![]() |
Re: Clubul Sportiv Cluj Street Team
Quote:
|
q vreo 230-250 te sparge!!! apropo cate kile are masina te heparule??? hmmm.. 1000 si mai cat?
|
Quote:
|
heparu_boy inteleg ca ai masina tare si te felicit pentru ea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne faci pe noi astia care nu avem motoare asa tari micuti sau mai stiu eu cum..
masina mea a avut totul stok inafara de o evacuare modificata si eram foarte aproape de loganu lui BBI pe care il felicit pentru locul 1. Poate odata si odata o sa ne dam la aceeasi categorie.. oricum nu mai este mult.:evil::twisted: vlad felicitari pentru Polo GTI.. merge bestial masina. |
danke schon! Las ca daca se aplica coeficientii la baia mare si intrii in prima grupa, sigur vei ocupa un loc bun :D
|
Quote:
|
apropo Vladpvs imi dai niste poze cu masina ta te rog! ca imi place foarte tare! merci mult
|
4 Attachment(s)
Many-CST, niste poze cu micutzul Polo:
|
Quote:
|
Frumos Polo...Griji de el
|
la 30 edition io dat speedsterul o masina??? glumit nu ??? ati visat urat :))) ??? cand unde? pe ce distanta???
|
Quote:
Multi de pe forumul asta m-au facut, e mai greu cand se intalnesc cu mine pe pista la legale ;-) |
[QUOTE=vlad-anka;2310682]
masina mea a avut totul stok inafara de o evacuare modificata si eram foarte aproape de loganu lui BBI pe care il felicit pentru locul 1. QUOTE] dragule masina aia are original 65 de cai .. el trebuia sa intre la A1... si singur a ales sa intre la A2 ... nu te lauda ca stai langa ea (parerea mea) Si nu a dat tot ce poate ;) |
[QUOTE=KoKozula;2319632]
Quote:
Normal ca e loc de mai bine si abia astept sa vad C20LET-ul pe Corsa ;-) sa vedem ce adversari o sa aiba atunci |
Eu cred ca ai uitat ca mai era si un golf la a2! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning