![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Daca EGR-ul are membrana sparta/stricata etc...si electrovalva nu lucreaza in parametri normali..sau chiar deloc ( nu ma pricep ca nu stiu sigur..daca spun bine ceea ce spun) explica faptul ca eu in oras am consum de 10% la un mers normal si 7.5% in exterior,la fel,mers lejer,max 100 km/h ?
|
Multumesc, am sa vad zilele astea.
Quote:
Trebuie vazut pe un tester toate valorile, inclusiv cele a turbinei, consumul ridicat nu inseamna doar proasta functionare a EGR-ului. Eu ma gandesc mai mult la turbina decat la EGR, acum depinde daca scoate fum in sarcina, daca trage etc. Suna-ma maine seara cand ajungi in Iasi si-ti explic mai multe la o cafea. |
Quote:
|
detine careva jante tabla 15 5 x100 la un pret realist>? pls
|
Re: sudare parbriz iasi ?
Quote:
|
Este cineva prin iasi care se ocupa cu intaritul amortizoarelor?care sa stie ce sa faca, nu din auzite.
|
Joker, spuneai de un service bun pe langa p-ta. chirila, ai cumva un nr de tell ? Ca nu mai stiu unde e postul ala :) . Vreau sa lipesc un radiator la o fiesta 1.3 benzina, pierde antigel foarte putin si poate ma rezolva ei.
Mersi. |
Are idee cineva daca sunt diferente uriase dintre cartea de legislatie pentru categoria B si cea pentru C, C.E ?
Intreb ca n-am folosit deloc cartea de legislatie cand am dat B-ul si l-am luat din prima. |
Quote:
|
Quote:
L.E. : eu abia am terminat C, C+E si D si am remarcat diferente majore(insa eu pentru B invatasem legislatia din 2002) Pentru a-ti testa capacitatile si sa vezi cam despre ce e vorba ai chestionare on line chiar cele de la examen pe drpciv.ro Spor. |
Quote:
Am inteles, ma gandeam sa-mi invat din caietul unde am scris pentru B, dar am sa ma duc luni sa-mi iau carte. Stiu despre acele teste, am invatat foarte mult de acolo pentru B, pentru ca n-am citit deloc cartea sau din caiet. Multumesc foarte mult. |
Are cineva un ceas de boost ,functional cu toate auxiliarele ?
|
1 Attachment(s)
De ce nu iti cumperi tu unul? am gasit la preturi ok si destul de aratoase :D ca si eu vreau sa pun pe a mea 2-3 pentru monitorizare boost , presiune ulei si temperatura
PS : este capabil cineva in iasi sa faca asa ceva pentru un e46? ma refer la acea rama adaptoare pentru gurile de ventilatie sa pot instala 2 gauge uri. |
Vinde cineva jante de tabla pe 15" 5x100 la pret decent?
|
Unde pot printa/imprima pe o geaca de piele/piele ecologica un anumit scris/imprimeu? Atat pe spate cat si pe fatza si maneci!?!?! Nu conteaza costurile!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning