Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

dolb 26-04-07 21:02

Re: Ce vor barbatii?

yup .. si uite asa incep certurile ! de ce ai lasat capacul de la pasta de dinti desfacut? .. de ce ai lasat capacul de la wc ridicat , makes me creepy :(

Sasha_z 26-04-07 21:04

este corect si asta...dar....poti sa faci in asa fel inkt sa nu se ajunga pana aici...adik sa surprinzi rel voastra cu ceva nou in fiecare zi!!!!!!!

dolb 26-04-07 21:09

cu ce sa surprind? o intreb. iubi hai sa ne intalnim si cu alti prieteni nu numai fetele tale... ea NU , o intreb , iubi hai sa mergem si noi la un restaurant sau sa facem o cina ceva.. ea NU si tot asa.. cu ce sa surpind? ca ea nu voia nimic! voia doar sa ne intalnim si sa dormim , ori la mine ori la ea :)

Sasha_z 26-04-07 21:15

:confused::confused::confused:atunci se schimba situatia....ai incerkt sa vb cu prietenele ei si sa explici cum sta treaba???si treb sa le iei un pic mai tare sa o lase mai moale?

Tuning-galati 26-04-07 21:18

Dk tii la relatia ta, nu o mai intreba....fa-i o surpriza

dolb 26-04-07 21:19

:lol: pai care crezi ca a fost una din cauzele despartirii? .. am incercat sa ii arat treaba asta, sti si era logic ce ii spuneam dar nu si nu :(

Sasha_z 26-04-07 21:20

din moment ce ea nu vroia sa iasa cu el niciunde ...prefera mai mult sa stea cu prietenele iti mai vine sa mai faci ceva...?

dolb 26-04-07 21:20

Quote:

Originally Posted by Tuning-galati (Post 872776)
Dk tii la relatia ta, nu o mai intreba....fa-i o surpriza

nu i-au placut surprizele! ;) si pana la urma nu puteam sa o fortez HAI LA RESTAURANT..sa trag de ea p'acolo nu ? :lol:

Sasha_z 26-04-07 21:21

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 872781)
:lol: pai care crezi ca a fost una din cauzele despartirii? .. am incercat sa ii arat treaba asta, sti si era logic ce ii spuneam dar nu si nu :(

19 ani???:confused: .....desi e de varsta mea...fara supararae dar vad k nu are nik in cap:confused:

dolb 26-04-07 21:21

un copil rasfatat, cu aere de vedeta, orgolios , foarte influentabil..of e lunga lista ;)

Sasha_z 26-04-07 21:24

te inteleg si te cred....k am in jurul meu destule fete de genu asta.....so...eu zic sa mai incerci o data.....dk vezi k nu s`a skimbat nik....las`o balta....si treci la vanatoare de fete cuminti kre nu au prietene!!!

dolb 26-04-07 21:45

imposibil ! :(

Sasha_z 26-04-07 21:49

atunci partea a doua este cea indicata :-s

dolb 26-04-07 21:51

ma refeream la partea a doua! prima parte sa o recuceresc parca e mai posibila :lol: .. nush mi s-a luat! si totusi ma simt f singur :(

Sasha_z 26-04-07 21:52

:tenisclap u stii mai bine....dk merita intr`adevar....

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning