![]() |
Felicitari participantilor, publicului, sponsorilor si organizatorilor. Asta a fost mai mult de atat nu s-a putut.
Parerea mea este ca Bolnda a reprezentat cum se cuvine MR.. --felicitari pe aceasta cale pt ca a fost singura fata din concurs.. si felicitari si pt SUBARU. Felicitari pt toti. Si sa nu uitam pe baietii de la FETESTI.... |
a fost frumos mai ales showul de la sfarsit...bravo DTA..RDV....ZMA si celorlalti ..........pacat de cei care si-au stricat masinile.....
Am inghetat putin de frig dar asta e |
Re:
Quote:
|
bah date`n slozobia via feteshti sa traieshti ... deci sa mor la ce inghetzat eram ..si la ce lume era acolo si belea ochii in mashinile lu ` ashtia numa pe voi nu v`am vazut .. p emine tot bau m`a vazut ... in pewla mea nu mai simteam picioarele .. daca le dadeai un bobarnac se spargeau .. hahahaha ...
|
cine are poze sau filme cu mine(fiat-ul alb).....un prv pe mess...id meu \"matryx_16\" va rog...
|
1 Attachment(s)
hai ca pun yo niste poze,,,sper ca in arhiva sunt doare poze de la indemanare dar dak gasiti shi alte poze nu ma injurati plzzz
Ps,, pozele sunt facute cu teleonu SCZ |
multumesc BIG-ule pt cuvintele adresate....si multumesc si celor din MR care m-au sustinut......si oricum curand va iau eu cupa aia ca mi-a placut mult:P.va pup pe toti...si sa ne vedem in nr act mai mare la urmatoarele competitii.Va pup si inca o data le multumesc celor acre au incredere in mine( se stiu ei)!
|
A fost foarte frumos Showul de la sfarsit
cei care aveti poze si filme postatile aici pe forum Sau sa ma intalnesc cu cineva sa mi le dea shi mie pe un CD |
frumos frumos
|
cand se mai comite inca o data un astfel de show?
|
nu stim cit de curind probabil;
|
sunt interesat direct si mai aduc si pe unu cu mine .... astept vesti de orice fel in domeniu , Multumesc!
|
cam la ce cursa ati vrea sa participatzi mai mult ? poate ne da`tzi idei de organizare! indemanare sau viteza? ( tot k noi facem oricum ) da sa stim si noi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
pai amicul asta al meu este cam nebun dupa indeminare ... eu ar trebui sa ma mai antrenez un pic , nu ma pot apropia de el, ala e nebun are facultate in domeniu :)) , el struneste o solenza. Acum 4 ani s-a organizat ceva in portul tomis ... si tin minte ca eram cu el la firma , bai a tras o cearta cu nevasta-sa ca nu l-a lasat sa se duca , pe vremea aia strunea un tico. Atunci aveau doar 2 masini dar acum le-au pierdut numarul si cred ca o sa vina sigur .
|
daca tot vreti sa organizati ceva,incercati si voi una de viteza.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning