![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Cumva aduni $$ pt bodykit'u custom?
|
Eu cred ca pentru alt motor :)
|
Eu cred ca ganditi prea departe =))))))))))))) Dar nu va spun pt ce...oricum cineva e pe aproape...
LaTEREDIT: NU SPUN NIMIC!!! Nu incercati :) o sa vedeti in noapte :) |
Update la motor :D
|
In cel mai bun caz jante...:-)
|
A spus .. ceva BIG ... !
|
Jantele sunt cat se poate de "BIG" daca sunt cele pe care si le doreste el si sunt ca o "rampa de plecare" pentru body kit &...
|
Stiu eu , Stiu eu !
Alta Masina ?!?! :lol::lol: ...Hai morf .. spune-ne ca suntem foarte curiosi ... :D In cazul in care nu ne spui ... cand putem sa vedem surpriza ? :D |
D0ryN are dreptate ;)...inainte de bodykit imi trebuie jantele ;)...strang pentru mai multe $...jantele sunt acolo, motorul e acolo...triple tot acolo...faruri custom tot acolo...mai multe :)
|
Fratie cand ai timp sa vi sa facem o sedinta foto ? :D eu nu ma pot deplasa cu ea nah :-( , ah si mai exact ce putere ai tu la motoras ? probabil iti dai seama de ce intreb :D
|
morpheus tu ai jantele 4x98 in prezoane nu?:D ce exemplare ai gasit ca o sa-mi trebuiasca si mie >:)
|
Si cand se va intampla marea realizare ... ? :D
|
cand o sa dea de $ ...
morph...dar kitul undei pe lista? :( |
Tot pe acolo pe unde is si $...adica departe :)...momentan sunt un amarat de student :) care lucreaza pe o suma cu 2 zerouri in euro...cand o sa se mai inmulteasca si zerourile alea o sa schimbam multe...dar pana atunci la tatz ni greu
|
Poti sa imultesti zerourile aia cat vrei tu ca tot zerouri iti dau, importatnt e ce este la inceput :D .
Oricum masinuta este prea tare, incet incet se face. Spor Bogdane |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning