![]() |
Re: Portul Constanta !
.......a dat si aseara ceva de port .....mah da nu se satur astia
|
si acum au dat la realitatea.. ditamai reportaju in leg cu bmw-ul care facea cerculete in strada cu autobuzu langa el, si de port (au aratat 2 dacii)
se vede ca nu stia ce vb aia de la bucuresti ca s-a balbait tot timpu :blowme: si au mai vb cu una de pe la politie parca... a vb vreo 3 minute la telefon, ca la sfarsit sa se contrazica. am ras de n-am mai putut :giggle: |
1 Attachment(s)
mda asa e....deci suntem vedete..:lol::lol:
am eu clipu..luat de la bogdan.. |
sunt in lipsa de subiecte ... si acum ca sa faca rating dezgroapa mortzii si compun basme despre cursele din port ...
|
sa le trag la m... de pe statuie footooi in gura de shoareci de birou
|
daca vor subiecte cu teribilism auto, sa mearga la carrefour, unde vine lumea si cauta disperata un loc de parcare... am vazut azi pe una cu o dacie ca mergea cu viteza prin parcare, a fost aproape sa loveasca o masina care venea din stanga daciei, apoi face slalom printre masinile parcate, si opreste... pozitia in care a parcat a fost buna, dar tehnica parcarii nu...
in concluzie sa vina antena 1 si cu realitatea, ba chiar si protv-u si sa filmeze parcarile de la 11 la 18 ;) |
intrati si pe www.realitatea.net si vedeti acolo un articol despre portul tomis...:roll:
|
mai tata nu mai vreau postii din astea ,deja m-am saturat .lumea moare de foame ,vor ingheta in case de frig la iarna ,altii nu vor avea nici case dupa inundatiile de ani de zile la rad si astia o ard cu portul mamiilor .sa-l i-a acasa si sa faca bors cu el daca asa de mult au ajuns sa se intereseze de el
|
n-ati vazut k seara sta garda pitita acolo in port .. ba e un logan .. ba e jandarmeria
|
da...sa pus politzia pe port ...din cauza la ***zii aia din presa....s-au dat shi nishte amenzi..din cate am vazut io....
|
de ar fi o cale sa se puna politia pe cei de la presa din cauza noastra... :lol:
|
leo ...petere......am fost si duminica....am iesit cu daciutza ....pela ora 12 am ajuns in port ...si era cam gol .....asa ca am facut noi cate ceva...si asa a iceput si ala u loganu ....si inca un taxiu.....si 2 nove ........aaa era sa uit ....GRIGO a dato cu ala cu loganu verde ........a pierdut........dar sa tinut prea bine de el ........;) ,,,....
|
2 Attachment(s)
duminica am dat si eu o fuga si am vazut masini numai pe margine, din cauza unui logan de politie cu girofarul aprins...
in seara asta am dat din nou o fuga si erau 4 masini: -a mea -a unui prieten -o dacie papuc plina -acelasi logan de politie, care apare si in poze :lol: |
s-a rupt de tot filmul acum acolo ,sa doarma linistiti toti obositii care ziceau ca nu pot dormii din cauza fumului si a zgomotului.natieplina de prosti ca la noi n-ai sa vezi
|
Nu prea cred ca o sa aiba somnul prea dulce... cel putin nu zilele astea :twisted:
Joi Municipalitatea Bayrampasa din Istanbul, Turcia va oferi o masa de ramazan intr-un cort amenajat in Portul Tomis. Cortul poate gazdui 1ooo-15oo de persoane (cel putin asa anunta ei) asa ca va fi destul de aglomerat zilele astea pe acolo. Se asteapta turci & tatari din toata Dobrogea ca sa cotropeasca orasul. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning