![]() |
Re: ALEGERE MOTOR PENTRU MONTAT TURBO
Quote:
daca se duce la toti ''cunoscatorii'' se duce pe riscul lui....;) |
Quote:
|
m20b25 pentru turbo.
Spor! |
taz poate a exagerat putin cu pretul lucrarii,dar daca vrei ceva bun,si cu garantia ca daca ai cap nu iti crapa motorul la prima tura,sau nu-ti da rateuri atunci strangi punga si dai banii...
p.s. debitmetrul ala mergea pus inainte de turbina p.s.2 deja s-a abatut mult discutia de pe topic... |
eu o tin pe a mea cu transplant de ca18det sau sr20det.
un nissan s13 in stare decenta cu ca18det stock il iei fara prea mare bataie de cap din afara. ai 170 cp stock. apoi te apuci usor usor de el, ca gasesti pe net detalii despre modificat asa ceva cat nu pot sa memoreze toti "taticii" din .ro mie unu mi se pare mult mai simplu...si cu rezultat de mare efect. |
majoritatea posesorilor de e30 au aceasta masina pt ca sunt fani bmw si greu o sa-i poti convinge sa puna motor de nissan pe el,acuma depinde daca le trebuie performante isi asuma japanul pe neamt:D
|
Quote:
si doar ai vazut cam merge masina lui:) |
am vazut prea putin din cum merge masina lui,dar vorbim de o masina facuta pentru liniute,nu doar de una cu turbo...se poate un turbo facut pentru fun ca sa zic asa... ;) cam la asta se refera viorel...
asa daca e sa bagi un pret ia vezi cat a costat doar motorul golumobilului....sau doar turbina :lol: |
Quote:
Gandestete ca nici garret nu da garantie pentru turbinele R...si nu acum 2 ani au inceput. |
era vorba de o garantie de bun simt pentru lucrarea facuta,adica odata reglata "instalatia" sa ai cat de cat incredere ca nu-ti sar prezoanele de la chiulasa,sau creste presiunea aiurea si alte chestii de genu..
|
Quote:
merci |
Quote:
|
hai ca ne-am abatut rau de la subiect :D
|
discutia s-a abatut mult.omu vrea sa stie ce motor e de preferat pentru a fi transformat in motor turbo
|
Inapoi la topic....depnde la ce vrea sa foloseasca motorul si ce putere vrea sa obtine. Numai dupa asta se poate zice ce si cum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning