![]() |
Re:
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
2 Attachment(s)
|
Re:
organizarea a fost asa si asa prima grupa s-a desfasurat bine pe urma s-au apropiat aia de se urcau pe masini.
cea mai tare faza a fast cand a plecat pasatu' in marsalier si l-a lovit un pic pe un organizator care incerca sa ii dea de pe capota la om. noroc ca a avut reflex soferu si s-a oprit repede |
organizare cat se poate de proasta ...
BGSul cu pitbulul care a muscat un concurent de oua ... Politia care era militie ... vremea care nu tinea cu nimeni ... startul aiurea (s-a zis pe 6 iunie, apoi pe 5 .. la 12-13 , apoi la 14-15 ca sa inceapa de fapt pe la ora 16:30 ... ) Bravo Legal Racing ... halal sa-ti fie :( :idea: pe viitor sper sa nu mai avem \"organizare\" ci sa avem ORGANIZARE DOMNULE. parerea mea |
Re:
1 Attachment(s)
and the last one :( |
Re:
Quote:
Sper sa va placa... |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dupa parerea mea a fost naspa:
1 gaborii 2 militia 3 politia 4 jandarmii 5 BGS 6 faptu ca sa intrat fara sa se plateasca 7 de ce drek nu neau lasat sa stam si pe partea cealalta 8 ca pa mine ma durut capu si am plecat devreme 9 militia 10 politia 11 jandarmi Acu o sa bag si ceva poze |
2 Attachment(s)
Acest minunat era sa se rastoarne la sosire
janta e rezultatu si spoilerul e oarecum varza dar nu se vede aici. Oricum tzipa un jandarm la el ca iau sarit bucati de ceva prin lanu de iarba. Oricum omu era relaxat. Io cred ca a apasat si ambreiaju. Prietene la 180-200 la finish nu apesi ambreiaju. Oricum a si pierdut. Frumos golfu. Pacat de jenti. Poate ne spui ce sa intamplat. |
1 Attachment(s)
Multumim Stuey pt filme.
Coobra, asta nu cred ca era normal... A avut noroc ca nu s-a rasturnat... :evil: :evil: :evil: Bah MMS, tot nu-mi vine a crede ca ai pierdut... :( :( :( Aici erai in fata si te tot departai... Dar... Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului... |
1 Attachment(s)
mamaaa
io acu vad postu meu de aseara am bagat la \"oricum\" acolo... se vede ca eram obosit si iata si o poza de pe stradute... :D :D :D prietenii stiu de ce :wink: :wink: |
Ce pot sa zic :roll: .....De organizare nu mai zic nimic....Masini tari si misto....Spectatorii au stat nu in V sau in paralel ci toti gramada....Pitbull-ul ala cu cine s-a tras k am uitat :?:.
Ama juns si la gabori: ***************** Cum ma sa vii la ceva organizat,legal cu politia zambind langa tine si facand remarci de genul:Ce misto e Calibra aia,si apoi cand pleci zambind linistit spre casa sa-ti dea amenda k a vazut el k ai putin murdar numaru' de inmatriculare,k pasageru' din spate n-avea centura,k antena de la radio sta km dubios si alte prostii si inventii de genu' asta?Cum e frate posibil?De ce? ************** Zoliat : nu rezolvi nimik exprimandu-te asa. nu faci decat sa ii infurii si mai mult. sorry dar nu pot lasa astfel de mesaje necenzurate |
mda.. imi pare sincer rau ca nu am stat pana la sfarsit.. insa a fost cat de cat frumos ne-am distrat a fost ok... cum bagau aia capu` inainte.. strigam la ei...BAI BAI :) se retrageau dupa care treceau ca nesimtiti linia.. oricum.. florica...nu a mers faza cu pitbulli si cu cefele late... , iar jandarmi... iar stateau si se uitau la nori... :) fuck`em...ce sa faca ma daca ei nu au nici un interes... de kko... in rest super masini... super ok totul...
|
Relaxatu' cu Golfu'
Salutare prietene,
Eu sunt tipul relaxat cu Golfu' Nu s-a intamplat nimic, decat ca am ratat startu', iar la sosire am uitat sa mai ma opresc :) atat de suparat eram. Janta s-a ftt pentru ca am luat o groapa ceva, cand am intrat in virajul ala. Spoilerul este teafar si nevatamat, asa sare el din cleme cand dau intr-o groapa. In rest a fost ok, astept revansa, pt.ca golfuletul ala nemodificat poate mai mult ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning