![]() |
Re: masinile modificate din bacau
nu are rost sa-i mai puna dungile acum,va arata super fain asa simpla...si daca va avea grija de vopseaua ei nu o sa mai vada dungi prea curand...
Ps: ms de aprecieri :) |
Sunt de acord. Fără dungi:!: E super culoarea:!:
|
nah, ma bucur ca si sageata e deacord ca dungile sunt putin probabile acum, e pacat de ea, asa frumoasa si cu dungi :)
|
de azi a inceput operatiunea ansamblarea. singurul lucru amuzant a fost replica meseriasilor: "ai piese in ea de montat cat doua dacii". asta numai la plasticaraie. electricianul deja isi smulge parul din cap, tinichigiul e lesinat in masina, mecanicii cauta cuie sa-si bata in palme cand stiu ce-i asteapta. singurul care rasufla usurat e vopsitorul, dar nu pt. mult timp ca-i mai dau de lucru.:-) :D :lol: :twisted: :twisted:
|
sa stai langa ei, la fiecare operatiune, ca altfel o sa-ti zornaie masina de o sa zici ca-i caruta...
|
mie dupa ce mi-au montat zafira mi-au mai ramas vreo 2 cutii de plastice si mi-au zis ca alea erau in plus si nu-s utile :lol: asa ca stai p'acolo
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am mai tras un pic cu ochiul:
|
E aproape gata:lol: Foarte frumoasă culoarea;)
|
Quote:
|
Quote:
|
E roşu passion;)
|
Quote:
Sa speram ca e de la telefon ca altfel e un fel de PINK GAY :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Care mi-ati vazut / Care mi-ati placut / Albastru M5 / Cu fum la opinci ? / Se plimba pe centru / Cat tine bugetu' / Si cand da a 2-a / Se usuca roua.../ Suspensia lui / A Koni-ului / Admisia rece / Prin K&N trece / Jante BBS / Un model ales / Kit Rieger smecher / Mai tunat nitel / Fotolii de piele / Bavaria-i pe ele / Aud Pioneer / Cu plasma si stil./ - Alerga la curse / Dar succes n-avuse/ Cu-al sau mic motor / De gaz consumator / doi zero benzina / mergi cu gazolina/ Cai o suta douaj noua / O calci, se face ca ploua..../ L-a batut Clapon cu diesel mahon / Motor de 2 zero / E tare "cinceru". / Deci care-ti auzi BMW RDY / Ca ar trage bine / Rad cam cat ma tine.../ Arata frumos dar fara folos/ Masina de golan si nu ca Logan / Cu proprietar cu skimb valutar.
Deci cum s-ar zice in limbaj po****r O se lupo mai dilo.... sau " - Ai, hai ca sa ne tragem... ! " 520 i, 129 cai 1992 kit M5 . Astept provocari de la masini pana in 100 de horshi :)) |
Quote:
as fi facut eu o completare dar am zis ca e mai bine sa nu ... :)) nu e asa mai zeule ? |
pai si care mai e faza daca te dai cu masini cu cel putin 29 de cai mai jos decat a ta?
|
Quote:
|
Pai cum nu trage mai Emy ca am vazut ca erai un pic tensionat pe langa mine.. :) :)
|
Quote:
|
Vrei sa il dai de gol ?:))
|
Nu trage BMW RDY fratilor... l-am facut si eu ... cu kadettul.
|
Quote:
|
Cand permisu inapoi eu imi voi lua
Si cutia la megan o voi schimba La soft eu putzin voi umbla Shi M5 lu Zeuu shi-o va lua. |
Cat talent asa deodata mai AJU-le. Zeii asteptam provincia poetico-eminesciana
|
9 Attachment(s)
se lucreaza intens:
|
Bata-te-ar focu' Mistretz / Ca nu esti descurcaret / Ba chiar esti incompetent / La Megane trebe-un "patent". / Cand m-ameninti cu tigaia / Jur - Sa moara tanti Aglaia / Plec cu-a 2-a de pe loc / Scot si-o fisa / Ca e loc / Si il bat pe porcu Aju / Pana si-o schimba limbaju'. / De unde-atata tupeu ? / Porc mistretz nu vezi ca-s zmeu? / Alde tine bat hectare... / Chiar nu iti dai seama oare ? / Sau arunci tu vorbe-n vant , / Ca asa fac legamant : / Obraznicia ti-o platesc / Si haleala ti-o opresc / Iti pun Ban la Mec si piatza / Jur c-ai sa disperi de viata / Si ai sa halesti doar ghinda / Sa moara Kiri in tinda.
|
ajule e de belea....cum poti spune asa ceva,
m5-ul e de belea vrei audi sa il piezi, mac si piata s-o visezi..???? |
unde-s dungile sageata ?! :))
|
da chiar sageata,pune-i niste sageti pe ea...!!!!
|
In forma de sageata...
|
Vroiam sa scriu (sa inbunesti daca puii dugi sagetzi sau alte porcarii pe mahina)
dar cum tu esti deja i-tzi spun sa devii normal daca faci ce am scris eu mai sus |
mai oricum masina lu sageata a iesit frumos... noaptea capata o culoare mai ciudata din cauza luminii artificiale dar ziua arata f bine... si jantele se vad super ( mai ales in mers) deci domnu cristi bravo,pt cati bani si truda ai bagat in masina aia
|
adresa mea de mess si de hi5 plus multe altele mi-au fost furate. Am sa revin cu userul nou . Ms
|
Recupereaza-le ca nu e greu, si pune-ti o parola mai lunga ca e mai sigura...
|
bai, dar avem baieti talentati pe forumul asta!! poate scoatem o carte de versuri!!!! va ajut eu cu tiparitul!!!:lol: :lol: :lol:
|
5 Attachment(s)
No comment! Insa comentati voi locatia... eu nu ma asteptam!
|
nu avea alarma, masina. asta e naspa. se ating toti curiosii de ea. erai umed tot. te tradeaza fata. :lol: :lol: :lol: oricum, faina aratarea.8) 8)
|
Quote:
oricum smechera poza :)) parca te lua un fior cand trageai de portiera :)) frumoasa si masina nu ai ce sa ii mai ceri... poate doar sa ne plimbe si pe noi putin |
Şi de udat cānd o uzi?:rolleyes2 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning