![]() |
EU ???? NORMAL CA AM FOST !!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Mosule, cica ne urmareste garda pe forum, asa ca nu pot spune mare lucru... :wink: :wink: :wink: If iu nou uat ai min... :roll: |
ce .. cine s`a luat de SHA si de ce ... am mai scris o data da mi`a dat erroare .. in fine .. asa ...
hai mah k avem super bulevarde dar avem si ... cateva stradutze de cartier mai bune da ... sunt si unele care sux .. si ... gropi sa tot avem .. mai nou e o groapa a marianelor la intersectzia soveja cu ... lapushneanu .. Groapa marianelor ... Sha ne urmareshte politzia ??? nu`i o noutate .. noi sa fim sanatoshi :D ... da nu prea suntem :D |
De mine? Nimeni. Si nici eu nu m-am luat de nimeni...
ontopic: Dadeam si noi cu bulgari de zapada dupa toate cele dar cel mai frumos era cand dadeam cu bulgari de pamant la unu-n balcon la blocul vecin. Dar, intotdeauna mi-a placut sa respect legea: cand a fost sa udam lumea de la etaj umpleam un lighean cu apa DAR nu-l aruncam direct, ci calculam timpul necesar varsarii prin gurile de scurgere ale balconului. O afinitate pentru matematica dovedita de injuraturi prompte :wink: Mai nou (cu fosta-mi masina), m-a blocat unu' cu masina si mi-am facut loc impingandu-l. (Chiar daca a lui era in viteza) La un bairam - politia: \"Cati sunteti?\" eu: \"saptezeci si sapte\" pul: \"77??!!??\" eu: \"7 baieti si 7 fete!\" A doua oara mi-au dat amenda pt. violarea linistii noptii. Mi-au \"dat\" e mult spus - au lasat-o in hol k eu le-am deschis usa iar cand am obsevat cine era, le-am intors spatele si m-am dus sa mai beau...Ce vremuri... Profa de engleza (MOLDOVEANCA :x ) facea prezenta: \"Bogdan??\"...se uita pe fereastra...\"Ah, uite-l in curte, joaca basket\"...Memories... |
si eu eram paralel cu scoala si inca sunt :) aveam peste 100 de absentze pe an ... daca aveam sub 100 era ceva suspect :) se mirau si ai mie .. mai nou .. in a 11`pea am avut si nishte restantze :) pe vara .. olipmiade d`alea de verificare a cunoshtinetzelor inca o data :)
|
Hehehe :) asta e forum de oameni nesanatosi :lol: :peace:
Din zona Olteniei :lol: cu prietenii si nu numai :lol: - am batut aurolaci in noaptea de Pasti (Doamne iarta-ne :roll: ) - faza cu \"pot sa deschid masina fara chei\" (am patit-o si yo :poke: Gabi e de vina :P ) - un pisic caruia ii placea sa zboare - a zburat de 5-6 ori dintr-o salcie si tot la noi venea ... si am zis sa-i facem o bucurie de 4 etaje ... ne-am dus la un vecin sa aruncam pisicu si cand sa dam cu el(il tineam de coada) l-am aruncat pe bloc(fara sa vrem) :lol: si dupaia ne-am dus si l-am aruncat de-acolo... -era odata o sala de net in spatele blocului la mine ...si taiasera astia niste pomi pe-aci ...si am pus crecile in mijlocu` strazii(ROAD BLOCK!! :P ) si stateam in sala de net si ne benoclam cum puneau orbii aia frane :) unu si-a spart spoleru :twisted: - vara(trecuta) jucam pitulusu toti de la bloc(mari mici ...si de 20 si ceva de ani...tot ce cuprinde) :) si ne ascundeam prin masinile oamenilor(avea unu o cheie de deschidea cam toate daciile si olciturile :peace: ) la mine la bloc in beci(si pe-acolo numa ***i si [email protected] erau descultzi :lol: )... - in biserica in noaptea de pasti(acum vreo 4 ani) pusesem ochii pe fata lu popa...si cum eram yo mic si prost am zis ca daca dau cu lumanari in ea o agatz...da faza a fost ca nu am nimerit-o pe ea si l-am nimerit pe popa de vreo 2 ori si in rest babele de erau pe-acolo... - iarna dadeam cu bulgari in masinile de treceau prin spatele blocului pe la mine...si am nimerit in masina de politie de cateva ori :lol: - treceau cupluri prin spatele blocului pe la mine iarna .... si ii frecam pe amandoi cu zapada :lol: :lol: :lol: - niste prieteni(printre care si Gabi :P ) i-au turnat unui vecin bautura in masina si mergea ala iarna la -10 grade cu geamu deschis si cu capu pe geam :lol: - cand eram mici ne ascundeam intr-o salcie si trecea lumea pe sub ea si aveam un paianjen dinala de jucarie si ii dadeam drumu cu ata(ne-a batut odata unu si ne-a luat si paianjenu :boxing: ) ... - baieti care au intrat cu sania pe sub tir(eu n-am patit-o da am fost de fata...) - in noaptea de revelion dadeam cu petarde bagate in bulgari la vecini in balcoane ... si faceam \"cerculete\"(se iau 10 -20 de petarde cu 3 focuri, se pun cap la cap si se aprind cu alta petarda - e super!! ) in scarile de bloc, in cutia postala , in casa(la un prieten ....am vrut si noi sa vedem cum se aude :) si era sa ia foc covoru...) -curse cu bicicletele noaptea de nebuni prin oras(eu cu bicicleta mea si Gabi cu o bicicleta imprumutata la care i-a rupt si lantu si saua :) ) de era sa murim amandoi calcati de masina , ne-am ciocnit in curte la mc`donald`s .... si numa` chestii dinastea Daca-mi mai aduc aminte de ceva va mai scriu ...oricum X^Ray - Respect :) cele mai traznite chestii tu(cu prietenii tai) le ai la activ ! :peace: |
eu m-am \"desteptat\" mai tarziu, in sensul ca majoritatea prostiilor le-am facut destul de curand..
- intr-a 12-a eram la ora de franca, profa ne tinea morala intrasem deja de vreo 5 minute in pauza nu mai avea nimeni rabdare la care unu de afara da cu spray paralizant pe sub usa :lol: :lol: .. noi finutzi ne-am abtinut cat am putut da la un moment dat a devenit insuportabil, plangeam toti eram rosii etc de credea profa ca kiar ne-a mers morala ei la suflet.. da zice unu in gura mare in clasa: Doamna nu mai putem, in clasa asta pute!! La care si aia: pute prostia din voi ma neobrazatilor hehe - la alta ora intr-a 12-a in pauza mancam sandvisurile cu pateu, de fapt doar le mestecam si cand se facea o pasta din-aia uniforma in gura ditai flegma ce trageam pe perete; incepe ora profu vorbea p-acolo ce vorbea (chiar era de treaba omu asta) si la un moment dat ramane cu privirea pe pata de pe perete.. nu stiu acum poate nu e asa de funny da mi-a placut cum a sunat deci dupa ce a vorbit foarte impatitmit despre ce vorbea el acolo.. face o pauza si zice: Si mai stergeti si voi cacatii astia de pe pereti ce dreq! :lol: :lol: :lol: - cretinitatea absoluta ce am facut-o am mers cu supernova noaptea pe ploaie pe Buc-Pitesti si la 110 km/h am stins farurile... caterinca ultimativa frate.. se vedea cat de cat soseaua ca era ud asfaltul si zaream dunga intermitenta ce desparte benzile da oricum adrenalina la maxim.. am aprins farurile cand am ajuns in spatele lu unu s-a speriat ala cand a vazut brusc faruri in spate, sa nu mai zic ca dupa ce am aprins farurile am observat ca ajunsesem intre timp la 140 km/h hehe holla |
craazy :) noi am facut-o pe profa de franca sa renunte la noi :) , traznaie care vreau s-o fac maine ... sa bat juma` de clasa ca azi mi-a disparut mobilu` , si sigur e cineva din clasa
|
Quote:
...nasol si eu am patit-o cu mobilu ...bafta! :boxing: :chainsaw: :punch: |
romani... nu mai zic nimik...
|
...in tranvaiul 5 dupa ce am rupt clemele alea in care se tine geamul cand este deschis ..am aruncat bucata aia de geam ...pe geam sa scapam de ea :)
si la prima am rupt-o la fuga :D |
Bah, nu mai face mah pagube !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
|
...mi-ai adus aminte ..de pagube ...mergeam cu 301 si ai vazut in spate sunt alea 4 locuri : 2 si 2 de stai fata in fata ...e acolo jos este un placaj dreptunghiular ..sa te uiti cand mergi cu vre-un R.A.T.B....noi din lipsa de ocupatie am scos placajul ala de acolo si l-am aruncat pe sub masina
(ce-i drept era putin scos cred k l-a uitat soferul asa si noi l-am scos de tot ...adik l-am rupt de acolo :D) :D:D. ...aaaaa da si am rupt dintr-un 301 toate stikere-le alea cu Sprite cu oaia verde si le-am lipit pe noi !! si din metrou am luat stikere cu reclama de la AXE ..aia cu dupa ce mor femeile ...o am lipita pe usa in camera :D ...avem de gand sa furam niste neoane albastre din R.A.T.B-uri :)..o sa mergem la vanatoare intr-o noapte :D:D |
faza cu stins farurile si mers am facut`o si eu dar stii ce e mai funny sa ai si un preten care face la fel k tine tu depashehsti pe contrasens fara sa te vada si ii pui frana`n fatza .. da asa doar calci frana sa se aprinda stopurile ... sa vezi cum face ... :D faci pe tine de ras !!
|
Lolo... dar sa vezi si mai caterink dak intri in depasire pe contasens cu farurile stinse si dai de un nebun ca tine care merge regulamentar... dar tot cu farurile stinse :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
|
Quote:
Va terciuitzi si ala pe care il depashitzi merge duminica la gratar cu pasta de mici facuta din voi ... LoL Da sa mergi pe contrasens fara lumini si sa le aprinzi cand esti la 500 m de ala care vine din fata sa vezi cum reactioneaza ... :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning