![]() |
ia zi oleaca ca imi place: \"206 rulzzz\", nui asha?
|
exact 206 Rullz 8)
P.s poze cu megane II tuning o pag inapoi :wink: |
lasa meganul. pejo 206 e viaza ta. ;)
|
Re: masinile modificate din bacau
ce tari is jantele :D
|
mai mariuse. pai adul la intalniri. sai rupem planetarele.
|
e mai tare renaultul. sa mor yo. e misto tare
|
stiu masina. ma refer la Renault
voi inca mai considerati tuning daca unul isi pune niste roti la masina , si niste faruri cu lupe? pai atunci daca o sa mergeti la Bucuresti la tuning show, atunci ce naiba o sa mai spuneti: ca sunt avioane? nu mai puneti toate porcariile aici la masini modificate puteti sa puneti mai incolo masina lui Andrei |
valabil si pt Peugeot
|
Meganeul e chiar dragut si stiu ca are are lucruri de calitate, inafara de jante care is cam micute, dar sunt ok, si motorul e de 2.0 135 cp care e destul de bun pt 1000 kg care le are masina...Peugeotul. inradevar nu are nimic interesant..
|
eu nu am pus nici o poza cu vreo masina dinasta. eu stiu cei ala tuning, nu "tiunning". si ce este aici nu este tuning este styling, nota de personalitate.
|
3 Attachment(s)
De Audi A4 (sau A6..nu mai stiu ce era)..ce ziceti ? Dragut nu :D ?
|
Quote:
daca ar fi sa punem poze numai cu masinile modificate ... :cry: am avea vreo 3 -4 masini pe tot topicul. |
Quote:
E mai greu sa se faca poze la motor daca nu stim proprietarul.:-) pe a4 e kitul de la rieger... :rolleyes2 jantele nu arata deloc bine ... nici stopurile ... nu prea ma atrage nimic anume la ea ... |
sfw ce faci eshti cam indecis ori iti place ori nu?!:)
|
Quote:
Si sunt alte kituri care dau mai bine pe A4 (da asta de acum e vorba de gusturi)... deci .... nu ma atrage masina cu nimic. :-) Da oricum omul a bagat mai multi bani in masina decat am bagat eu asa ca ... nu vreau sa zica lumea : "asta comenteaza dar el nu si-a facut nimic" :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning