Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

bobby_gsi2 16-03-09 19:24

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

Daca ai 110 cai in talon.....la B pici. Daca ai 90......baga-te la A....ai vazut si tu ce omor e la b, sau depinde.....poate ai stors mai mult din motor si e mai bine sa te bagi la B. Ms de aprecieri.....eu sunt f multumit de cum se comporta pe 400m . Am scris mai sus ca la Craiova parca se putea si mai bine...si ca urmare asta seara mi-am bagat nasul in debitmetru :)). Iar o bagasem pe maneca...nu mai reuseam sa o fac sa stea la relanti :)))0...dar pana la urma i-am dat de cap. Desi nu sta ok la relanti...apelez la metoda mecanica sa-l maresc. Maine o sa vad testul pe drum si cum trage. Daca vrea careva sa doneze un pinion de axa de c20ne....e binevenit. deasemenea primesc sponsorizari pt vtm-ul de duminica :)))

robert_zed2112 16-03-09 19:57

in talon am 66 kw nu ma bag frate la a mai bine iau bateie de la masini...capabile....decat sa bat super nova :)) sincer ..eu am dat multe 2.0 ohc acum sa vedem

bobby_gsi2 16-03-09 20:02

In cazul asta esti invitatul meu la dans :) . Oricum daca e ca in toamna...ne dam de doua ori...pt ca nu e sistem piramidal...e pe timp...si sunt doua manse si apoi libere. Si daca sunt doua curse....odata ma dau cu tine si o data cu un prieten cu un golf. La libere...fiecare cu ce gaseste. Avand in vedere ca ai tractiune spate.....ma lasi sa imi pun slick da? la craiova mi-a fost lene sa le iau......dar nici aici nu garantez ca le pun.

robert_zed2112 16-03-09 22:52

pune ce vrei tu.... eu nu refuz masini de 180 de cai....un slik nici atat:))

bobby_gsi2 17-03-09 08:59

Ma batea un gand sa ma bag la c.......asta in cazul in care se prezinta o masina de fitze si vroiam sa fac ceva spectacol.....dar daca zici ca nu refuzi 180 de cai, nu pot sa dau inapoi de la provocare. Ne vedem cu bine la Pitesti si sa avem asfalt uscat. Sa il iei si pe dani ca imi place sound-ul lui la relanti...imi aduce aminte de fosta axa :(

robert_zed2112 17-03-09 10:19

eu zic ca nu refuz masini nu ca poate masina cine stie ce...ma dau de placere...pana ii pun alt motor....

bobby_gsi2 17-03-09 11:02

Mie mi se pare mai interesant cand o masina demonstreaza ceva cu motorul ei. Crede-ma ca masina avea demult let pe ea....insa am preferat sa o las cat mai originala. Iti dau perfecta dreptate cu datu` de placere...insa sunt f multi care nu stiu ce e ala fair play si nu stiu sa felicite castgatorii. Masina nu am facut-o pt 400 de m, eu am in cap altceva...dar mai e mult pana acolo.

danny_bad 17-03-09 11:24

:lol:sunt tare curios cu cursa asta !eu zik k omorati masinile degeaba , dar vreau sa vad diferenta de tir intre voii! ps.. daca ii dai mai mult de un tir lui zedu ,te rog bobby sa iei picioru din gaz sa fie mai micaa distanta intre voi!

bobby_gsi2 17-03-09 11:32

Salutare dany...cred ca ai si tu ceva experienta in cursele legale/ilegale........nici o cursa nu este castigata decat pe strada....vorbe sunt multe. De ex anul trecut am batut un urs la Pitesti fara drept de apel.....urat de tot....tiruri, asta in prima cursa...si in a doua cursa....s-a nimerit sa pic cu el......si surpriza....a trecut primul linia de finish. De ce? Fisa mea centralaca cazut cand am vrut sa ii dau 3 :). Si acum o mica observatie.....la Pitesti respectivul urs s-a bagat la b......ciudat insa.....duminica la Craiova scria mare pe parbriz......grupa C. De ce oare? Sper sa fi schimbat motorul intre timp.....proprietarul pare un tip ok si nu cred ca a facut magarii....sau chiar daca a facut....Dumnezeu a fost opelist :)

danny_bad 17-03-09 11:42

ai dreptate seff! acum ce sa zik k si eu as vrea sa ma dau cu tine dar mai astept sa mai prind un pik de experienta si sa mai umblu putin la ea! daca voi fi libere la pitesti ma voi da si eu cu tinee!acum om vedeaa!
\orcum mult respect pt tine si masinuta ta!

brummy 17-03-09 12:18

danny stai la rand.. numa dupa mine.. ca doar opel vs opel da mai bine in poze :D

scorpio GL 17-03-09 14:31

ursul ala de care spui a avut atunci bloc de 1,8 alezat la 2.0 si injectie de IS.Mi-a dat-o si mie atunci.La Craiova avea 1,8is umblat, si i-am dat un tir.Cred ca-i patina totusi ambreajul.

bobby_gsi2 17-03-09 14:42

Ce numar are? Poate nu vorbim de aceeasi masina si sa nu facem confuzii.

robert_zed2112 17-03-09 14:48

sambata iesim ....aici in buc..si o sa aleg un urs de 2.5 sa ma dau cu el sa vad cate masinii imi da si dupa va dau filmu sa vedeti... dak o masina de 170 de cai ..da tiruri la o masina de 110 ...

bobby_gsi2 17-03-09 14:50

Zed nu tre sa demonstrezi nimic......am hotart ca incercam si gata....rezeultatul se va vedea. Important e sa ne intalnim, ne strangem maiile...discutam de pasiunea asta costisitoare a noastra si alte cele.

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning