![]() |
Re: Noi modele de stikere!!!
Quote:
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
afa e un inceput dar mai trebuie lucrat...daca le facem asa se va vedea doar numele si masina/luna daca ai folie pe luneta
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor ... face-ti stikerele alte culori decat negru si rosu ... NU SE VAD ... io am masina rosie si geamurile negre ... nu se vede nimik ...face-ti si voi ceva cu galben ... portocaliul ala fluorescent ... alb ..
|
cred ca trb sa consultam un design-er..:)
|
Cam asta ar fi meseria mea chiar daca nu se numeste asa dar grafica tot fac. in functie de masinile pe care le avem opinia mea ar fi ca sa utilizam Portocaliu (Orange), merge si pe geamurile negre si pe cele normale dar si pe tabla masinii (mai putin pe cele rosii).
|
Quote:
|
Quote:
|
ma sigur p portocaliu ar da bine..ma iales p folie...fondul s-a stabilit,mai ramane sa alegem doar modelul :D
|
poate veniti pe 22 cu ceva machete, oare se poate? :)
|
deci asta e cea mai tare chestie pe forumu' asta de pana acum:D :D :D
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/25954-vand-lapte-branza-capra.html Ceva amatori? |
:))))))))))) tare de tot.....asta da bazar :)
|
mai, sincer, tot respectul pentru omul asta, incearca sa faca un biz mai ciudat in tzara asta de k k t in care nicio afacere nu pare a avea succes decat daca ai furat deja 1 milion de dolari si ai cu ce s-o sustii....
|
La Multi Ani Aleks!!
La multi ani ani aleks sa ne traiesti si sa ai parte in viata de tot ce e mai frumos si tot ce iti doresti!! SA CURGA BEREA!!
|
Re: La Multi Ani Aleks!!
La multi ani pustiu. Pe cand :lalala: :dance: :caffine: :drunk: :drunk: :drunk: pana dimineata?
|
La multi ani bah ...
Vezi ca imbatranesti :) Ia-ti o femeie si fa-ti casa cu ea mosule ... Numa' bine ! |
bha multi sarbatoriti suntem .. am fost yo pe 29 azi mai sunt vreo 4-5 heheh LA MULTI ANI TUTUROR!!
|
La Multi Ani Aleks. Sa ai tot ce iti doresti de la viata :D
|
Sa ne traiesti Aleks... cu intarziere! :P
|
multumiri maxime pentru prietenii care si-au adus aminte de mine :D
|
LA MULTI ANI ALEKS... sa ne traiesti.. apropo.. vezi c faci p 19 ;) tre sa dai de baut :)
|
ms ms mane de urari, am sa ma straduiesc sa ma ridic la inaltimea asteptarilor :D:D
|
La multi ani fratioare.....si vezi ca pe 19 nu scapi ....tre sa dai de baut.....dar nu vei fi singurul....asa ca CD....se anunta BETIEEEE....luati'va soferitele cu voi
|
dc nu e singuru :D??
|
la multi ani maestre :D tot ce vrei :D si sa ne rvedem cu bene
|
schimbam culoarea la stickere din negru in portocaliu sigur se va vedea..
|
multumesc mult prietenilor care si-au adus aminte de mine.
va pupa tata :) |
buna ideea cu portocaliu, subscriu ;)
|
La Multi Ani !!!!!! si de pe la noi ....:D
|
Si fratele tau din sud iti spune un sincer "La multi ani!" si iti doreste tot binele din lume!
|
La Multi Ani ! cu intarziere :) dar asta e multa sanatate la caiutii de sub capota si tie :d
|
multumiri maxime lui gabi, care nu m-a uitat, lui low ridah si stefan, prietenii din suceava, ms mult de tot, sunteti baieti de nota 10 :)
|
vreau sa vad si eu stikerele ... sunt toatal pe dinafara
|
ATENTIE !!!!!!!
Oficial in seara asta imi anuntz RETRAGEREA din clubul Crazy Drivers din motive personale .... Imi pare rau asta e sa intamplat ... P.S ... Ma bucur ca am fost colegi de club si in acelasi timp prieteni.... ROG MODERATORII SA IMI STEARGA CLUBUL DE LA "Member of" ... |
sper ca ati vazut dezastrul de la sectiunea bucuresti:
https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti/page-40.html |
da am vazut nu am inteles de ce puteau macar sa zica motivul ... asta este acum mergem mai departe.
|
din cate am inteles... s-au suparat ca nu i s-au dat stikere si si-au facut propriul lor club...
|
eu am trimis ceva stickere acolo... se puteau face si in buc pana la urma model aveau...
in fine nu vreau sa mai comentez decizia lor. asta e cum am mai zis mergem mai departe. |
so... cine imi da si mie niste poze/filmulete ceva de la bacau? :D
slip? stefan? kamikaze?.... aaa stiu sigur cine are :D shumiiii!!! a filmat vreo 2 ore :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning