![]() |
1 Attachment(s)
si la mine se duce turometru doar in 6300 dar nu pe loc
|
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Buna!:)
am si eu un olcit...pe care vreau sa il pun la punct acum. motorul e facut nou noutz..de la 0...caroseria nu are pic de rugina(desi a stat in curte vreo 5ani)... vreau sa va intreb unde gasesc si eu niste spoilere(fata&spate), eleroane, praguri...pt olcit?sau de la ce masina se potrivesc?(stau cam prost la buget) :) as aprecia daca mi-ati da si mie ceva idei/sugestii. |
vali, din ce orash eshti?
sugesti... uun singur lucru, nu itzi ppune priza de aerdeevo nici eleron de evoshi nici bara fatzaz m-style... :lol: in rest nuuma bafta :wink: |
Re:
Quote:
pai sunt din oradea... :) pai vreau sa fac ceva simplu...cu bani putini...si dupa care sa intorci capul:) +ca mai trebuie sa o si inmatriculez:)ca a ramas cu numere vechi:) |
hmmm... in oradea nunsh... daca erai din cj te puteam ajuta :D
|
Re:
Quote:
pai zilele astea sper sa ii repar pompa de frana(trebuie sa schimb garniturile alea)...si daca nu ma prinde iarna, adica si daca ma prinde, tot o duc la vopsit:)bag o vopsea din aia...rosu:))din ala faina:) si dupa aia o duc la inmatriculat...(asta cat ma mai costa?) :) si dupa aia urmeaza faza cu tunatu...:)pana atunci o sa iau si permisu`:)deci...daca ma poti ajuta cu ceva piese bune:)si ieftine...:)ma duc si pana la cj:)adica ma duc si la constanta daca trebuie...ca doar e olcitu` meu:)pe care am pus ochii de cand o luat mama permisu(acu 8ani)..:) take care people...:) io ma duc sa dorm amu iaca:) |
lool... man...yo nu mai am nici o piesa din oltcitu ala vechi...
btw... dece vreisa ovopseshti inainte de styling? dupaia oricum tre iar fopsita.... maiales daca faci aripi evazate prize de aer & shit... |
Re:
Quote:
ioai ma...sa nu'mi aduci aminte de olcit:) am vrut sa cumpar azi...un nenorocit de capac de delcou...stii cat costa? ??:)sa ma ...:) in el de capac... 500.000 lei... pai io am intrebat pe astia...de la inmatriculari...si o zis ca nu ma lasa sa o inmatriculez numa` daca ii ca la carte tot...(adica fara tuning,modificari,etc)... da noah...cu timpu` o sa fie de toate:) da...numa` tu traiesti pe forumu` asta? ;) take care... |
Re:
heja...girls and boys...
vroiam doar sa va zic urmatoarele...dupa ce am citit tot forumul:) prin zona asta, un vecin care era mecanic, si-o vandut olcitul(care era la punct, motor refacut, rugina nimic, totul era la cheie) la 6mil.... nu stiu de ce is pe la voi asa mari preturile`:) pe olcitul meu...care sta aici in curte(motor refacut,0km parcursi cu el de cand e reparat), doar ca il cam apuca rugina putin...da e minimala treaba...o vrut sa'mi dea astia 3mil de lei.... da in fine... :) am niste intrebari.. :) daca vreau sa il vopsesc rosu....se potriveste cu: bord, fete de usa negre, scaune/tapiterie gri(din fabrica) ? apropo...la ce pret gasesc 2 stopuri noi?(eventual doar sticla)...ca la noi is preturi exorbitante la piese... hai ca....:)astept sa mai scrieti si voi:) faza aia cu tobele scoase langa usa....ii legala?(adica...ma amendeaza astia sau nu, pot sa o inmatriculez asa?)....:)ca ma gandeam sa fac toba asa:)ca ar mai aduce si un surplus de putere... :) take care people.... :) i hope u didn't got borred:) |
Gabi... ala din poza e Citroen AX... :) Arata bestial!!! Fi-tzi atentzi de jante are, si sunt pe 3 prezoane... marfa!! (jantele pe 3 prezoane pe care le-am vazut eu pana acum arata naspa, dar alea... uuaaa! )... Cre'ca a bagat ala o carutza de bani in masina aia...
|
1 Attachment(s)
BOD: cu tot respectul, ala e Oltcit 100 %. Citroenul AX e mult mai mic decat un Oltcit. Daca ziceai Visa, era mai credibil :wink:
PS: vezi poza atasata. |
nu prea are aceeasi forma la geamurile spate k la oltic... stopurile... capac rezervor partea dreapta... sper k totusi sa fie un oltic ( citroen axel , k oltcit Made in RO nu e sotto) ...
ce frumusete!!!! :peace: |
Am cautat mai multe poze cu masina, da' n-am gasit-o decat pe cea postata de mine mai sus.
Gasiti poza aici. PS: pana acum n-am vazut nici un Citroen Visa in 2 usi :wink: deci bag mana-n foc ca e Oltcit (s-a fabricat si pentru export!!!). |
Ala-i Citroen AX 100%!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning