Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

Dragos90 29-01-06 07:50

..........e urata cu draci! chiar daca e conceputa a fi o masina practica putea sa fie putin mai frumoasa! sper sa nu apara asa

Cosmin255 29-01-06 12:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedFreak\"
Cata naivitate. Va garantez ca Renault a investit sume considerabile in studiu de piata inainte sa fi facut prima schita a masinii asteia. Sunt sigur ca se adreseaza perfect nevoilor romanului de rand si ca va fi un succes.

Normal , doar nu`s nebuni sa arunce la bataie ceva ce nu se va vinde

neXus 29-01-06 12:38

Normal, se adreseaza perfect romanilor de rand pt. ca e cel mai ieftin wagon de pe piata, asa ca nu vor avea de ales. Mai ales ca va avea un portbagaj imens... sa incapa cartofi multi

Spark 29-01-06 13:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"neXus\"
Normal, se adreseaza perfect romanilor de rand pt. ca e cel mai ieftin wagon de pe piata, asa ca nu vor avea de ales. Mai ales ca va avea un portbagaj imens... sa incapa cartofi multi

bine bine ... sa incapa multi cartofi in portbagaj .. numa` nush` cat poate duce ... la cat e de fiabila ... sa nu cumva sa ramana fara suspensii sau mai rau ...

Drako4Life 29-01-06 17:45

Urata, urata, urata...sa faca si ei ceva in genu'...cabrio' sau eu stiu, da nu tampenii dintrastea :evil: :shock:

Gabi 29-01-06 17:50

Loganul este o maşină urātă şi fără o restlizare totală a caroseriei, nu cred că vor scoate vreo versiune frumoasă.

neXus 30-01-06 12:34

Drako, cred ca o varianta Logan cabrio ar arata mai degraba ca o cada decat o masina.
Mai ramine sa avem sperante in faceliftul programat la jumatatea perioadei de comercializare, dar ma indoiesc ca va schimba semnificativ aspectul.
Poate doar sa ne gandim la vreun urmas... :roll:

Spark 30-01-06 14:42

hmm .. oare cum a fi face-liftul .. sau ... a2a generatie de logan .. :)

neXus 30-01-06 15:49

Nu-mi pot imagina. Pare un subiect pentru pasionatii de Photoshop :writers_b de pe forum. Sper doar ca \"Logan II\" va avea un alt nume, pt. ca asta e cam sec...

Drako4Life 31-01-06 15:47

:lol: Ce ma...nu va place numele...GOLAN??? :lol:

neXus 31-01-06 16:02

Poate \"Lungan\", sau \"Ciolan\". Cred ca i s-ar potrivi mai bine numele de \"1310 EVO I\".
Dar totusi, sa zic si ceva ontopic: Sper ca dricu' asta de-i zice station wagon sa aiba macar motorul de 1.5 dCi de 85 CP...

Drako4Life 31-01-06 16:06

Mai degraba 1310 versiunea a 2-a :lol: ... Ca seamana ... pacat ca nu mai ploua inauntru :(

RoSonic 31-01-06 16:13

Chiar trebuie sa va reamintesc ca nu sunteti pe CHAT ci pe un forum?

Postati daca aveti ceva important de spus la subiect... nu aberatii...

Dodo_AMJ 31-01-06 22:47

am avut logan iar masina aia pt romanul de rand este super ok este foarte ieftina pt o masina noua (zicemi voi ce alta masina la 6500 de euro ca atata era fara tva luati voi cu dotarile alea plus garantia unei masini noi) are spatiu are tot ce vrei !! NU ESTE O MASINA DE CURSE este pt familie! trebue sa recunosc ca am vandut o :) asta care am vazut o in imagini e ok cu o singura conditie sa fie IEFTINA foarte ieftina. Loganul a fost un succes foarte mare.....Parerea mea

CT-82-PWR 01-02-06 23:12

Cum zice si in acest articol ... cel mai ieftin va fi 6850 Euro...iar la anul vor baga si un diesel de 1.5L cu 85CP.

Fara linkuri, RoSonic

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning