![]() |
Re: > Sfaturi pentru cineva care vrea E30 <
Eu am gasit un E30 coupe care arata destul de bine . Problema e ca nu are servo... se poate pune? la cat ajunge sa ii pun ?
|
doua intrebari:cam cat ma costa un blocant(nu profi care sa ma ajute putin in curba :lol: ) si cam de unde pot lua discuri pe spate si cum fac trecerea de la tamburi la discuri?cam atat deocamdata :-)
|
PENTRU TOATA LUMEA:!:
SE POATE PUNE ORICE PE URS ATATA TIMP CAT ESTE CEVA CARE A FOST PUS DE FABRICA, CHIAR DACA MASINA IN CAUZA NU ARE. SE POT PUNE SI ALTELE, DAR ASTA INSEAMNA MAI MULTA MUNCA. AU IESIT DIN FABRICA URSI CU MOTOARE DE 2,8-,M5 SAU V8-uri:?: TRAGETI SI VOI O CONCLUZIE DE AICI;) REFERITOR LA PRETURI.......NU E GREU SA CAUTATI LA BAZAR;),ORICUM DACA DA CINEVA AICI UN EXEMPLU NU ESTE RELEVANT. SA IAU ULTIMUL EXEMPLU (nu e nimic personal), UN BLOCANT ESTE UNDEVA LA 200-250 EURO, DAR DACA IL GASITI LA 100-150 MAI ARE IMPORTANTA? O SA DATI DIFERENTA SA NU-L PACALITI PE RESPECTIVUL? TREABA CU DISCURI PE SPATE EU ZIC CA CEL MAI SIMPLU E SA SCHIMBI BASCULELE CU TOTUL. DE GASIT LE GASESTI LA "VANZARI PIESE" IAR PRETUL ESTE CEL CARE ITI CONVINE DINTRE TOATE ANUNTURILE. CRED CA E CAZUL CA UN MODERATOR SA FACA PUTINA CURATENIE, S-A DEVIAT MULT DE LA SUBIECTUL TOPICULUI MULTA BAFTA TUTUROR |
intrebarea mea poate fi prosteasca : motoarele de M e30 (sau alte modele pana in '90) aveau 6 cilindrii ! multumesc si sa nu radeti sunt la inceput
|
racer: Nu e deloc prosteasca intrebarea.. cand nu stii ceva, e bine sa intrebi.. ca nu iti sare nimeni in cap ;)
Atat M3 (2.3l) cat si M3 Evo (2.5l) au 4 cilindrii. Vezi topicul asta , te poate ajuta mult ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
referitor la ce intreba omu la inceput...
dpmdv situatia sta in felul urmator am urs din 2007 mi-a mancat zilele,insa mi le facut si frumoase.rau situatia o vezi din 2 puncte de vedere,rational(creier) si sentimental(inima) rational vorbind,e cea mai proasta investitie,bagi bani cu galeata si tot bagi si nu se termina niciodata pentru ca intotdeauna o sa vrei mai mult si poti sa bagi 100.000 de euro intr-un urs,crede-ma,gasesti tu in ce sa bagi :) sentimental vorbind,e foarte tare... din prea multe puncte de vedere secundele alea cat o ambalezi un pic in 3000 de ture si intorci capete pe strada... momentele alea cand te intreaba la semafor lumea ce motor ai , si alte chestii de genu ... momentele alea cand se strica si ramai tu cu ea in drum si incerci sa-i dai de cap c-o cheie de 10 si o surubelnitza... in concluzie,dpmdv merita sa-ti iei URS, NUMAI SI DOAR DACA esti constient ca esti destul de pasionat si de nebun incat sa savurezi atat de tare momentele alea(sentimental vorbind) in asa fel incat sentimentele astea sa bata rationamentu si toata gandurile rele (ca ai bagat prea multi bani in el si tot asa) asta pentru binele tau ... ca sa fii tu impacat cu tine... |
Quote:
|
Quote:
|
Cel mai bun exemplu .. Vand urs cabrio '93 (euro 1) cameleon cu aprox 7000€..
Masina are tot ce trebuie ca sa intoarca capete,sa deranjeze sonor si sa lase in urma 2 dungi lungi si negre pe asfalt .. Ui exemplu :P .. *edit: INCA Astept cumparator :D Cu totu ca suma investita e mult mai mare ... |
datimi un sfat exista motor pe urs 1,8 din 86 pe carburatie?
|
bla bla bla....desi nu am citit toate paginile de la aces topic inca am o curiozitate, si anume:
Am vazut muti ursi pe mobile.ro si sunt foarte ieftini (>500e) si 316, 318, 320. Sunt buni de ceva?Merita sa dai banii pe asa ceva? |
am si eu o intrebare pt cine stie am pus un motor de 25 24v pe un ursulet si grupul a ramas al lui iar masina nu face viteza si as vrea sa stiu si eu daka ma puteti ajuta sa mi zica cineva ce grup cu ce raport as vrea autoblocant si cine are poate ma ajutatii plsss ca voi mai stiti nu face 1 decat 40|h mor de ciuda si am blocatu de pe 5 ar il vand ca nu merge la prinderi ori la schimb ori bani pe unu cu un raport mai bun eu am 3,73 pe urs:?::?::?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning