Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cel mai bun pilot de raliu (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/108310-bun-pilot-raliu.html)

carutasu 22-04-09 19:51

Re: Cel mai bun pilot de raliu

Hai ca stii ce am vrut sa spun...nu te fa ca te aprinzi degeaba :).Normal ca a facut si am spus ca am toata stima pentru acesti piloti.Sensul intrebarii este in ce masura a meritat acea goana dupa cai putere, cand la un moment dat puterea de control a pilotilor a fost clar depasita iar accidentele (catastrofele, nu accidentele) se tineau lant?Erau constructori care pregateau deja pentru '87 bolizi care erau capabili de un 0-100km/h pe aprox 40 de metri.Cum spuneam, curand s-ar fi ajuns la piloti de unica folosinta.

YGD-sef 15-05-09 10:09

Colin McRae !;)

carutasu 15-05-09 14:23

McRae a fost cel mai bun??? De ce????A fost de exemplu 3 ani "contemporan" pe probe cu Loeb...s-a apropiat vreodata cat de cat de el? Stiu vorba, "despre morti, numai de bine", dar superlativul de cel mai bun...nu e cazul.

aleks 15-05-09 14:51

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2321146)
Colin McRae !;)

pentru că.....

_anaconda_ 16-05-09 08:32

Probabil ca ii place seria de jocuri pe calculator :lol:

cata x 31-05-09 18:57

probabil mikkola dar recunosc ca im placea si colin mcrae pt agresivitatea cu care conducea ...chair daca nu a ajuns de cateva ori la finishh :))

tavione 25-06-09 22:02

dar de Walter Rohrl? sau Hannu Mikkola? sau mai ales Ari Vatanen???

nu mai veniti doar cu piloti contemporani care sunt ajutati de electronica.....pe langa cei vechi sunt ZERO........

GTR 25-06-09 22:57

Quote:

Originally Posted by tavione (Post 2438092)

nu mai veniti doar cu piloti contemporani care sunt ajutati de electronica.....pe langa cei vechi sunt ZERO........

Care electronica???? ce sa-i ajute, au abs, esp, ceva care sa ajute traiectoria, nu mai vb prostii.

adrian78bmw 25-06-09 23:00

Quote:

cred ca si o maimuta daca se urca conduce un WRC funny

_anaconda_ 25-06-09 23:07

Quote:

Asteptam sa te inscrii la raliu anul viitor si sa domini cu autoritate. Din cate ai scris rezulta ca e foarte usor, cu atata electronica...

ELODIA GHINESCU 25-06-09 23:11

sebastian loeb e bun insa nu atat de bun pe cat s-ar crede ci pare atat de bun pt ca adversarii lui sunt slabi.
ce vremuri erau acum 15 ani de zile !!! sainz, McRae, auriol, makkinen, kankkunen se bateau toti pt un titlu mondial. probabil daca 4 din cei 5 nu ar fi existat , cel ramas ar fi fost de 10 ori campion mondial si ar fi avut 60-70 de victorii in WRC.in acele vremuri mai aparuse si burns, scosese capul la lumina si solberg(acestia doi sunt pe finalul deceniului trecut)

pe vremuri erau 4-5 constructori care bagau bani si investeau in castigarea titlului mondial iar acum au mai ramas doi. era o lupta crancena

haideti sa lasam vremurile astea contemporane la o parte pt ca piloti supervalorosi nu au mai aparut iar loeb castiga prin "non combat".

ne copilarim prea mult pe acest topic fara sa cunoastem sportul numit WRC.

tavione 26-06-09 00:21

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2438301)
Asteptam sa te inscrii la raliu anul viitor si sa domini cu autoritate. Din cate ai scris rezulta ca e foarte usor, cu atata electronica...

o ironie de copil la pubertate nu va putea niciodata sa te faca sa pari mai inteligent in fata celorlalti......poti sa ramai in continuare in copilaria ta trista daca nu esti in stare sa intelegi un simplu post pe care l'am scris.....

daca tu nu poti veni cu un argument care sa combata ce am scris eu, lasa'i pe altii....sunt sigur ca se gasesc oameni care pot avea o discutie in contradictoriu, civilizata si lipsita de ironii transformate in clisee de gradinita....

nu stiu daca se mai poate face ceva in cazul tau, dar ma gandeam ca poate niste ore suplimentare de matematica ti'ar face putina ordine in minte....sincer, nu pot sa'mi dau seama cum de ai putut tu intelege total altceva din ce'am scris (si crede'ma, mai simplu de atat, chiar nu aveam cum sa ma exprim)...........

Bogdan_mb 26-06-09 00:31

Quote:

Originally Posted by tavione (Post 2438481)
o ironie de copil la pubertate nu va putea niciodata sa te faca sa pari mai inteligent in fata celorlalti......poti sa ramai in continuare in copilaria ta trista daca nu esti in stare sa intelegi un simplu post pe care l'am scris.....

daca tu nu poti veni cu un argument care sa combata ce am scris eu, lasa'i pe altii....sunt sigur ca se gasesc oameni care pot avea o discutie in contradictoriu, civilizata si lipsita de ironii transformate in clisee de gradinita....

nu stiu daca se mai poate face ceva in cazul tau, dar ma gandeam ca poate niste ore suplimentare de matematica ti'ar face putina ordine in minte....sincer, nu pot sa'mi dau seama cum de ai putut tu intelege total altceva din ce'am scris (si crede'ma, mai simplu de atat, chiar nu aveam cum sa ma exprim)...........

ok, enough bullshit, dar explica ce electronica a transformat WRC-ul intr-o floare la ureche ?

tavione 26-06-09 00:41

google is your friend......

GTR 26-06-09 01:11

Quote:

Originally Posted by tavione (Post 2438503)
google is your friend......

Google poate este prietenul meu sau al lui dar al tau observ ca nu este, in WRC nu exista electronica care sa ajute controlul masinii si regulile generale ale forumului sunt declaratii argumentate nu fictiune.

All times are GMT +2. The time now is 11:04.

- Copyright 2026 4Tuning