urmeaza sa pun farurile de ceata pe ea
sau pus o pereche de genti de aluminiu pe 13 cu cauciucuri de 175/70/13
ieri am primit si etrieri si dicurile ventilate de pe un r5 gtt turbo (discuri ventilate ) ca parca numi place cum franeaza cu astea simple.urmeaza sa le montez mai incoloo
mentionez ca sa pus si trapa si masina va intra luna viitoare in vopsire totala .speram in august dar se pare ca e mai repede.
acuma niste poze si astept comentari despre masina dar nu foarte dure ca mai e de munca la ea.si sugesti pt ea, dar fara sa spuneti schimbare motor ca va ramane asa cum este.

.
o sa mai revin cu poze pe parcurs cu schimbarile pana la vopsit.