![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Quote:
O zi placuta in continuare ... |
Nu e vorba k nu imi convine ceva?sau k is paraleli cu tuningul....doar sa stie unii unde se afla de fapt k sa nu isi mai dea ei cu parerile ONLINE
|
Quote:
de multi ani se fac intalnirile astea cu aproape aceiasi oameni si datorita oamenilor astia care is "paraleli cu tuningul" a ajuns ca piatra neamtul sa faca parte din comunitatea 4tuning si sa aiba la activ atatea cupe si evenimente ! |
tu chiar n`ai ce face stef... serios ... lasa omu daca asta crede el lasa`l pe el in treaba lui si noi sa ne vedem de treburile noastre!
de multi ani se fac intalnirile astea cu aproape aceiasi oameni si datorita oamenilor astia care is "paraleli cu tuningul" a ajuns ca piatra neamtul sa faca parte din comunitatea 4tuning si sa aiba la activ atatea cupe si evenimente ! __________________ Ridin` solo Membru fondator KATANA TEAM Normal k sunt cupe la activ pe piatra neamt......si majoritatea presupun k is luate de Katana |
Quote:
|
Quote:
La cupe se referea la cei ce fac parte din aceasta comunitate , cum a spus si B16SIX...cupele in orasul asta au fost aduse de catre cei din Kamikaze Racing Team si Audio Class . Ai adus si tu o cupa in oras cu acea Bora ...bv tie ..si felicitari :) , dar nu iti da dreptul acea cupa sa critici ( si nu ma refer la sensul bun ) si sa iei peste picior pe ceilalti din aceasta comunitate ! Pasiunea pentru masini a "infiintat " aceste intalniri ... nu figurile si impresiile . :rolleyes2 |
Quote:
Cat despre ceea ce se intampla in ultima vreme atat pe forum cat si la intalnirile saptamanale cred ca trebuie sa punem capat luptelor intre cluburi si orgoliilor personale si sa gasim solutii pentru a ajuta aceasta comunitate! Aceasta situatie nu este una normala si toti avem de pierdut...acum avem un campion national la drift, mai sunt si cei de la audio cu rezultate f bune, insa P Neamt nu a mai organizat de mult timp un eveniment major de tuning!!! Si asta trebuie sa ne dea de gandit... |
Quote:
cit despre orgoli=traim in RO |
Quote:
|
Valex vezi ca ti-am luat eu capacele,numai 2,pe al 3 lea nu l-a gasit. Cand ne mai intalnim data viitoare ti le dau. Salut
|
Quote:
10x |
Quote:
|
Quote:
Mare gura ai pe forum, impotriva tuturor, nimic nu te misca, tu le stii pe toate, restul paraleli. TT fulgerator de tunnat (de kitchuros am vrut sa spun) merita toate cupele, nu? Quote:
Te salut cu acelasi respect care il arati si tu in posturile tale, adica 0. P.S. Pentru inceput (pe forum) ai putea invata sa folosesti comanda "Citeaza" si sa nu mai faci copy/paste la ce scrie cel de mai sus si dupa sa iti spui si tu parearea. |
Quote:
|
Gata ma terminati o data ,un moderator stergeti posturile ,ca era prea liniste pe aici si deodata a explodat totul
|
Bun...din acest moment primu post cu legatura la subiectu de scandal se va sanctiona!
Va rog insistent nu mai deschideti aceste subiecte vechi! |
Aline care mai e treaba pe la P.Neamt , inafara de certurile astea :) ?
|
Frig , numai pasionati la intalniri:) in rest nu mare lucru!
|
Vineri cred ca o sa vin si eu cu niste prieteni: Golfu 4 cu 300,o Toyota Celica,un baiat cu un Passsat si unu cu 520 :) aline raspunde pe mess ca vreau sa vorbesc ceva cu tine.
|
Da-mi PM daca despre mine e vorba! Vineri sper sa adunam mai multa lume:) Mobilizati-va si voi putin!
Nu prea mai este actiune pe la intalniri! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ce vremuri erau o data :d Parcarea plina nimeni nu se certa ,mai mare dragu sa vii la intalniri si sa stai pe forum:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
felicitari si cat mai multi km fara incidente neplacute;) |
Quote:
|
Quote:
|
Cum a fost intalnirea de aseara ?:)
|
Quote:
S-a cam spart gasca vesela. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tu ce faci? Cand mai dai pe la noi? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Care vine in seara asta ?:) Eu voi veni cu noile numere de macaroana .. =))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning