Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

Slevin 12-04-09 03:37

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2230027)
Slevin: ai fost belea cu cele 7 minuni :) Ms fain de parerile bune si stai lin k masina e pe picioare mai mult ca niciodata :)

...ma sincer sa zic...ar putea sa scoata Zidul Chinezesc...ca cum e vorba "The Great Wall of China was built to keep Chuck Norris out. It failed miserably"...deci mai bine ar pune buburuza ta....cred ca l-ar bate pe Chuck;)..

eXeqTr 12-04-09 09:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2230281)

Te tin minte, ms fain again de poze si ma bucur ca tiai luat permisu. Un sfat iti dau: nu uita asta: permisul iti da dreptul sa conduci dar asta nu inseamna ca si stii ;) (probabil acum il consideri rautacios dar nu til spun cu rautate). Mai bine sa asculti de altii decat sa te convingi singur ca asa e. Sper ne revedem tot in Iasi la evenimentele care vor fi organizate (poate tot la Providenta...poate tot o indemanare :)...poate si tu la linia de start ;) )..Tinem legatura, numai bine si drive safe ;)

In legatura cu pozele, chiar nu ai pt ce ! :) sunt o persoana destul de responsabila zic eu, pentru a ma putea deplasa in siguratza de la punctul x la punctul y :) oricum.. experientza se capata in ani de zile nu in 50 km facuti cu masina :) ar fi super sa se organizeze iarasi ceva, si sa pot participa si eu.. acum .. sa vad cu ce.. :D toate cele bune !

Si apropo de cele 3 buburuze, sunteti belea fratilor ! Asteptam si restul pozelor :D

coman razvan 12-04-09 10:17

6 Attachment(s)
Azi sper sa le pun! :) :-P
LE: Cateva poze! Urmaeza si altele...

riv_gms 12-04-09 12:57

Splendida bijuterie ai

morpheusmaster 12-04-09 14:11

1 Attachment(s)
Wallpaper

robisavage 12-04-09 15:13

frumoasa buburuza omule

ps : mi-a parut bine

coman razvan 12-04-09 16:39

6 Attachment(s)
Poze ... ca Bogdan fierbe! :lol:

morpheusmaster 12-04-09 17:35

Ce le papa Photoshopu p'astea...facem frumos un album :) acolo :D

In poza 2 parca nea spus Gratzian "Ia baietzi: Odorizantele la control!!!" :))

VDAN 12-04-09 19:52

3 buburuze super smechere :shock:,bv baieti si aveti mare grija de ele ;)

eXeqTr 12-04-09 22:27

ce se mai pupau alea 2 buburuze acolo :blink: n`ai treaba :D
sa aveti grija de ele fratilor !

morph, nu ti-ar strica si tie o capota d-aia trasa p faruri :D eventual si o folie pe ea ( imitatie carbon ) :D parerea mea...
app azi am mers cu skoda octavia 2 vreo 15-20 km :D si sper cat de curand la un drum iasi-bucuresti dus-intors eu la volan :D

Spark 13-04-09 11:40

intrunirea buburuzelor ;)
foarte tare :D
si intr-o poza din asta bot in bot vezi cu cat iti coboara arcurile sport masina fata de una stock ;)

bodyspeed 13-04-09 13:41

Super tari pozele, am şi eu de pus dar diseara!!!
P.S Masina merge suuuper bine.. apropo v-a placut demonstratia mea ..semidrift,
Scaunele sunt mai mult decat perfecte!!;)
Sa o stapanesti sanatos!! Bafta si ne vedem curand!!!

morpheusmaster 13-04-09 14:21

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 2232389)
ce se mai pupau alea 2 buburuze acolo :blink: n`ai treaba :D
sa aveti grija de ele fratilor !

morph, nu ti-ar strica si tie o capota d-aia trasa p faruri :D eventual si o folie pe ea ( imitatie carbon ) :D parerea mea...
app azi am mers cu skoda octavia 2 vreo 15-20 km :D si sper cat de curand la un drum iasi-bucuresti dus-intors eu la volan :D

Pana acum nu am avut unde sa fac capota asa (n Roman)...dar se rezolva imediat :) e doar problema banilor acum...vesnica problema a banilor dar dupa ce o fac bad boy nu o mai vopsesc. In schimb am sa o foliez temporar negru lucios...nu carbon ca masina o fac in 2 nuante: alb/negru (dupa cum se vede)...carbon bag doar la interior (am volan/turometru si o sa urmeze cap schimbator/suport ceasuri aditionale...mici insertii asa)

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2233343)
intrunirea buburuzelor ;)
foarte tare :D
si intr-o poza din asta bot in bot vezi cu cat iti coboara arcurile sport masina fata de una stock ;)

Da...masina a coborat destul de mult si se simte...si scaunele au coborat mult pozitia la volan :). Cum zicea prietena lui Strikeru :)) zici ca conduci cu fundul pe asfalt :D...oricum e senzatie...

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2233773)
Super tari pozele, am şi eu de pus dar diseara!!!
P.S Masina merge suuuper bine.. apropo v-a placut demonstratia mea ..semidrift,
Scaunele sunt mai mult decat perfecte!!;)
Sa o stapanesti sanatos!! Bafta si ne vedem curand!!!

Ms ms ms...a placut a placut (am si filmulet :P de la Razvan). Pe curand, numai bine la toti

TheEnZo 02-05-09 00:31

Omule, pe la tine nu se mai misca nimica ?

morpheusmaster 02-05-09 17:05

Pai se aduna $ pentru ceva big :)....in rest mai nimic :D

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning