![]() |
Re: Fumator/nefumator
Tigarea de dimineata la cafea/ceai.
Tigarea de dupa masa, sa intre mancarea mai bine. Tigarea din pauza de 10 minute la munca. Tigarea de nervi. Tigarea din mijlocul unei conversatii interesante. Tigarea dinainte de culcare. Tigarea combinata cu ceva de dat pe gat ( dupa caz ). Tigarea de plictiseala. Tigarea de dupa... Cum sa renunti la atatea tigari ? |
acuma nu sa fac pe desteptu` sau ceva ... dar nu se zice tigara ? fara e ?
|
scuzele mele.e-ul dispare, morala ramane:)
|
NEFUMATOR :-P
|
Nefumator
|
Fumator de Kent 8(cateodata 2 pachete pe zi) :)) Cum m-am apucat ? Seara cand ieseam prin oras luam cate o tigara de la cineva,pana ceream cate 7-8 tigari pe seara,dupaia am inceput sa-mi cumpar eu si de atunci ala am fost,am vreo 2 ani de cand bag ca disperatu...am mai fumat odata o vara si dupaia m-am lasat un an...
|
Quote:
@ontopic: fumez trabucuri dar numai la ocazii speciale ! ( gen: revelion, la mare, la zile de nastere ). Daca as face un total: 10 trabucuri pe an :) in rest .. fumator "sh" ( ma dispera nevasta-mea cu slims-urile ei ) |
Nefumator.
Per total mai multi nefumatori. :D |
NEFUMATOR
|
NEFUMATOR - asta pana o sa mor!!! Sunt foarte bucuros sa vad mai multi ne-fumatori aici, poate odata toata lumea va vedea ca nu e bine sa iti distrugi viata:oops:
|
Asa ziceam si eu cand erama mai mic :))
|
Eu m-am lasat cam de doua saptamani si e prima oara cand chiar nu simt nevoia de a fuma ...m-am mai lasat odata dar atunci ziceam ca mor daca nu bag tigara in gura...acum chiar nu am nimic ...:| dubios :))
|
Quote:
|
E trist sa vezi atata tineret fumand f mult. Se duce dracului sanatatea (asta in timp si acum nu va dati seama), dar conditia fizica slaba isi face prezenta mult mai repede. N-am fumat si nu voi fuma... daca unii nu aveti vointa, macar ganditi-va la banii aruncati(atat pe tigari cat si pe medicamente mai tarziu).
|
De nu imi luam masina la cati bani am aruncat pe tigari in 6 ani :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning