![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Poate s-a mai intrebat.. unde gasesc spray pentru stopuri? Stie cineva un loc sigur?
|
13 Decembrie, la Mobihel, 20 ron sprayul! :) Daca nu au pe stoc, iti aduc intr-o zi! :)
p.s. vis-a-vis de Hotel Brasov! :) |
Iti multumesc din tot sufletul :D
|
Nu ai pt ce! Astept sa imi spui daca ai rezolvat! ;)
|
Am fost, am luat, am dat jos, am vopsit, am montat :D Si stopurile si semnalizarile pe fata.. sincer sunt uimit cat de bine se vad, mai ales marsarierul este alb-alb :D
Acum sunt curios, oare se leaga vreun politai de ele? :???: |
Quote:
|
Hai mai... chiar asa... :???: Tre sa ma duc sa-mi fac verificarea prin septembrie..dar pana atunci sper sa scap, din cati m-au oprit pana acum unu singur s-a legat de eleron, si chiar ca eleronul n-are nicio treaba cu masina, nici nu o sa mai stea pe ea, deci sper sa nu ma frece cu astea... dar la golf3? sunt unele stopuri asa direct din fabrica... si la alea se leaga de tine?
|
pot sa ma iau si eu de eleron ? :lol:
|
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/45657-polo-86c-bv-06-hox/page-9.html
Nu ai decat, nu ai fii primul si nici ultimul :D... o sa-l dau jos, promit :D |
Quote:
|
dap ai dreptate ca eleronul nu are nici o treaba cu masina ca doar nu ai nevoie de apasare aerodinamica :idea::shock::lol:
|
poate vrea sa intinda rufe, ce-ai cu omu ? :lol:
|
..nu, vreau sa-mi intind prostia pe care am facuto cand am montato :lol:
au ceva politai cu mine, ori fata mea, ori e prea galbena masina, ori nu stiu, in orice caz, in decurs de aprox. 2 saptamani, am fost oprit de 5 ori :lol: , odata pentru ca goneam cu 90 in oras si unu ma urmarit de la gara pana la selgros :lol:, (bine ca n-avea radar), odata pentru ca am trecut pe rosu :oops:, si in rest...asa, de control 8) |
Te au luat in vizor ca esti vitezoman :lol::lol::lol: si te au dat prin statie sa stie toti colegii , in plus cred ca am vazut o poza pe la politie cu tine si masina , sub scria " Prea Rapid si Prea Furios " recompensa celui care reuseste sa l opreasca :lol::pistoles::lol::lol::lol::evil_laug
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::2gun::D:D:D:D:D:D
|
Ce s-a gandit azi un "destept", sau azi-noapte! Sa ia un spray albastru si sa vopseasca masinile! Ba putin din usa, ba numere de inmatriculare! Ce a nimerit! Cativa vecini si-au gasit masinile carcalite...
|
Si tu?? Numai cretini frate...Si eu...masina proaspat adusa si mi-au si furat semnalizarile cu masca fata... Stau in intersectia Harmanului cu Vlahuta
|
Quote:
|
Cumpar carte de identitate de BMW E36 coupe ...pisicutza... pentru o recarosare. cumpar actele cu tot cu epava daca e un pret bun.
Nr. telefon : 0745.569771 sau pe PM |
2 Attachment(s)
Iubire fără limite
Albert Dancy este un american ce a dorit să fie îngropat într-un Chevrolet Pick-Up din 1967. Iar copiii lui i-au respectat dorinţa. Americanul a murit la doar 50 de ani şi a dorit următorul lucru: să fie pus într-un coşciug, îmbrăcat în haine de camuflaj, cu un cuţit Old Timer şi un o puşcă Remington calibru 0.243 alături. Iar coşciugul să fie amplasat într-un Chevrolet Pick-Up din 1967. Maşina a fost curăţată de orice componentă ce ar fi dăunat mediului, precum motorul, transmisia, lichidul de frână şi pneurile pentru a fi apoi instalată în curtea moştenitorilor, pentru că nici un cimitir nu ar fi avut loc pentru o asemenea înmormântare. Răutăcioşii ar putea vedea în aceste funeralii şi îngroparea simbolică a lui General Motors. Dar asta mai rămâne de văzut. |
iti dai seama cat au trebuit sa sape ca sa ingroape si Chevroletu? :D
|
Chiar acum citeam pe ProMotor stirea...primisem mail.
|
Am luat si medicalu :D Doamne Ajuta la examen! :D
|
Bravo! :) Cand ai examenul?
|
Nu stiu :lol: Prin Aprilie candva... Sper sa-l iau din prima!
|
toate ca toate dar unde se poate aleza ceva in brasov ? :)
|
Spune mi ce vrei sa faci mai exact, sigur gasim pe cineva cu o freza sa te ajute
|
doar un bloc motor...
|
Autorad in ghimbav, ei te pot ajuta cu blocul motor
|
VW Lupo with Twin VR6 Engines
http://www.worldcarfans.com/9090320....gines-launches ... nu stiu dc mai e postat ... dc e ... scuze |
Mama sa inebunesc...si eu vreau pe a mea motoru ala :D:D ce racheta
|
Noroc ca nu ninge...
|
Nu ninge, e lapovita! :(
|
Noroc ca nu ninge cu lapovita...
|
E cineva pe aici care detine garaj cu sant , si niste inbusuri pentru planetare :D?si e dispus sa ajute pe cineva pe timp de criza :D
|
caut si eu un service CURAT si cu oameni care se pricep sa-mi monteze si sa regleleze niste coilovere.
exista asa ceva in brasov? :) |
Specifica domne ca e vorba despre o Alfa 159 :)
|
1 Attachment(s)
:D Al dracu coincidenta
|
:lol: Foarte tare! Sa fie cu noroc! :D
|
hmmm..poate is mai bitong..da sa mor dak am inteles care e faza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning