Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie 2009 -- Bucuresti - Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo.html)
-   -   O Parere despre eveniment... (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/118569-parere-eveniment.html)

Geo_ZGA 14-04-09 10:53

Re: O Parere despre eveniment...

Parerea mea este ca a fost mai slab decat anul trecut... dar poate si fiindca e criza (nu scapam de cuvantul asta), evenimentul a fost pe parcursul a 3 zile si nu 2, ca in trecut, plus ca intrarea la portile principale a fost libera si, la drift, a intrat toata lumea...
Pe viitor eu zic ca plata biletului sa se faca ca si anul trecut, chiar la porti, ca sa nu mai avem surprize si certuri cu diversi care veneau cu tupeu si se asezau exact in fata ta... manacand seminte, injurand si comentand de parca ei ar fi in stare sa faca vre-un cerc. eu zic ca ar trebui sa se faca zone clar delimitate pt presa si chiar si pt moderatori, cu intrare pe baza unor legitimatii... nu o spun fiindca sunt eu moderator (si presa), dar sincer, nu mi se pare normal ca oamenii care chiar nu au nici o treaba cu masinile sa isi etaleze spatele in fata altora care vor sa vada... drifturi! nu d&g, de puta madre si alte asemenea "modele" de babuini. Tribunele costa... o zona delimitata cu garduri, ma gandesc ca pe viitor sa depunda fiecare moderator, intr-un cont deschis de Gratzian, contravaloarea unei legitimatii de acces. O platesti din buzunar, ai acces cu ea... nu vrei sa o ridici, o faci pe banii tai, fara ca Gratzian sa scoata vre-un leu din buzunar.
BGS-ul a fost ok, din punctul meu de vedere si-au facut treaba, atat cat au putut... la urmatoarele evenimente eu zic ca ar trebui cel putin 20 oameni, nu 2-3, cum au fost acum, fiindca au fost depasiti. Nu m-au lasat in zona presei, am inteles ca oamenii isi fac treaba si nu le puteam dovedi fara legitimatie, si m-am dat la o parte ca pe urma sa se bage in fata, fix in zona in care nu era voie, zeci de babuini pe care nici macar sirena salvarii nu i-a deranjat sa se dea la o parte... sunt curios, in cazul unui accident, cum ieseau salvarile alea de acolo, direct prin ei???
- la capitolul public (dar asta e... nu se poate scapa de ei)
- la capitolul organizarii din zona drifturilor
- in cazul unor masini stok care nu aveau ce cauta acolo

+ pt un nou eveniment intr-un an nu tocmai bun pt cheltuieli
+ pt mici :lol:

MaTzA 14-04-09 17:23

Cam slab anul acesta...dar bineinteles ca nu este vina organizatorilor. Eu nu stiu ce fete ati vazut voi...ca eu am vazut mai frumoase si aratoase venind spre 4t days, dar oricum... nu sunt in masura sa discut. La captitolul drift...cantitate, nu calitate.Mai bine procedati ca anii trecuti,vedeti ce stie omul si dupa aia... In schimb cei ce au reusit sa mai incinga atmosfera, au facut o treaba excelenta. A fost nasoala treaba cu biletele , dar probabil ca nu s-au inteles la impartirea castigurilor. Oricum a fost ok, ma bucur ca s-a intamplat. Felicitari, si pe viitor numai bine.

mihai88 14-04-09 22:07

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 2232291)
o fi fost criza...n-o fi fost...dar vineri si duminica...foarte slab in privinta vizitatorilor....:sad: anul trecut erau buluc...nici sambata nu a fost lume cum ne-am fi asteptat...
ce nu mi-a placut: 1.muzica haotica din toate partile posibile care mi-a spart timpanul 3 zile
2. tanti aia crizata de la restaurantul din pavilionul 13 care a inceput sa faca crize cand a turat un baiat motorul azi(duminica) la ora 19:01 si l-a mai si trimis in origini.
mi-a placut in schimb faptul ca vizitatorii au fost mult mai civilizati. probabil si din cauza triajului de la casa de bilete cum zicea cineva mai sus...;)
ne vedem la anul sanatosi...:-)

nu la trimis in origini ci in " puii mei"(ei)

(faza completa-nu vezi ca nu e aer aici nu putem sa respiram.iesi afara si ambaleazo acolo cat vrei in puii mei:D )

de fapt era crizata ca vorbea la telefon

weedboy 15-04-09 01:11

sincer parerea mea e ca nu meritam asa ceva......eu daca asi fi fost organizator si sa fi muncit cat au muncit ei pt a ne oferi acele 3zile de vis si sa aud huiduieli si vb de rau despre pret,jur ca nu mai faceam abs nimic aici,ganditi-va macar pt 2minute sa fiti in locul organizatorilor cum v-ati simti?
si referitor la cei care au zis ca 20lei sunt multi bani,ar trebui sa va vindeti masinile si sa mergeti cu ratbul FARA SA CUMPARATI BILETE

mi-e unul mi-a placut super mult totul,multa bafta pe viitor

VWluci 15-04-09 10:32

Da...sunt de acord cu weedboy. S-a muncit mult pentru acest eveniment, alergatura multa, multi bani cheltuiti si foarte multa implicare. Felicitari organizatoriilor si ne vedem la urmatorul eveniment.

rearhorse 15-04-09 11:10

sunt de acord cu voi ca merita apreciati ca au organizat evenimentul asta si chiar daca spunem ca sunt aceleasi masini, cred ca e destul de greu sa schimbi masinile de la un an la altul , conteaza foarte mult si atmosfera si cei prezenti acolo.
totusi nici sa nu ii ridicam in ceruri pe organizatori, cum ca au cheltuit o groaza de bani si ca au muncit de le-au sarit capacele, sa nu ne ascundem dupa degete, au facut-o si din pasiune dar au urmarit si niste rezultate .

DyZ 15-04-09 12:09

Am fost dezamagit sambata ... am stat de la 11.30 si nu se mai terminau baietii cu scutere ... si sa facut ora 1 ( desi in program scria la 12 drift si cascadori ) ... ca sa ni se spuna ca nu se mai tine ...
La ora 4 baietii care s-au dat m-au facut sa uit de ce se intamplase ... fiecare a dat tot ce a putut si ce ia permis masina , respect lucrul asta si am ramas placut impresionat de baiatul cu ursul negru ( RLG ) felicitari lui !

flor1n_fr 15-04-09 19:16

ce a facut tot show-ul...a fost,Florica NSL,Hai-ul,Tengu,Kanse,laf-ul,Traian(sow)...si tatal lui Alin(jmg) cu capul tractor...+masinutza acea rosie...felicitari,ati facut treaba de nota 10,in rest...asta-i parerea mea,a fost o placere sa vin,sa astept,sa ma inghesui,sa indur bucatzile de cauciuc din ochi...doar sa-i admir pe toti,s-a meritat.nemultumire:s-au lafait aia cu scuterele lor de s-au plictisit...iar noi,restul am asteptat ore ca sa-i admiram pe marii maestrii facand adevaratul show ... salutare,sarbatori fericite tuturor,si sa ne vedem cu bine si la urmatoarele evenimente frumoase organizate de 4tuning.bafta tuturor...

Lucian 15-04-09 19:22

Omul cu duba aia parcata la mare fix in spatiul delimitat consursului sa fie multumit ca nu are de platit ceva daune sponsorilor care aveau banere in zona si care ar fi trebuit sa aiba expunere. ;)

_wanted_cars_ 16-04-09 00:00

dupa parerea mea a iesit destul de bine totul! Sourile oferite de drifterii au incins atmosfera afara, iar fetele putin imbracate au adus stralucire masinilor din salon ! Sincer au fost si cateva noutati la acest salon pe care toata lumea il astepta(pasionatii ma refer) ! FELICITARI ORGANIZATORILOR si sa speram ca urmatorul salon va fii cu mult peste acesta si sa multumeasca cat mai multi carcotasi

K_M_3 16-04-09 00:51

fiind nou in lumea voastra vreau sa va spun ca cei ce nu au cunostinte in domeniu nu aveau de ce sa nu ramana placut impresionati
BGS ul au fost copleshiti de multime...care la inceput ne-au dat la o parte de langa masina de pompieri..dar pe parcurs nu au avut ce sa ne faca...
masinile dotate la fel si fetele , felicitari pt eveniment...la mai multe !!

kraft321 16-04-09 13:53

Nu a fost rau, eforturi s-au facut, insa e loc si de mai bine!

taz rider 18-04-09 23:36

Absolut d'acord cu Geo_ZGA la capitolul public. E de preferat ca accesul in curtea Romexpo sa se faca pe baza de bilet, nu liber ca sa avem parte de toti dubiosii cu buzunarul plin de seminte.

11KPO 19-04-09 02:59

foarte frumos felicitari echipei 4tuning

spartaans 20-04-09 21:55

sincer...cam slabut, au fost unele masini care nu stiu pt ce era acolo..

Oricum felicitari celor care au avut intentia sa iasa ceva bine.

All times are GMT +2. The time now is 13:15.

- Copyright 2026 4Tuning