![]() |
Re: Cea mai ieftină maşină pe care a văzut-o vreodată lumea se lansează astăzi
O alegere buna daca nu ai bani si vrei masina noua , sa vedem cum se va descurca cu craterele de la noi?Nu este frumoasa dar in fond ce masina frumoasa iti permiti noua la 2000 E?
|
Mai bine o dacie ...8)
ps:"parca s-a mai zic pe aici ca varianta de europa va costa 5000e nu 1500e cat e varianta doar pentru india." Pff la 5000e chiar iti ei o masina ok. |
Quote:
Deci chiar nu e chiar atat de prost vazuta Dacia.Nu zic ca multi care prefera un sh in acei bani nu pot avea dreptate ( asta depinzand si peste ce sh dai), dar e totusi departe de a "nu putea fi numita masina". Si acuma sa mai facem si putin on-topic: masinuta asta o arata cum o arata, s-o misca pe drum cat de rau s-o misca, dar la acesti bani chiar nu cred ca ne puteam astepta la mai mult.La 5000 de euro insa ( daca asta o fi pretul de intrare in Europa) e altceva, e mult prea mult intr-adevar, dar eu cred ca in cazul asta nu va fi una si aceeasi. Sunt cazuri incomparabil mai grave la capitolul raport pret-calitate, cum ar fi acel Brilliance, care la 19.000 de euro a fost absolut catastrofal la crush-test, avand capitole la care nu a obtinut nici macar o stea. |
Quote:
|
E amuzant cat de multi revoltati sunt aici. Nu va pune absolut nimeni sa cumparati masinuta asta, nu suntem in stare sa facem ceva mai bun, sau un concurent acestui model (si ce facem facem pe know-how frantuzesc), nu ne permitem nici macar o astfel de Tata Nano, dar suntem loviti la corason de aparitia masinii. La fel si cu masinile chinezesti,.
Suntem vai mama noastra ca industrie auto, majoritatea dintre noi abia au bani de tigari, dar visam la m3-uri si passat cc. |
Cea mai ieftina = Cea mai de cacat masina(nu are nimic in afara de caroserie motor si strictul necesar la interior) cu alte cuvinte moarte pe 4 roti
|
Fantastic, Dacia 1300 avea ceva in plus la viata ei.
La 2500 de euro ce naiba te astepti sa aiba? Sa judecam la rece, de ce ai nevoie in plus de acasa la servici? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
atat dai pe masina atat face :|
|
Eu unul sunt curios cum o va primi presa auto europeana, ce fiabiliatate va avea masina si (de ce nu) variante tuning. Mi se pare normal ca in vremuri de criza sa apara masini ieftine. Asa a fost si in trecut BMW Isetta, Fiat 500, etc care la vremea lor si-au facut treaba destul de bine. Tata Nano reprezinta o alternativa. Daca avea sigla Mercedes sau BMW si costa la fel de mult...cred ca masinuta avea mai multi simpatizanti. Eu am de gand sa ii acord o sansa (pe care orice masina o merita). Ganditi-va ce ar iesi daca s-ar importa oficial aceasta masina in Romania si ar beneficia de programul Rabla.Eu unul nu as sta pe ganduri si as intra in reprezentanta pentru mai multe detalii si chiar un test-drive.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning