Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

bluey 21-06-06 20:51

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

On-topic: solo cat rezist si dupa aia combinat ca n-am incotro.

Gabi 22-06-06 12:43

Solo percutieeeee !!! :lol: :lol: :lol:

aleks 23-06-06 11:31

multa multa percutie ;)
fara numar fara numar fara numar fara numar d la gabi se stie :D:D:D

SUN 25-06-06 19:35

Solo Baric

Iulixxx 27-06-06 10:32

cum ma solo?Ati innebunit?Pai cine mai calca o camasa?cine face cafeaua dimineata?Aaa...am uitat,voi inca locuiti cu mamica :)

Gabi 27-06-06 10:57

Sau poate ca unii stiu sa-si calce si singuri o camasa, sa-si faca si cafeaua dimineata si, eventual, sa-si si gateasca. Adica nu sunt trantori, ca altii :)

juana_man 27-06-06 11:00

Quote:

Originally Posted by Gabi
Sau poate ca unii mai stiu sa-si calce singuri o camasa, sa-si faca si cafeaua dimineata si, eventual, sa-si si gateasca. Adica nu sunt trantori, ca altii :)

:peace: :peace: :peace: :peace:

Iulixxx 27-06-06 14:08

Quote:

Originally Posted by Gabi
Sau poate ca unii stiu sa-si calce si singuri o camasa, sa-si faca si cafeaua dimineata si, eventual, sa-si si gateasca. Adica nu sunt trantori, ca altii :)

buun asa...da femeia la ce s-a inventat?(glumesc desigur)

Trixi 27-06-06 14:36

...asta depinde exact d femeie!!!;)

Iulixxx 27-06-06 14:57

da mai...da acuma atata timp cat mi-e iubita (cat mi-o fi o sapt,doua),si locuim impreuna ,eu zic ca e normal sa puna si ea mana pe un fier de calcat,pe o cratita,o atentie,m-antelegi!.Doar n-o s-o iau de nevasta ...Jesus Christ!

Trixi 27-06-06 15:20

..stii..cred k ar fi cel mai bine,daca ai pune si tu mina din cind in cind p o cratita,si ea p volan...k asa se apropie punctele d vedere!;)

Gabi 27-06-06 16:19

Quote:

Originally Posted by Iulixxx
da mai...da acuma atata timp cat mi-e iubita (cat mi-o fi o sapt,doua),si locuim impreuna ,eu zic ca e normal sa puna si ea mana pe un fier de calcat,pe o cratita,o atentie,m-antelegi!.Doar n-o s-o iau de nevasta ...Jesus Christ!

Nu zice nimeni ca atunci cand locuiesti impreuna cu ea (sau invers, ea cu tine) sa nu gateasca, sa nu spele, sa nu calce, sa nu faca curat - departe de mine ideea asta - dar mesaju' anterior suna ceva de genu' "eu cu cucu-n sus la Soare, calc femeia in picioare!", ceea ce nu este normal!

Iulixxx 27-06-06 18:57

asa e asa e...cum sa nu....Pai cine dracu aduce bani in casa?Ea e studenta,face a doua facultate,cine o tine in facultate?Din bursa ei de 80Euro pe luna?Nu cred...Si dupa toate astea ,ar fi culmea sa imi fac singur mancare,sau sa imi calc o camasa.

Eugen_TL 27-06-06 19:43

lool frate..crezi ca ea nu ar putea avea grija singurica de ea...stiu fete si fara bursa care se descurca..stii ce fac? MUNCESC ....eu admir sincer sa fiu fetele mai independente care isi port singurele de grija si se descurca peste tot..eu sa intervin cand trebuie..de altfel si ea poate sa intervina in problemele mele ;)

Iulixxx 27-06-06 19:48

:))de murit nu moare de foame...dar nu isi poate permite singura ceea ce are acum...

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning