Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

Spillner 05-12-07 17:32

Re: masinile modificate din bacau

nu are rost sa-i mai puna dungile acum,va arata super fain asa simpla...si daca va avea grija de vopseaua ei nu o sa mai vada dungi prea curand...
Ps: ms de aprecieri :)

geani29 05-12-07 19:34

Sunt de acord. Fără dungi:!: E super culoarea:!:

aleks 06-12-07 08:37

nah, ma bucur ca si sageata e deacord ca dungile sunt putin probabile acum, e pacat de ea, asa frumoasa si cu dungi :)

sageata 06-12-07 11:50

de azi a inceput operatiunea ansamblarea. singurul lucru amuzant a fost replica meseriasilor: "ai piese in ea de montat cat doua dacii". asta numai la plasticaraie. electricianul deja isi smulge parul din cap, tinichigiul e lesinat in masina, mecanicii cauta cuie sa-si bata in palme cand stiu ce-i asteapta. singurul care rasufla usurat e vopsitorul, dar nu pt. mult timp ca-i mai dau de lucru.:-) :D :lol: :twisted: :twisted:

aleks 06-12-07 12:35

sa stai langa ei, la fiecare operatiune, ca altfel o sa-ti zornaie masina de o sa zici ca-i caruta...

Bmw_Rulllzzz 06-12-07 13:14

mie dupa ce mi-au montat zafira mi-au mai ramas vreo 2 cutii de plastice si mi-au zis ca alea erau in plus si nu-s utile :lol: asa ca stai p'acolo

MON-u 08-12-07 16:38

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1232682)
de azi a inceput operatiunea ansamblarea. singurul lucru amuzant a fost replica meseriasilor: "ai piese in ea de montat cat doua dacii". asta numai la plasticaraie. electricianul deja isi smulge parul din cap, tinichigiul e lesinat in masina, mecanicii cauta cuie sa-si bata in palme cand stiu ce-i asteapta. singurul care rasufla usurat e vopsitorul, dar nu pt. mult timp ca-i mai dau de lucru.:-) :D :lol: :twisted: :twisted:

dak vrei vin si eu sa te ajut.....la urmarit baietii care lucreaza:lol:

sageata 08-12-07 23:43

3 Attachment(s)
am mai tras un pic cu ochiul:

geani29 08-12-07 23:59

E aproape gata:lol: Foarte frumoasă culoarea;)

Alex69 09-12-07 11:37

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1237145)

Bre da nu e cam roz bombon ??? sau esti din aia

sageata 09-12-07 12:12

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1237570)
Bre da nu e cam roz bombon ??? sau esti din aia

ochiul tau nu percepe culoarea. daltonistule.:lol: :lol: :lol: e rosu, dar ce pretentii sa am eu de la telefonul cu care am facut poza. daca aveam un aparat bun... stii tu de care.:twisted: :twisted:

geani29 09-12-07 14:31

E roşu passion;)

Shorty 09-12-07 16:39

Quote:

Originally Posted by geani29 (Post 1237882)
E roşu passion;)

Sa speram ca e de la telefon ca altfel e un fel de PINK GAY :lol: :lol: :lol:

MON-u 09-12-07 18:31

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1237145)

culoarea frumoasa dar sa vedem si cu ce o so incalti...?:rolleyes2

JUPAN_EMY 10-12-07 16:12

Care mi-ati vazut / Care mi-ati placut / Albastru M5 / Cu fum la opinci ? / Se plimba pe centru / Cat tine bugetu' / Si cand da a 2-a / Se usuca roua.../ Suspensia lui / A Koni-ului / Admisia rece / Prin K&N trece / Jante BBS / Un model ales / Kit Rieger smecher / Mai tunat nitel / Fotolii de piele / Bavaria-i pe ele / Aud Pioneer / Cu plasma si stil./ - Alerga la curse / Dar succes n-avuse/ Cu-al sau mic motor / De gaz consumator / doi zero benzina / mergi cu gazolina/ Cai o suta douaj noua / O calci, se face ca ploua..../ L-a batut Clapon cu diesel mahon / Motor de 2 zero / E tare "cinceru". / Deci care-ti auzi BMW RDY / Ca ar trage bine / Rad cam cat ma tine.../ Arata frumos dar fara folos/ Masina de golan si nu ca Logan / Cu proprietar cu skimb valutar.

Deci cum s-ar zice in limbaj po****r O se lupo mai dilo.... sau " - Ai, hai ca sa ne tragem... ! " 520 i, 129 cai 1992 kit M5 . Astept provocari de la masini pana in 100 de horshi :))

Al3xxx 10-12-07 16:40

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1239737)
Care mi-ati vazut / Care mi-ati placut / Albastru M5 / Cu fum la opinci ? / Se plimba pe centru / Cat tine bugetu' / Si cand da a 2-a / Se usuca roua.../ Suspensia lui / A Koni-ului / Admisia rece / Prin K&N trece / Jante BBS / Un model ales / Kit Rieger smecher / Mai tunat nitel / Fotolii de piele / Bavaria-i pe ele / Aud Pioneer / Cu plasma si stil./ - Alerga la curse / Dar succes n-avuse/ Cu-al sau mic motor / De gaz consumator / doi zero benzina / mergi cu gazolina/ Cai o suta douaj noua / O calci, se face ca ploua..../ L-a batut Clapon cu diesel mahon / Motor de 2 zero / E tare "cinceru". / Deci care-ti auzi BMW RDY / Ca ar trage bine / Rad cam cat ma tine.../ Arata frumos dar fara folos/ Masina de golan si nu ca Logan / Cu proprietar cu skimb valutar.

Deci cum s-ar zice in limbaj po****r O se lupo mai dilo.... sau " - Ai, hai ca sa ne tragem... ! " 520 i, 129 cai 1992 kit M5 . Astept provocari de la masini pana in 100 de horshi :))

as fi facut eu o completare dar am zis ca e mai bine sa nu ... :)) nu e asa mai zeule ?

Bmw_Rulllzzz 10-12-07 16:53

pai si care mai e faza daca te dai cu masini cu cel putin 29 de cai mai jos decat a ta?

Al3xxx 10-12-07 17:27

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1239816)
pai si care mai e faza daca te dai cu masini cu cel putin 29 de cai mai jos decat a ta?

cica nu trage bine motorul ... si din aia 129 de cp cine stie cati mai sunt in viata :))

cristi_407 10-12-07 19:00

Pai cum nu trage mai Emy ca am vazut ca erai un pic tensionat pe langa mine.. :) :)

Al3xxx 10-12-07 22:07

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1240101)
Pai cum nu trage mai Emy ca am vazut ca erai un pic tensionat pe langa mine.. :) :)

mai cristi ... lasa discutia asa ... iti spune emy mai tarziu ;) de ce trage motorul greu

® Al3cS ® 11-12-07 13:56

Vrei sa il dai de gol ?:))

B39738 11-12-07 21:43

Nu trage BMW RDY fratilor... l-am facut si eu ... cu kadettul.

26WRC 11-12-07 21:46

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1242250)
Nu trage BMW RDY fratilor... l-am facut si eu ... cu kadettul.

kadettu' ala de 1.3?:lol:

bc_04_aju 11-12-07 21:51

Cand permisu inapoi eu imi voi lua
Si cutia la megan o voi schimba
La soft eu putzin voi umbla
Shi M5 lu Zeuu shi-o va lua.

Alex69 11-12-07 22:37

Cat talent asa deodata mai AJU-le. Zeii asteptam provincia poetico-eminesciana

sageata 11-12-07 23:17

9 Attachment(s)
se lucreaza intens:

JUPAN_EMY 12-12-07 16:29

Bata-te-ar focu' Mistretz / Ca nu esti descurcaret / Ba chiar esti incompetent / La Megane trebe-un "patent". / Cand m-ameninti cu tigaia / Jur - Sa moara tanti Aglaia / Plec cu-a 2-a de pe loc / Scot si-o fisa / Ca e loc / Si il bat pe porcu Aju / Pana si-o schimba limbaju'. / De unde-atata tupeu ? / Porc mistretz nu vezi ca-s zmeu? / Alde tine bat hectare... / Chiar nu iti dai seama oare ? / Sau arunci tu vorbe-n vant , / Ca asa fac legamant : / Obraznicia ti-o platesc / Si haleala ti-o opresc / Iti pun Ban la Mec si piatza / Jur c-ai sa disperi de viata / Si ai sa halesti doar ghinda / Sa moara Kiri in tinda.

danuuu 12-12-07 16:45

ajule e de belea....cum poti spune asa ceva,
m5-ul e de belea
vrei audi sa il piezi, mac si piata s-o visezi..????

ionutzzz 12-12-07 19:07

unde-s dungile sageata ?! :))

danuuu 13-12-07 09:54

da chiar sageata,pune-i niste sageti pe ea...!!!!

Boasa 13-12-07 15:19

In forma de sageata...

bc_04_aju 14-12-07 15:03

Vroiam sa scriu (sa inbunesti daca puii dugi sagetzi sau alte porcarii pe mahina)
dar cum tu esti deja i-tzi spun sa devii normal daca faci ce am scris eu mai sus

Al3xxx 15-12-07 02:17

mai oricum masina lu sageata a iesit frumos... noaptea capata o culoare mai ciudata din cauza luminii artificiale dar ziua arata f bine... si jantele se vad super ( mai ales in mers) deci domnu cristi bravo,pt cati bani si truda ai bagat in masina aia

JUPAN_EMY 15-12-07 02:31

adresa mea de mess si de hi5 plus multe altele mi-au fost furate. Am sa revin cu userul nou . Ms

Boasa 15-12-07 09:52

Recupereaza-le ca nu e greu, si pune-ti o parola mai lunga ca e mai sigura...

marius_lox 19-12-07 10:47

bai, dar avem baieti talentati pe forumul asta!! poate scoatem o carte de versuri!!!! va ajut eu cu tiparitul!!!:lol: :lol: :lol:

Boasa 26-12-07 23:26

5 Attachment(s)
No comment! Insa comentati voi locatia... eu nu ma asteptam!

sageata 26-12-07 23:34

nu avea alarma, masina. asta e naspa. se ating toti curiosii de ea. erai umed tot. te tradeaza fata. :lol: :lol: :lol: oricum, faina aratarea.8) 8)

Al3xxx 27-12-07 16:56

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 1263152)
No comment! Insa comentati voi locatia... eu nu ma asteptam!

mai gaby da parca ti-am zis de atatea ori sa numai faci poze cu masinile din dotare te rog frumos :))
oricum smechera poza :)) parca te lua un fior cand trageai de portiera :))

frumoasa si masina nu ai ce sa ii mai ceri... poate doar sa ne plimbe si pe noi putin

geani29 27-12-07 20:54

Şi de udat cānd o uzi?:rolleyes2 :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning