![]() |
Re: Pasiune versus fiţe
deci sunt mandru de tine..sincer...nu ma asteptam sa scrii aici....felicitari din partea mea si asteptam sa vedem la ce te mai duce capusorul ala blond
pup :*:* |
trebuie sa impuneti respect ca sa cereti respect si sa primiti respect...deci spor la treaba!
|
AMALIA - Fetele, nu va cunosc dar sper sa am ocazia, doar pe Pink am avut ocazia sa o vad la Craiova..si in cateva zile la Cluj.:X. va pup si totul va continua....:)
Da, deabea astept sa ne vedem la Cluj...cu sau fara masina mea eu tot vin daca nu vin cu Probele in expo evident voi fi cu Smartul (de care multi nu stiu inca) la curse de indemanare dar tot vin si partcicip cu ceva...nu stau deoparte. Toate felicitarile mele pentreu ca nu ai renuntat si ti-ai gasit puterea sa mergi mai departe...eu cam stiu momentele (poate le-am trait impreuna). Ti-am spus ai realizat o masina superba, una la care multi barbati viseaza si nu si-o pot construi cu mintiuta aia a lor, bravo!!! Si in legatura cu vopseaua, parerea mea, NU O SCHIMBA, este superba aceasta combinatie ;) Si oricand iti este greu, sti ca sunt acolo unde ma sti si te sustin finca eu nu plec niciodata din aceasta lume, ba mai bine o sa le fac nepotilor OZNuri! |
Quote:
Impresionat de pasiunea ei am creat un filmulet acum ceva timp ;) https://www.youtube.com/user/sorinste...37/OiVmz1inf0Y Felicitari si respect pt fetele care au aceasta pasiune! |
Quote:
Si multumesc pentru videoclip, de care eu chiar nu stiam nimic doar dupa aparitia lui... si melodiile...multumesc tuturor care sunteti langa mine (nu neaparat fizic) si celor care ma sustin! |
Felicitarile mele si respectul meu domnisoarelor...am citit povestile si is absolut impresionat...stunned...exista in voi mai multa pasiune decat exista in muuulti dp forumul asta...exista in voi si in gusturile voastre mai mult bun gust decat 1000dp forumul asta...chiar...si Ford si Golf Si Bmw si...wow!!! What to say? Felicitari!
|
In primul rand felicitari fetelor pentru ce ati facut din masinile voastre si tot respectul din lume,si desi se zice ca tuningu e o lume numai a barbatilor voi ati reusit sa demonstrati contrariu............referitor la Amalia am numai cuvinte de lauda,o super buna prietena si ar fi multe de spus...in incheiere bafta in continuare fetelor,mult succes cu proiectele de viitor si zuzi:-) sti ca suntem alaturi de tine
|
14 Attachment(s)
Ia sa va inveseles eu pe voi putin si sa vedeti ceva nemaivazut sau poate prea rar vazut :lol: (sigur o sa va amuzati putin de treaba asta)
In fiecare an in data de 26 octombrie sarbatorec ziua de nastere a masinii mele (deci da, ati citit bine, La multi ani masina!!!)... sa nu credeti ca am pus data sau luna la intamplare..NU chiar deloc. In urma cu 2 ani si ceva m-am documentat, am sunat peste tot pe unde am putut in state si am cautat pe internet peste tot o sursa de a vedea data, luna si locatia "nasterii" masinii mele. Deci...Fordul meu Probe este de origine din USA, St. Louis din data de 26 octombrie 1993, a ajuns in RO in 1999, si a ajuns la mine cam in 2004 si deatunci sper ca este una din "fericitele" masini care traiesc in Romania. Si acum sa vedeti cam cum se defasoara o zi de nastere a unei masini...nu e gluma, se fac si cadouri de care masina se foloseste :D si eu bine-nteles...si multimea mea de prieteni (masinisti bine-nteles) care imi sunt alaturi si care canta de "nebuni" (la care le multumesc foarte mult) la 12 noaptea LA MULTI ANI FORD PROBE! Enjoy :D P.S. Il iubesc atat de mult incat simt nevoia sa il rasplatesc cum si cand pot eu mai bine...si apropo...mi-am montat si alarma Viper...pentru protectia (siguranta) masinii mele dar NU NUMAI...e si pentru a-mi fi mai aproape...adica IMI VORBESTE, zi de zi! |
Foarte tare tortu:lol::lol:!!!
Si eu ma gandeam sa fac asta la masina mea(cand o sa am una:D). Dar acuma o intrebare:tortul e la fel in fiecare an, sau:???:? |
Quote:
Ms! |
Aaa, aveam ceva dubii in legatura cu asta:lol:.
Banuiesc ca tortul e la fel de gustos precum masina, asa-ai8)? |
Tot respectul pentru pasiunea fetelor - cele intr-adevar pasionate, ca sa zici ca esti pasionat si implicat doar ca e la moda e simplu (asta fiind valabil atat la baieti si la fete :) )...
si in special felicitari celor care "subliniaza" pasiunea asta avand majoritatea posturilor de pe forum si in alte sectiuni decat cele de tip "offtopic" (gen femei, divertisment, lifestyle etc.) ;) |
1 Attachment(s)
:D:twisted: super faza cu tortul...ce sa zic eu i.am ales ziua de nastere...in ziua in kre am cumparat.o a ajuns la mine....:D si aproape facem si noi un an si petrecere mare..:X trebuie
Si am gasit o poza cu prima ei aparitie in dimineata liniutelor legale la pitesti :D :twisted: Pup feteee..si multumesc baietiilor care iintra si posteaza pentru noi ;)) |
impresionant amalia... ai o masina mai mult decat deosibita si sa nu renunti niciodata la lumea asta pt ca fiecare padure are uscaturile ei... dar noi tre sa mergem inainte cu bune si rele... si stii ca suntem cativa prieteni care o sa fim mereu langa tine la bine si la rau... sa ai grija de tn si de portocala ta.. astept cu nerabdare clujul dar pana atunci seara de maine... :P
si felicitari tuturor fetelor pasionate de masini..care au postat aici si nu numai ...chiar dati dovada de o personalitate putenica si tot respectul din lume pt voi... |
In primul rand am ramas masca cand mi-a aratat Amalia topicul acesta, prima data nu m-am prins despre ce se vorbeste pe aici, dupa aceea am prins idea!!!!
Roax, Amalia si PP Lady am ramas masca cand am vazut ce ati putut face voi fetele! Fara sa va mint de 2 ori v-am citit istoria voastra in lumea tuningului. Pentru Roax nu mai am cuvinte de lauda pentru demonstratiile de drift! Pentru Amalia povestea ta chiar m-a impresionat foarte tare si stiu ca multi ar zice despre tine ca esti nebuna ca de ce iti bagi bani in masina sau chestii de genu, dar ei nu inteleg pasiunea voastra pentru masini :*:*:*:*!!! Pentru Ramona pe care am cunoscuta personal la Satu Mare desi nu am stat mult de vorba cu dar cu siguranta la Cluj la eveniment va voi cunoaste mai bine! Ramona sincer cand am vazut videoclipul facut de SYD am ramas fara aer! Fetelor ati demonstrat ca nu conteaza sexul cand e vorba de pasiune!!!! :clap::clap::clap::clap::clap::clap::love::love::l ove::love: Va pup si va astept la Cluj cu noutati si alte proiecte pe viitor!!! Felicitari si celorlalte fete care inca nu au masina sau pe care nu le cunosc de pe forum! Dar am incredere in voi ca veti reusi la urma rmei fiecare sa faceti ceva foarte tare in lumea tuningului! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning