![]() |
Re: Chat....
In Ludus s-a instalat un radar fix... pe drumul spre Fabrica de Zahar, asa ca aveti grija!
|
Aseara am vazut un reportaj la stiiri cu raderele astea "fantoma". O probat reporteri o gramada de detectoare shi ziceau ca toate sunt de ultima generatzie (300E specifica ca este cel mai ieftin) la un momendat au ajuns de aveau 4 aparate in valoare de 2000E toate puse simultan shi degeaba ca ii prindea, la 200m ii prindea shi nu mai aveau timp sa franeze. Plus ca au incercat shi in fatza mashini de politzie stand pe loc, iar politzia a dat drumu, detectoare au inceput sa sune cu o intarziere de circa 5 sec. Concluzia ca timpi de reactzie al detectoarelor este insuficient pt a frana sau cv de genu.:sad:
@Cosibmx am dat ad pe mess, merci shi vb acolo:D |
Quote:
|
Quote:
Poate se gaseste cineva sa afle o metoda de "ocolirea" lor:twisted: |
Cu siguranta o sa se gaseasca metode, o sa apara detectoare radar mai destepte.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stati linistiti ca romanu tot gaseste ceva.
|
Quote:
|
dati numerele jos si gata :))))
|
ma baieti
va zic eu o chestie ca sa vada acel cacat noaptea tre sa aiba illuminator infra daca are iluminator infra automat este detectabila cu or ce tip de detector (incearca orice telecomanda fata in fata cu detectorul tau) problema este ca infraul nu functioneaza numai noaptea sau in intuneric dar na macar stim ca noaptea le putem detecta fara nici o problema:D PS: lucrez in domeniu supraveghere video de 6 anisori8) |
Mai tata o sa te visez la noapte la cat de harnic esti:)) 5 mailuri una dupa alta numai cu Hunor tocmai a postat un reply. Baiatu a luat frumos p rand topicurile:D
|
Cumpar motor dacia 1300 in stare buna!
|
Quote:
p.s. PIJ -ule sambata team vazut la transilvania:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning