![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
belea frate masina....bafta in conbtinuare...mai ai mult pana o termini??
|
Quote:
|
ce culoare faci masina ? tot albastra?
|
Quote:
|
Parerea mea este ca daca masina a primit o INIMA noua de ce sa nu primeasca si o culoare noua, ceva nou nu tot albastru!!!
Dupa parerea mea masina ar merge foarte bine neagra, dar mai sunt, eu unu as faceo un alb perlat;) ar arata super parerea mea!!! Sau daca vrei albastru fa-i albastru de pe subaru( vezi loganu ggd) ESTE O CULOARE SUPERBA!!! Bafta cu masina! |
Quote:
Oricum asta ramane ori pe la sfarsitu verii ori in iarna de facut. |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=542 salut , si spor la munca cu pisica !! |
Glumeam frate cu faza cu emo .... repede se supara lumea pe aici ... te intrebam pe unde sunt stantate sau cum poti sa iti dai seama de ele ca sunt originale ca vreau sa mi cupar si eu si sa stiu la ce sa ma uit ...
|
Quote:
Pai plm......stantate, nu stiu......oricum asa ceva cred k tot de la omu de unde le'am luat eu gasesti |
Cautam pe la bazar si nu stiam la ce detalii sa ma uit exact, ca sunt o groaza de replici pe acolo.. acum sa vad ce si cum o sa imi pice in mana si ce bani o sa am ca o pregatesc sa o inscriu, si cand ma gandesc la cate acte am de facut ma ia durerea de cap .. n am stiut ca faci urat cand auzi de emo:)) nici eu nu ii halesc
|
Quote:
|
o sa incerc sa le testez, eu in ale mele nu am incalzire ... pentru ca le am desfacut sa vad si nu am fire pe sticla... si nu stiu daca trebuiesc facute adaptari pentru incalzire sau pur si simplu sunt exact aceleasi mufe si isi ia singura curent sa se incalzeasca.. oricum dezaburirea e buna rau ... daca ploua si nu ai dezaburire mai vezi un cacat in oglinzi ...
|
Quote:
|
stie el de ceva vreme ca trebuie sa ii schimbe vopseaua, dar TOATE la randul lor.
keep it real |
a iesit beton masina. felicitari si multa bafta in continuare:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning