![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Iar in cazul unei harii impartirea este mai simpla:
Eu: masinile si calculatorul Ea: apartamentul si restul Mi se pare foarte cinstit si corect. Dar aici tind sa dau dreptate celor care spun ca dupa ce ai hartia in mana se schimba foarte multe lucruri. Evoluezi bineinteles ca persoana dar nu va mai fi niciodata viata de dinainte. Totdeauna vei avea o limita datorita faptului ca va trebui sa fi atent si la dorintele celui de langa tine. Daca vrei sa mearga relatia bineinteles. Daca nu fa ce iti trece prin cap si vei vedea cat tine toata treaba. De asemenea, aici cred ca ar trebui sa se discute solo sau combinat/combinata si nu casatorit sau casatorita. Eu sincer nu recomand nimanui casnicia. (si cu asa am trecut la meniu dietetic inca o saptamana :cry: ) |
solo...clar solo...vine bacu:):):)
nu ca ar fi o problema, dar chiar nu mai gasesc timp si pentru altcineva in viata mea momentan. Si nu sunt genu` de tocilar care invata toata ziua(acum am inceput sa invat 2-3ore pe zi ca am de recuperat), nici genul care umbla doar dupa fete de bani gata. constat ca e mai relax sa fii singur...nu tu griji, nu tu probleme, certuri, neincredere, etc. desigur...dupa o vreme te saturi de singuratate...iar atunci voi cauta din nou o relatie mai serioasa. pana atunci...PARTY>>>PARTY>>>PARTY :):):):):) |
...eu votez cu tie...so daca vrei mincare calda,poti sa dai o fuga..pana la Oradea! :)
|
:):):):):):)
ce oferte primesc... dupa bac...o sa onorez invitatia:) pana atunci tin cura de slabire...ca dau din educatie...si nu mai pot face 30flotari:) |
Quote:
nu e vorba de pragmatism nicidecum....dar nu stiu cati vor ajunge la o intelegere cand va exista acea despartire sa imparta cum trebuie...adica plm,cum de multe ori barbatul aduce bani in casa si pe numele lui se trec majoritatea lucrurilor nu cred ca fetei i-ar conveni ca la despartire sa ramana cu degetul in fun_d, de aceea o solutie excelenta ar fi acea hartie prin care totul se imparte... acum eu zic, chiar si avand acea hartie lucrurile ar trebuie sa ramana la fel cum erau si inainte, dar voi cei cu experienta si trecuti prin asta poate aveti dreptate,eu inca nush |
un singur cuvat: SOLO
o zic si dupa 2 ani de relatie nu solo de tot adica combinat dar in alta seara cu una sau chiar mai multe pe cat este posibil. avantajele in a fi solo depasesc cu mult avantajele de a fi combinat in cazul meu. vine Iasi Fashion Week... mama mama ce trebuie sa fie pe acolo... is in dilema daca sa ma duc la raliu la Piatra Neamt sau sa ma duc dupa manechinuite pe aici prin Iasi... |
maneCHINUIE-LE pe toate =))
|
Quote:
|
Eu zic ca SOLO X e cel mai tare :D ... asta pt cei care stiu despre ce vorbesc...Numai bine!
|
combinat, dar nu cu oricine!:lol::lol::lol::lol::lol:
|
nah` bine ...
asta se intelege de la sine ca nu o sa te combini chiar cu oricine ... |
motocicletele sunt mai speciale solo
|
si ink mai spectaculoase cu un fund frumos scos la interval in spate!!! CLAR