![]() |
Re: Kia Cee'd 1.6 DSL sau Peugeot 308 1.6 HDI achizitie noua
Apropo de kilometri chestia e k eu in medie fac aproximativ 1000-1500 km pe luna (cam 50 km/zi cu exceptii) deci in 7 ani aproximativ 130.000 km. Deci garantia este valabila.
|
Quote:
oricum... oricati ani ar fii nici logan nu se strica pana la 150 de mii de km, deci dupa parerea mea cei 7 ani sunt inutili....tot strategie de marketing este :D. Quote:
|
Quote:
|
Hai te rog zi-mi si mie cat ai garantia la motor, ca fac pariu ca nu este de 7 ani!Mai oameni buni nu va mai certati degeaba pe aici, 308 este clar peste cee'd, hai sa fim seriosi, am mers cu o kia Cee'd si materialele din interior lasa de dotarit, finisarile la fel!Daca ai bani, si vrei sa alegi intre 308 si cee'd ia 308 daca nu ai bani, ia-ti 207!E HDI frate, nu scoate fum si e foarte fiabil!
|
LAZ'u si eu daca am golf 5 o sa zic mereu ca golf5 e peste c'eed, astra, 308, serie 1, etc! fi si tu mai obiectiv
|
Quote:
este o afirmatie gresita din toate punctele de vedere ! in primul rand wii-ul de la domo si cel de la mediagalaxy este acelasi produs, nu are cum sa fie unul mai prost ca altul....308 si ceed-ul sunt 2 produse diferite...de la cer la pamant de diferite... in al doilea rand...o marca de masina nu este vanduta decat de importatorul marcii respective si concesionari care au pret identic la toti...aceeasi masina nu o gasesti pe la toate magazinele si isi pune fiecare profit cat vrea ! (cum ai dat tu exemplu domo si mediagalaxy) |
the point is , spiderweb, and u missed it... ca un lucru ieftin nu e intotdeauna mai prost, ok, poate exemplul dat nu era foarte nimerit, dar un lucru care e mai ieftin nu inseamna ca e o alegere proasta by default, trebuie sa cercetezi si sa vezi... m-am saturat de pareri de genul celei date de LAZ'u (campinenilor le prieste la creieras aerul de munte, dar tu stai prea mult in casa), cum ar fii ca evident 308 este peste ceed si ca ar avea materiale proaste la interior... n-a condus nici 10 km un ceed city sau style si face spume la gura... 308 POATE este mai bun, dar in nici un caz intr-un mod categoric sau definitiv. .. HDI frate, nu scoate fum si e fiabil, zici ca ar fii un motor picat din cer, divin si minunat... e un motor f bun, dar sunt convins ca n-ai condus un crdi de la kia/hyundai asa ca mai bine abtine-te...
am condus azi noile rable venite la firma (noi noutze dar ...) , hyundai accent crdi 1.5 110cp, niste cutii pe roti vai mama lor, barci in fiecare curba, dar motorul face toti banii iar masina se infige la fel ca un golf 1.9tdi de 105(manual)... mama cate injuraturi o sa-mi iau ca am zis asta :lol: tehnic, fara sa te uiti pe google, cred ca nici nu stii prea multe despre hdi, dar e hdi frate! :lol: hai pa |
1 Attachment(s)
Un studiu interesant despre fiabilitate, descoperit intr-un ziar francez.
Sursa: http://www.clubkiaromania.ro/forum/d...ward-t671.html |
Nu stiu ce e cu clasamentul ala...e cam dubios
E loganu mai fiabil ca audi a3, toyota auris, mazda 3, seat leon??????? |
E clar ca unii nu au ce face si vorbesc fara sa stie! Eu nu am vazut nici un Hdi care sa nu scoata fum deci....dpdv al motorului e mai tare Kia iar dpdv al materialelor si a finisajelor cred ca sunt cam la acelasi nivel! Din punct de vedere al aspectului exterior un plus la pug cum este si normal dar in final tind sa spun ca e mai indicat un cee'd!
|
noroc cu tine frate ca ai venit....zile tu...zile....nu-i asa ca scot mult fum? si eu vad zilnic....sunt execrabile efectiv, mie scarba de ele cat fum pot sa scoata....nici nu se compara francezii aia amarati cu kia...care are atata istorie....
|
Quote:
|
da da....mai ales peugeot-urile :)) =))))
|
desteptii lu peste ! ati auzit de FILTRU DE PARTICULE ??
|
si ce face asa miraculos panarama aia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning