![]() |
..........e urata cu draci! chiar daca e conceputa a fi o masina practica putea sa fie putin mai frumoasa! sper sa nu apara asa
|
Re:
Quote:
|
Normal, se adreseaza perfect romanilor de rand pt. ca e cel mai ieftin wagon de pe piata, asa ca nu vor avea de ales. Mai ales ca va avea un portbagaj imens... sa incapa cartofi multi
|
Re:
Quote:
|
Urata, urata, urata...sa faca si ei ceva in genu'...cabrio' sau eu stiu, da nu tampenii dintrastea :evil: :shock:
|
Loganul este o maşină urātă şi fără o restlizare totală a caroseriei, nu cred că vor scoate vreo versiune frumoasă.
|
Drako, cred ca o varianta Logan cabrio ar arata mai degraba ca o cada decat o masina.
Mai ramine sa avem sperante in faceliftul programat la jumatatea perioadei de comercializare, dar ma indoiesc ca va schimba semnificativ aspectul. Poate doar sa ne gandim la vreun urmas... :roll: |
hmm .. oare cum a fi face-liftul .. sau ... a2a generatie de logan .. :)
|
Nu-mi pot imagina. Pare un subiect pentru pasionatii de Photoshop :writers_b de pe forum. Sper doar ca \"Logan II\" va avea un alt nume, pt. ca asta e cam sec...
|
:lol: Ce ma...nu va place numele...GOLAN??? :lol:
|
Poate \"Lungan\", sau \"Ciolan\". Cred ca i s-ar potrivi mai bine numele de \"1310 EVO I\".
Dar totusi, sa zic si ceva ontopic: Sper ca dricu' asta de-i zice station wagon sa aiba macar motorul de 1.5 dCi de 85 CP... |
Mai degraba 1310 versiunea a 2-a :lol: ... Ca seamana ... pacat ca nu mai ploua inauntru :(
|
Chiar trebuie sa va reamintesc ca nu sunteti pe CHAT ci pe un forum?
Postati daca aveti ceva important de spus la subiect... nu aberatii... |
am avut logan iar masina aia pt romanul de rand este super ok este foarte ieftina pt o masina noua (zicemi voi ce alta masina la 6500 de euro ca atata era fara tva luati voi cu dotarile alea plus garantia unei masini noi) are spatiu are tot ce vrei !! NU ESTE O MASINA DE CURSE este pt familie! trebue sa recunosc ca am vandut o :) asta care am vazut o in imagini e ok cu o singura conditie sa fie IEFTINA foarte ieftina. Loganul a fost un succes foarte mare.....Parerea mea
|
Cum zice si in acest articol ... cel mai ieftin va fi 6850 Euro...iar la anul vor baga si un diesel de 1.5L cu 85CP.
Fara linkuri, RoSonic |
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning