![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Am vazut-o vineri adica ieri.....tzaaa ai sta SUPER MISTO cu oglinzile alea:twisted::twisted::peace::rockon:
|
Quote:
fa o ESTORIL BLAU si ai aprecierea mea :o |
nush cat costa revopsitul , dar eu zic sa amani mai mult decat sfarsitul verii si sa dai banii pe un kit lambo doors care din ce gasii pe google bate pe la 1000 $
si revopsirea poate intr'un an ai ghinionul/norocul ca o parte sa o faci pe asigurarea cuiva :-P |
Ms mult baieti.....apreciez gestul.
Robbert - nu'i pun asa ceva, lambo doors da bine pe coupe'uri. |
BJP-ule nu merge sa ii pui aerisiri in aripi ? niste neoane ceva ? a?
|
NU merge cu neoane pe sub ea... trebuie sa ramana asa cum e acum k e frumoasa
|
Quote:
|
Sa ma sfatuiesc cu cel kre o s'o vopseask, despre branhii/aerisiri in aripi, si un bad boy.....referitor la neoane.....nu pun asa ceva pe ea
|
Quote:
|
dar nu te grabesti deloc...imi place ce faci pt masinuzta ta.....app sper k o sa treci toate facturile in casco...
|
Quote:
|
Mama... ce manevra urata... pe de o parte e mai bine, vezi si tu cum lucreaza omu... da si sa astepti 2 luni inebunesti fara discutii. Macar sa merite asteptarea si sa ti o faca impecabil... bafta!
|
Quote:
|
Bai nene mai bine sa dai bani mai multi si sa iasa boboc masina... mai ales ca tu ai si bagat bani cum trebuie in ea, si cu cap... si nu are rost sa te zgarcesti pentru 3 - 400 de euro acum la vopsea... care hai sa fim seriosi ... vopseaua da aspectu cel mai frumos la masina.
Bafta boss cu masina, cred ca ti doresti acum sa treaca timpu rapid numai sa ti vezi masina facuta... |
Quote:
Mai ales ks si cu banii pregatiti.....i'am si zis: Boss, acu' iti dau banii, numai apucate de ea si las'o pe'a ta.....Nu nu, mi'am propus k dupa Passat o fac pe'a mea......asteapta si tu :rolleyes2 offff |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning