![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
oare astea trec de ITP??
|
Credeam ca generatia nfs a disparut , el ne cotrazice :)
Doar dupa numele topicului deja eram convins ca e de o "frumusete" rara : https://forum.4tuning.ro/121-masina-m...s-is-town.html Culmea e ca , omul este foarte convins ca ceea ce e cu bun gust , este rau. pentru mine masina este un kitch, pentru altii poate masina la care au visat de mici copii. |
Eleronul este cireaşa de pe tort.:D Serios, de unde fac unii rost de "aripi" atāt de ... ciudate?
|
Nu inteleg de ce toata lumea TREBUIE sa aiba aceleasi gusturi, mai nou daca nu e "clean" e kitch, omul acela cu mondeo a facut ceva ce i-a placut, plus de aia sigur a avut parte de "sfaturi" din partea cine stie carui "tuner" care nu erau cele mai potrivite, pana la urma important e sa-i placa lui. Repet, Clean Look nu e singurul "stil" de tuning, pana la urma hai sa criticam tot ce inseamna tuning (sa denigram), nu mai facem nimic, nu mai tinem si nu cumparam masini "tunate" (mai nou pe 4tuning sunt foarte multi care vand masini sau schimba cu altele "fara tuning si alte tampenii") si sa revenim la stoc, odata cu asta se poate inchide site-ul si forumul sau redenumi, din 4tuning in 4stock.
|
Nu are nimeni , nimic cu omul , cel putin 3 elemente de pe acea masina o strica rau , farurile cu led , eleronul si bara fatza , maisina are linii fluide , sunt proiecte custom facute cu fibra care merita toata aprecierea , dar ce a facut cu fordul e cam exagerat in ceea ce priveste designul exterior.
|
Mi se pare ok masina aia. E putin extrem insa nu cred ca se incadreaza la kitsch. E de apreciat ca a facut ceva in loc sa adopte stilul clean. Mai nou daca nu ai bani de bagat in masina poti sa spui cu toata increderea ca preferi stilul clean.... LOL.
|
Quote:
la clean look la asta se refera lumea.... https://www.youtube.com/watch?v=w0JRY3Sd6io si cred ca sunt ceva bani bagati in aceste masini nu? |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
STAR TREK!!! |
Quote:
Pe colegul cu fordul cred sincer ca il dezavantajeaza jocul cromatic. Cred ca daca ar fi neagra toata ar arata f bine. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
La cel cu fordul nfs , s-au postat destule pareri incat sa se traga o singura concluzie , de asta masina a ajuns aici , si cititi cu atentie sa vedeti cum a facut drop la masina [ in loc de arcuri sport , a cumparat din vitan cleme de compresat arcurile , asta e tuning nu? ]
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning