![]() |
Re: AG-88-PVA
ai tinut si tu un pic de ea ca in rest spalai la a ta masinuta............x(
BTL stiu ca se gasesc greu.abea le-am gasit si pe astea.nu sunt cum as vrea eu dar asta e. |
3 Attachment(s)
poze:rolleyes2
|
multumesc Lucy de poze! o sa mai ridic putin coltul din dreapta cand ajung la AG ca nu-mi place cum sta asa lasat.;)
|
Alex parerea mea ca plasa de la radiator nu da bine pe masina:rolleyes2,poti incerca atlceva,dar nu o reprezinta.La semnalizari merge dar dincolo nu.:D
|
eu am vazut masca din aia misto pt faruri dastea rotunde la o dacie se vedea super misto ceva de genu http://www.bbc.co.uk/romanian/specia...80_300x300.jpg
|
nu inteleg de ce va mai legati de un lucru care s-a mai discutat pe pagini anterioare foarte mult.e masina mea si asa imi place cum am mai zis.:D
|
gogu team vazut prin curtea de arges mam luat dupa tine dar teai bagat printre niste blocuri si team pierdut da arata super bine spatele la bolid tino tot asa
|
se vede mai bine cu numarul sub bară ;) ... avantaj bormasină la purtător :D
P.S.: dacă nu rezolvi masca aia ... o să`ti rup hidosenia aia de plasă |
:evil_laug
|
Quote:
|
nu am avut eu .. important e ca problema s`a rezolvat
|
plasa nu va mai ramane mult timp acolo daca bolidu se impotriveste promit solemn ca o sa o sabot:D:D:D
|
plasa va fi data jos zilele astea daca gasesc doua masti sa fac una frumoasa.!:D
multumesc viorel de bormasina. clif imi pare rau ca nu m-ai prins sa mai sch o vorba,poate alta data!;) numarul o sa-l mai bibilesc un pic cand ajung acasa la AG ca trebuie sa dau bara jos sa o mai iau un pic la indreptat. nu prea imi place cum sta nr cu suportii astia si tre sa ii fac altii si mai ales frigul care era vineri,ca nu imi mai simteam nici buricele degetelor. |
frumoasa ideea de a face o masca buna din doua nebune :) :)
|
sunt tare indecis in privinta mastii.............:((
cat m-am plimbat azi pe jos am studiat toate daciile cu 4 faruri.nu-mi place frate masca de dacie.e naspa rau..........nu stiu deloc ce sa fac.cred ca fac din 2 una dar patrez doar partea exterioara si interiorul il tai si pun plasa.sa vad..............:| mi-ar fii de folos niste idei poate chiar niste VT-uri!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning