![]() |
Re: Golf 3 VR6
dap intradevar spor la vanzare! am vazut si eu masina azi parcata pe langa vitan! jantele si suspensia arata gravv rau ! bafta
|
si dupa ce am citit pe aici se pare ca esti si proprietarul lui REA? ne-am intalnit tot azi pe la branesti! eram cu un g 2! ai trecut pe langa mine! bafta
|
Quote:
Mersi pt aprecieri, Bafta si tie! |
Hai Baieti (sau fete)!
6500 cash cu tot ce e pe ea fara muzica(las doar difuzoarele din usi) valabil saptamina asta... am gasit ceva si trebuie restul de bani...prost sunt Doamne citeodata :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
:arrow: UP :arrow:
0 726 041 642 |
Sefu, daca o lasi cu tot ce are pe ea si daca vrei, evident, iti dau CRX-ul acela cameleon verde-mov din ultimul nr. 4tuning pe care l-am luat ieri. De ce il dau? Ca nu se poate merge cu el in oras... are 2 degete de la sol si mergi doar cu a 2-a:cry: :cry: Alta masina nu mai am, ca altfel o pastram, dar asa... imi este total inutila. Daca vezi masina, paralizezi, asta e clar...
|
Quote:
|
Exact;) Ti-am zis, are 3 degete fata de sol si nu e combinatie de mers cu ea in oras... vb pe mess daca vrei, e id-ul meu la profil.
|
Hai baieti! Golf 3 baieti!
La numai 6500 Golf3 VR6 full options cu imbunatatiri! Imi pare rau Hondaru dar la cum merg eu (fara mama fara tata) sigur zboara toate fibrele de pe ea. Frumooasa masina n-am ce zice si cu mult potential la motor, poate dak era de la mama ei fara cameleoane pe ea discutam. Mersi oricum pt oferta si bafta la vinzare! |
Quote:
|
Pisica asta https://forum.4tuning.ro/showthread.p...764#post598764
? Din ce an e, climatronic sau aer simplu, si zici acolo ca o dai ca vrei sa incepi o afacere. |
Quote:
|
dap dar masina asta e cam ca a ta,tot asa am muncit la ea cum ai facut tu la a ta,am bagat multi bani in ea sincer,masina este perfecta si aer costa 250 cu tot cu manopera la orice ora
|
lasa vrajeala... la banii aia iei doar compresorul. Pe mine m-a costat cam 700, dar l-am pus. Daca e cu tot cu manopera 250 zi si mie ca iti trimit cativa baieti.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning