![]() |
Re: intrebari si sfaturi
fratilor..vreau sa imi achizitionez un audi a4 din 97 tdi 110 cai..are optiuni destule sa zic asa...inmatriculat la 4 mii si vreo 4 sute de auro...e prima mea masina..si intrebarea mea ar fi..e greu de intretinut?
|
daca a fost cat de cat ingrijita masina ,e ok din cate stiu eu sunt modele destul de reusite,daca are si dotari e si mai bine
|
2 Attachment(s)
Quote:
m3 daca este in 2 usi daca nu atunci as alege amg-ul. oricum greu de ales. bafta |
depinde si de care m3 ii,daca ii de 243cp,295cp sau 321cp si e mai frumos ala coupe acuma depinde ce bvrea de la masina daca vrea sedan,banuiesc ca sedan vrea daca il compara cu mercedes e50
|
Buna! Cer si eu un mic sfat. Tocmai mi-a fost zgariata masina in parcare, de catre cine, nu stiu si as dori sa o vopsesc, ceea ce inseamna ca o sa pierd vopseaua originala, lucru ce nu-mi convine. Vorbesc de o masina Mercedes-Benz, de unde rezulta si dorinta mea de a o vopsi la reprezentanta pt. o calitate superioara. Acum probabil sunt si vopsitori priceputi, mai priceputi ca cei de la ATP, insa am una a mea si buna. Daca a mai incercat cineva procesul acesta, ar putea spune un pret informativ. Vreau sa vopsesc toata caroseria, deoarece masina are o anumita varsta si mici pete de rugina, care in timp o sa creasca. Multumesc anticipat de informatie.
Ma bag si eu in seama cu posturile de mai sus. Parerea mea este urmatoarea: ori M3 VS C43 AMG din 97, ori E55AMG vs M5 din 97. Orice fan BMW trebuie sa recunoasca urmatorul lucru, E55 AMG este net superior M3-ului, la fel si M5 este peste C43 AMG. Acum depinde si ce doresti, daca iti place o masina mai sportiva, este normal sa cumperi BMW-ul, daca doresti mai mult lux si tinuta de drum, iei Benz-ul. Insa intervin mai multi factori: pretul, in cazul Merc-ului fiind mai ridicat, daca masinile sunt in mintile lor, si dupa cum spui, Bmw-ul are puntea spate stricata, de unde rezulta investitie destula. Doar tu sti ce "te imbraca mai bine", sedan-ul cu mai mult spatiu sau coupe-ul de fitze, in cazul meu fiind alegerea clara spre Mercedes-Benz, deoarece o data Mercedes, mereu Mercedes, desi dupa cum stim nici de BMW nu se plange lumea. Alege cu sufletu. Numai bine! |
Quote:
depinde ce doreste,daca vrea mai multa sportivitate ia m3,daca vrea ceva mai de familie ia E class... |
la atp am auzit k costa vopsitul in jurul a 3000e
apropo de alegerea masinii bmw este in 4 usi eu am un 528i deci nu tind spre masina mica si de fitze e pacat k nu am posibilitatea sa le iau pe amandoua dar le-as lua dak as putea asa k intradevar este greu sa alegi merci pt sfaturi |
Quote:
|
Quote:
e55 este la modelul de dupa 1999 asta e e50 |
Quote:
|
Quote:
si nu le pot face poze :rolleyes2 au facut baietii ceva si le-au luat astia :twisted: |
alege e50,m3 nu este prea spatios...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine ma poate ajuta cu un sfat: in ELSA, de ce imi apar doar anumite capitole, si nu toate? (vedeti screenshot). de exemplu, la "bodywork" sunt urmatoarele subcategorii: 50-body front, dupa care 55-bla bla. unde sunt subcategoriile 51,52,53,54 ??
scuzati`ma daca vorbesc tampenii :D de asemenea, anumite procedee au linkuri ca de exemplu: " Dismount the gear stick from the gearbox: → Rep. Gr.34. – Dismount the front exhaust pipe from the exhaust manifold → Chapter. "; care nu se deschid, daca are cineva idee daca e din cauza softului, deci se poate face cu alt soft? |
https://forum.4tuning.ro/324-zona-teh...e-turatii.html
are cineva vre-un habar ce ar putea avea? mentionez ca am dus-o azi pe tester si nu mi-a dat nici o eroare la motor.. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning