Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Cum A fost la Baneasa?Parerile voastre... (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1285-baneasa-parerile-voastre.html)

Stuey 06-06-04 21:11

Re:

2 Attachment(s)
:arrow:

Stuey 06-06-04 21:21

Re:

2 Attachment(s)

Stuey 06-06-04 21:44

Re:

2 Attachment(s)

skoda_power 06-06-04 21:44

Re:

organizarea a fost asa si asa prima grupa s-a desfasurat bine pe urma s-au apropiat aia de se urcau pe masini.
cea mai tare faza a fast cand a plecat pasatu' in marsalier si l-a lovit un pic pe un organizator care incerca sa ii dea de pe capota la om.
noroc ca a avut reflex soferu si s-a oprit repede

voinea 06-06-04 21:46

organizare cat se poate de proasta ...

BGSul cu pitbulul care a muscat un concurent de oua ...

Politia care era militie ...

vremea care nu tinea cu nimeni ...

startul aiurea (s-a zis pe 6 iunie, apoi pe 5 .. la 12-13 , apoi la 14-15 ca sa inceapa de fapt pe la ora 16:30 ... )

Bravo Legal Racing ... halal sa-ti fie :( :idea:

pe viitor sper sa nu mai avem \"organizare\" ci sa avem ORGANIZARE DOMNULE.

parerea mea

Stuey 06-06-04 21:52

Re:

1 Attachment(s)
and the last one :(

Stuey 06-06-04 21:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Stuey\"
and the last one :(

De fapt nu era ala ultimul...am filmat toate masinile (aproximativ) cand se duceau spre start...(toate grupele-aproximativ) si am intitulat filmul \"caravana\" :D dar din pacate nu merge pus azi :( :( ...o sa mai incerc...oricum....ENJOY.
Sper sa va placa...

RoSonic 06-06-04 22:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"voinea\"
vremea care nu tinea cu nimeni ...

cum n-a tinut mah vremea cu nimeni? n-a plouat de loc in timpul curselor... cum era daca incepea o ploaie d'aia in rafale......

COObra 06-06-04 23:53

3 Attachment(s)
Dupa parerea mea a fost naspa:
1 gaborii
2 militia
3 politia
4 jandarmii
5 BGS
6 faptu ca sa intrat fara sa se plateasca
7 de ce drek nu neau lasat sa stam si pe partea cealalta
8 ca pa mine ma durut capu si am plecat devreme
9 militia
10 politia
11 jandarmi

Acu o sa bag si ceva poze

COObra 06-06-04 23:59

2 Attachment(s)
Acest minunat era sa se rastoarne la sosire
janta e rezultatu si spoilerul e oarecum varza dar nu se vede aici.
Oricum tzipa un jandarm la el ca iau sarit bucati de ceva prin lanu de iarba.
Oricum omu era relaxat.
Io cred ca a apasat si ambreiaju.
Prietene la 180-200 la finish nu apesi ambreiaju.
Oricum a si pierdut. Frumos golfu. Pacat de jenti.
Poate ne spui ce sa intamplat.

Hondarul 07-06-04 00:06

1 Attachment(s)
Multumim Stuey pt filme.

Coobra, asta nu cred ca era normal... A avut noroc ca nu s-a rasturnat...

:evil: :evil: :evil:

Bah MMS, tot nu-mi vine a crede ca ai pierdut... :( :( :( Aici erai in fata si te tot departai... Dar... Nebanuite si intortocheate sunt caile Domnului...

COObra 07-06-04 06:58

1 Attachment(s)
mamaaa
io acu vad postu meu de aseara
am bagat la \"oricum\" acolo...
se vede ca eram obosit
si iata si o poza de pe stradute... :D :D :D
prietenii stiu de ce :wink: :wink:

Mr.Nice 07-06-04 12:32

Ce pot sa zic :roll: .....De organizare nu mai zic nimic....Masini tari si misto....Spectatorii au stat nu in V sau in paralel ci toti gramada....Pitbull-ul ala cu cine s-a tras k am uitat :?:.
Ama juns si la gabori: *****************
Cum ma sa vii la ceva organizat,legal cu politia zambind langa tine si facand remarci de genul:Ce misto e Calibra aia,si apoi cand pleci zambind linistit spre casa sa-ti dea amenda k a vazut el k ai putin murdar numaru' de inmatriculare,k pasageru' din spate n-avea centura,k antena de la radio sta km dubios si alte prostii si inventii de genu' asta?Cum e frate posibil?De ce?

Zoliat : nu rezolvi nimik exprimandu-te asa. nu faci decat sa ii infurii si mai mult. sorry dar nu pot lasa astfel de mesaje necenzurate

EvLSant0S 07-06-04 13:13

mda.. imi pare sincer rau ca nu am stat pana la sfarsit.. insa a fost cat de cat frumos ne-am distrat a fost ok... cum bagau aia capu` inainte.. strigam la ei...BAI BAI :) se retrageau dupa care treceau ca nesimtiti linia.. oricum.. florica...nu a mers faza cu pitbulli si cu cefele late... , iar jandarmi... iar stateau si se uitau la nori... :) fuck`em...ce sa faca ma daca ei nu au nici un interes... de kko... in rest super masini... super ok totul...

alcor 07-06-04 15:22

Relaxatu' cu Golfu'

Salutare prietene,

Eu sunt tipul relaxat cu Golfu'
Nu s-a intamplat nimic, decat ca am ratat startu', iar la sosire am uitat sa mai ma opresc :) atat de suparat eram. Janta s-a ftt pentru ca am luat o groapa ceva, cand am intrat in virajul ala. Spoilerul este teafar si nevatamat, asa sare el din cleme cand dau intr-o groapa.
In rest a fost ok, astept revansa, pt.ca golfuletul ala nemodificat poate mai mult ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning