Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/126596-trei-printi-germani-audi-a8-vs-bmw-750li-vs-mercedes-benz-s550.html)

GTR 05-06-09 13:32

Re: Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2383056)
Si un pic criticat la tinuta de drum ca e "mai moale" ... iar pt mine, chestia asta nu prea imi creaza "comfort" mai ales ca placerea condusului tine f. mult de asta. In conceptia mea e cam cel mai important lucru iar comfort la cote f. inalte iti ofera garantat (cam toate masinile din clasa lux), aproape insesizabil fata de S. In plus suntem pe un site de tuning nu de yachting, unde ar trebui mai mult apreciate toate chestiile astea. Iar faptul ca e ultimul venit si a adus un nou val de inovatii tehnologice ce il plaseaza in top, pretul intotdeauna mai mic decat la S il face si mai atragator. Cel putin in conceptia mea, unde masina trebuie condusa nu sa te conduca ea pe tine (am fost cu S nou, l-am condus, este ireprosabil la interior dar mi-a dat senzatia ca daca ar putea, s-ar conduce sigur, ceva de genul: le fac eu pe toate, tu doar mai arunca un ochi din cand la drum :) ) Sunt convins ca "securistul parvenit burtos si sedentar" apreciaza chestia asta, insa mie imi place sa conduc masina.

Sunt clar convins ca diferentele dintre S si 7 sunt infime, o se mica senzatie in + de "plutire" la S, normal in detrimentul dinamicii si fix invars la seria 7.
Eu personal asteptam de la seria 7 un design cu mai multa personalitate, crede-ma ca prima oara cand l-am vazut nu stiam daca este modelul vechi facelift sau e modelul nou (pana sa ma apropii). Modelul vechi desi nu era o frumusete, avea sarm si personalitate, acum l-au facut mai frumos dar mai lipsit de celelalte 2. Cand vezi un S clar vezi un rege, cand vezi noul 7 nu prea-ti ofera aceeasi imagine cu toate ca este tot un rege, asta nu inseamna ca seria 7 este inferioara, practic designul este o chestie de gust si asta se vede si in poll-ul de fata in care exceptand fanaticii de brand sunt sigur ca 7 ar fi la egalitate cu S-ul. Oricum vanzarile or sa dea cel ami convingator raspuns si nu neaaparat prin nr. de bucati vandute (clar in favoarea S) ci prin cota de crestere sau scaderea procentelor in segment.

Revenind si la A8, este clar ca modelul actual este inferior celorlalte 2, asteptam modelul nou care ar putea oferi surprize.

adrian78bmw 06-06-09 12:23

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 2383574)
Sunt clar convins ca diferentele dintre S si 7 sunt infime, o se mica senzatie in + de "plutire" la S, normal in detrimentul dinamicii si fix invars la seria 7.
Eu personal asteptam de la seria 7 un design cu mai multa personalitate, crede-ma ca prima oara cand l-am vazut nu stiam daca este modelul vechi facelift sau e modelul nou (pana sa ma apropii). Modelul vechi desi nu era o frumusete, avea sarm si personalitate, acum l-au facut mai frumos dar mai lipsit de celelalte 2. Cand vezi un S clar vezi un rege, cand vezi noul 7 nu prea-ti ofera aceeasi imagine cu toate ca este tot un rege, asta nu inseamna ca seria 7 este inferioara, practic designul este o chestie de gust si asta se vede si in poll-ul de fata in care exceptand fanaticii de brand sunt sigur ca 7 ar fi la egalitate cu S-ul. Oricum vanzarile or sa dea cel ami convingator raspuns si nu neaaparat prin nr. de bucati vandute (clar in favoarea S) ci prin cota de crestere sau scaderea procentelor in segment.

Revenind si la A8, este clar ca modelul actual este inferior celorlalte 2, asteptam modelul nou care ar putea oferi surprize.

Oberklasse vanzari in germania in luna aprilie
1. BMW 7er 770 32,9 %
2. Mercedes S-Klasse 577
3. Audi A8, S8 294

se pare ca in Germania noula seria 7 a prins destul de bine..si dupa cum citisem in America Sklasse se prabusise cu 80% la vanzari probabil la fel ca si Bmw seria 7 si Lexus LS dar asta e si de la criza masinile de lux sunt cele mai afectate..
se vede la AUDI neaparata nevoie de schimbare a modelului..

vacaroz 06-06-09 12:47

asta poate fi si datorita faptului ca bmw abia a aparut.oricum amandoua sunt lafel de frumoase si acum depinde doar de gusturi.

johhny 06-06-09 19:46

http://www.************/noutati-auto-...eratie-3271898 posibil ca asta sa fie noul model de a8 ..

Sasha 06-06-09 20:03

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2386584)
http://www.************/noutati-auto-...eratie-3271898 posibil ca asta sa fie noul model de a8 ..

doamne fereste:nosebleed

Nemilosu 07-06-09 00:30

sunt mega fan audi dar la aceatsa clasa votul meu pleaca la mercedes clar si fara echivoc.
limuzina trebuie sa fie mercedes neaparat. impune o anumita prestanta si sobrietate cand o vezi.

MoldamiN 08-06-09 23:49

Degeaba va certati si aparati Brandul favorit...toate sunt bune, toate ofera lux... Insa cum spunea cineva mai sus, in aceasta clasa nu conteaza secunda in plus la accelerare, conteaza in primul rand confortul oferit. Cel ce isi permite o astfel de masina, nu se gandeste la consum si performanta asa de mult, precum la confortul si siguranta oferite de masina. UNLORD intr-adevar suntem pe un forum de tuning, asta nu inseamna ca luxul trebuie sa lipseasca...
Am ales Mercedesul, deoarece doar cand auzi numele te gandesti la lux... Cand aud Bmw ma duce gandul spre motorsport, iar AUDI, este o masina rafinata care, cu siguranta nu incearca sa le copieze pe cele 2 si ofera la fel de multe, desi este "sicriu pe roti". Sincer ca si design acel "sicriu" este mult peste super avantgardistul BMW, desi este vechi. Si daca tot vorbim de forum de tuning si sport in lumea auto, exista la fiecare concurent, un model sport, insa acel model nu va fi la fel de placut ca pasager al locului din spate, la costum, datorita suspensiei mai rigide si a motorului care raspunde mai "brutal" la comenzile soferului. Cu asta am spus tot ce am avut de spus.

UNLORD 09-06-09 18:15

Quote:

Originally Posted by MoldamiN (Post 2391800)
Degeaba va certati si aparati Brandul favorit...toate sunt bune, toate ofera lux... Insa cum spunea cineva mai sus, in aceasta clasa nu conteaza secunda in plus la accelerare, conteaza in primul rand confortul oferit. Cel ce isi permite o astfel de masina, nu se gandeste la consum si performanta asa de mult, precum la confortul si siguranta oferite de masina. UNLORD intr-adevar suntem pe un forum de tuning, asta nu inseamna ca luxul trebuie sa lipseasca...
Am ales Mercedesul, deoarece doar cand auzi numele te gandesti la lux... Cand aud Bmw ma duce gandul spre motorsport, iar AUDI, este o masina rafinata care, cu siguranta nu incearca sa le copieze pe cele 2 si ofera la fel de multe, desi este "sicriu pe roti". Sincer ca si design acel "sicriu" este mult peste super avantgardistul BMW, desi este vechi. Si daca tot vorbim de forum de tuning si sport in lumea auto, exista la fiecare concurent, un model sport, insa acel model nu va fi la fel de placut ca pasager al locului din spate, la costum, datorita suspensiei mai rigide si a motorului care raspunde mai "brutal" la comenzile soferului. Cu asta am spus tot ce am avut de spus.

Adica oricum nu ai la inima BMW-ul si ca trebuia sa scoti cumva din anonimat A8-ul fara sa aduci defapt argumente! E clar ca nu iti permitzi niciuna din masinile din topic, nu ai condus si doar ai ceva anume cu cel ce face legea la ora actuala in clasa. Nu e nicio suparare, BMW-ul oricum e cumparat si apreciat si sigur nu e criticat de brutalitatea acceleratiilor si a suspensiei rigide, de fapt a obtinut punctaj maxim la capitolele astea in toate testele si numai apreciere din partea jurnalistilor auto. Asa ca mai informeaza-te daca vrei sa stii cum sta treaba. Iar suspensia de barca nu iti aduce neaparat comfort, mie imi aduce stomacul mai aproape de gura. Iar legat de design...esti subiectiv si manat un pic de invidie. Iar luxul chiar nu lipseste de nicio culoare...ba chiar e din abundenta si se imbina f. frumos cu tehnica de varf si cu placerea conducerii. Si stai linistit, ca nu cred ca a fost vreun pasager spate care sa se fi plans vreodata de ce spui tu mai sus. Cu asta am spus tot ce am avut de spus spre deosebire de tine!

ROBERT_88ROB 09-06-09 18:50

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2393821)
Adica oricum nu ai la inima BMW-ul si ca trebuia sa scoti cumva din anonimat A8-ul fara sa aduci defapt argumente! E clar ca nu iti permitzi niciuna din masinile din topic, nu ai condus si doar ai ceva anume cu cel ce face legea la ora actuala in clasa. Nu e nicio suparare, BMW-ul oricum e cumparat si apreciat si sigur nu e criticat de brutalitatea acceleratiilor si a suspensiei rigide, de fapt a obtinut punctaj maxim la capitolele astea in toate testele si numai apreciere din partea jurnalistilor auto. Asa ca mai informeaza-te daca vrei sa stii cum sta treaba. Iar suspensia de barca nu iti aduce neaparat comfort, mie imi aduce stomacul mai aproape de gura. Iar legat de design...esti subiectiv si manat un pic de invidie. Iar luxul chiar nu lipseste de nicio culoare...ba chiar e din abundenta si se imbina f. frumos cu tehnica de varf si cu placerea conducerii. Si stai linistit, ca nu cred ca a fost vreun pasager spate care sa se fi plans vreodata de ce spui tu mai sus. Cu asta am spus tot ce am avut de spus spre deosebire de tine!

atunci de ce nu ai iesit pe primu loc?nu ca as avea ceva cu marca bmw

johhny 09-06-09 19:25

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 2393919)

nu cred ca design-ul e tocmai de partea bmw-ului..

nigger 09-06-09 20:01

Sunt 3 masini cu personalitate,dupa parerea mea firmele cele mai tari din lume...orice ar fi Mercedes si BMW conduc lumea si VAG a stat in umbra lor....Fiecare cu plusurile ei,nimeni nu face sportive ca si BMW,nimeni nu face lux ca si Mercedes si nimeni nu se tine asa de bine de ele ca si VAG....nu spun ca honda toyota ford opel fiat etc nu au masini beton...dar per total raman THE BIG 3
Am votat Mercedes ca imi plac de mic

MoldamiN 10-06-09 14:08

Conduc Mercedes zi de zi, nu unul luxos ca si acesta, dar nici ruptura si am ajutat sa se conduca si modele mai performante de Mercedes( avand in vedere afirmatia ta..."se conduc singure"). Am stat in BMW, recunosc in dreapta si nu pot sa spun ca ma dezamagit,ba din contra...nu am nimic cu BMW-ul, il apreciez pt unele modele precum noul M3 care este demential... dar la capitolul lux oricat de fanatic ai fi, trebuie sa recunosti ca mai au putin de invatat de la Mercedes. Despre Audi doar cuvinte de lauda...nimeni nu cred ca se plange de Audi, asa "sicriu" cum e el. Si acum cu designul, intr-adevara nu te poti ... in gusturile omului. Presonal, noua imagine de piata a bmw-ului introdusa in seria 7 si si-n noua serie 5 GT, nu o agreez, la fel cum am dezagreat farurile rotunde la precedenta serie Mercedes. Ti-am mai dat ceva de contrazis aici:). Numai bine!

UNLORD 11-06-09 18:43

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 2393919)

Pai mai exista si alte publicatii si teste:

http://www.auto-motor-und-sport.de/v...nz-932160.html

adrian78bmw 11-06-09 18:51

tinand cont ca piata americana este cea mai mare devoratoare de Sklase era normal sa castige. in America Sklase are o imagine mai buna decat seria 7

ROBERT_88ROB 13-06-09 16:05

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2399833)
tinand cont ca piata americana este cea mai mare devoratoare de Sklase era normal sa castige. in America Sklase are o imagine mai buna decat seria 7

macar aia stiu ce sa cumpere nu ca la noi imi cumpar bemeweu ca sa fiu la moda sunt sigur ca de avea alta emblema toti ziceati ce este urata masina dar asa ca este bemeweu toti o ridicati in slavi...s clase si a8 care au ceva vechime fac fata cu succes sau chiar sunt peste noul septar

All times are GMT +2. The time now is 00:07.

- Copyright 2026 4Tuning