Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AMERICANE (https://forum.4tuning.ro/399-americane.html)
-   -   KNIGHT RIDER Replica - Noua achizitie ! (https://forum.4tuning.ro/399-americane/113498-knight-rider-replica-achizitie.html)

DHSSS 16-04-09 16:05

Re: KNIGHT RIDER Replica - Noua achizitie !

Spuneam condoleante pt pierderea sotiei lui...asa am inteles...si da de alta masina nu am avut bani este tot ce mi-am permis dar credema ca o sa arate f cool dupa ce o tunez...o sa vin cu poze...nu o sa fie ea night rider dar o sa fie demna de a fi numita masina tunata. Cat despre politie...tu probabil vorbesti de politia americana la noi fara o spaga mica de 200 -300 ron nu scapi ba mai mult poate sa iti ia talonul sa te puna pe drumuri o groaza si sa mai platesti si amenda...asta e la noi justitia "respecta" drepturile omului :)

CyberCSX 16-04-09 16:31

@ DHSSS

Ah, Acuma am īnteles īn ceea ce priveste coondoliantelele.
Eu am si uitat motivul de ce a dat-o si am īnteles alt fel. Scuze.
Oricum, tipul īntr-e timp le produce la comanda. Cine are un firebird ca masina de baza si-l vrea transformat īn KITT replica, se rezolva fara probleme.
S-a specializat pe asta.

Īn ceea ce priveste politia, eu nu vorbesc de cea americana ca nu sīnt acolo ci de politia germana ca eu aici sīnt.

Chiar vorbisem cu el la telefon zilele astea (ma sunat el) si ma īntrebat cum sīnt multumit de masina si daca mi-au iesit deja peri albi din cauza fanilor :D
Printr-e altele vorbisem cu el de daciile astea vechi din Romānia si ia-m spus ca vreau sa-mi aduc o sportiva din tara, s-o restaurez / tunez etc.

Mi-a spus ca daca vereau sa-i pun bord ca la KITT replica sa-i dau dimensiunile bordului ca-mi face unul pt dacie.
Ia-m multumit refuzīnd oferta ca asta mai lipseste.
O Dacie 1300 / 1410 sport cu bord ca la KITT, vopsita negru cu becurile rosii īn bot, modul de vorbire ca sa mai si vorbeasca cu mine ca......... atunci le am pe toate :D :D :D :D :D :D

VladM 16-04-09 22:26

Are si luminitele la pedale cand accelerezi ?:D

CyberCSX 17-04-09 12:59

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2244912)
Are si luminitele la pedale cand accelerezi ?:D

Nu are dar se poate pune. Chiestie de 5 minute.

B 89 WRC 18-04-09 22:45

pui si tu o poza cu masina o poza mai recenta poate si cu numerele alea sezoniere

CyberCSX 18-04-09 22:48

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 2249184)
pui si tu o poza cu masina o poza mai recenta poate si cu numerele alea sezoniere

Cīnd o sa se opreasca saptamīna asta de ploaie permanenta (sper) am s-o fac si pe asta.

B 89 WRC 18-04-09 22:49

multumesc

Kent8 29-04-09 22:06

sincer eu nu vad nici o poza, oare de ce?folosesc mozilla, oare aia sa fie cauza?

dolb 08-05-09 19:18

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 2277249)
sincer eu nu vad nici o poza, oare de ce?folosesc mozilla, oare aia sa fie cauza?

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2277328)
s'a oprit ploaia?

Quote:

Originally Posted by topser (Post 2300705)
cred ca te-ai inundat deja si s-a stricat si camera din cauza apei , nu ?

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2137270)
Īn urma unor confruntari neplacute, confruntari unde sīnt considerat un MINCINOS iar unii membrii de pe acest forum se considera TRIBUNAL carora le trebuie livrate DOVENZI considerīnduse buricul pamīntului, mi-am permis sa editez primul meu posting rugīnd totodata moderatorii de a īnchide acest thread.

that's why.

valib 23-09-09 09:46

nenea cu knight rideru...vreau si eu un id de mess, ceva...ca vreau sa stam de vorba putin de tot.
id-ul meu de mess: shadow_vali

merci anticipat...

P.s: inca asteptam poze noi cu KITT... :) :)

andi_cimpean 25-09-09 10:28

Quote:

Originally Posted by valib (Post 2662179)
nenea cu knight rideru...vreau si eu un id de mess, ceva...ca vreau sa stam de vorba putin de tot.
id-ul meu de mess: shadow_vali

merci anticipat...

P.s: inca asteptam poze noi cu KITT... :) :)

nenea CYBER s-a cam suparat pe forum si a sters toate pozele de pe acilea, si nu cred ca exista vreo sansa, sa mai puna vreuna.

Strutter 25-09-09 20:39

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2667728)
nenea CYBER s-a cam suparat pe forum si a sters toate pozele de pe acilea, si nu cred ca exista vreo sansa, sa mai puna vreuna.

Crede-ma ca nu e nici o pierdere. Daca ti-e dor de el il gasesti pe forumul hifi.

http://www.hi-fi.ro/fhifi/

All times are GMT +2. The time now is 06:36.

- Copyright 2026 4Tuning