Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Mustang 21-09-07 15:57

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1111839)
treziti-va din visare!!!

Da' nu vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaau! :lol: :lol: :lol: :lol:
Multi dintre cei care se lauda ca fac si ca dreg nu sunt crezuti decat de pustanii de 15-16 ani.

Nu va mai faceti griji pentru ca si pustanii isi revin din "viata e roz" cand or sa vada pe propria piele cat de emotivi sunt cand le da un politist semnal sa traga pe dreapta.

D_M_X 23-09-07 13:53

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by griffo.20cm (Post 1106833)
ce urs din 94 ia 190?:D si ce drum laturalnic era...cumva autostrada pitesti-bucuresti
:))

unde draq ai vazut u urs din 94'. Cabrioletu a fost facut pana si inclusiv in 93.

Wolf_boxeru 26-09-07 23:54

au ca tuning...aia habar nu au...ce si ei siau tunat loganele cand siau pus gerofaruri :))

ZerO_CooL 27-09-07 13:33

Cata caterinca... omul a zis BMW din '93... si mai departe ati dedus ca era urs din '94. :lol:

ClaudyuNSL 01-10-07 14:19

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1106874)
Nu mai pot edita...A1, nu A2...
oricum la el nu se aplica, ca ursul ala din '94 mai ia 190 "poate daca il legati de un avion" :lol:

iti arat eu URS din 91 cabriolet care ia 230 nu doar 190 asa ca daca nu cunoasteti realitatea nu va mai bagati in discutii care va depasesc pe uni dintre voi....

Radu.A 01-10-07 14:31

din cate stiu eu in 1993 aparuse d vreo 2 anisori bmw e36 "psicutza" si oricum nu mi se pare mult 190 cu un bmw 320 sau 325 fatza d fabulatziie unora cu logan cum k 1.4 ia 185km/h....

ClaudyuNSL 01-10-07 14:34

1,4 ia maxim 170 ...si asta tras rau de el

stecherro 01-10-07 17:05

griffo20 cm si gabitzuu...uitativa mai bn cunoscatori mici ce sunteti...k urs de 94 nu exista:D.poate 93 da si ala cabrio...si rare...din 91 se fac pisicile..si alea si cu motor de 2000 in 150 cai se duc 190 lejer;)...sa nu vb de lucruri sfinte cum ar fi 2,5....m3.....depinde ce motor are ala...si nah acu nu mai conteaza dak are sau nu masina ...conteaza k voi vb prostii...trebuia sa nu il luati in seama..;)..scz de off topic..;)..numa bine..sper k vam jignit..sa ne auzim de bine..;)

Jimmy_slide 05-10-07 17:06

In locul lui griffo.20cm nu m-as baga in astfel de discutii k nu e mai breaz decat eminem-alin sau cum il cheama.A fugit ala de garda cum are griffo.20cm turbina de 5-ar dieselache pe fiat stilo 1.6 benzina...Unii stiu despre ce vb:lol: :rolleyes2

ondin 06-10-07 19:17

Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

iar trebuie sa intervin cu niste precizari - intrebari..oare unde atingeti voi vitezele astea de 190-220 km/h ca stiu doar maxim 7-8 portiuni de drum din tara asta unde iti permitzi sa vezi cam cat iti duce masina, asa zisele autostrazi 1 si 2, cum te faci de la Cluj spre alba intre localitati..cum cobori pe harta de la Iasi spre Bucuresti.. cum scapi putin de Valea Oltului spre Sibiu si ceva pana in Sebes..si or mai fi 2-3 portiuni care nu mi vin acum in minte..in rest numai drumuri vai si amar de capul lor..ca ti-e mila de masina sa treci cu mult de suta..sau voi mergeti numai pe aeroporturi? ca de la voi de acasa si pana la piata/ centru nu cred ca e nevoie sa goniti asa masinile...sa vorbeasca cei care tranziteaza Germania..Austria..Ungaria..Italia de viteze din astea, iar noi mai bine sa asteptam finalizarea coridorului..mai spalati si voi putin bmw-urile alea de 2 l si 3.5 l pana atunci ca sa straluceasca cand mergeti cu ele sageata :)
fara suparare..am intrebat doar..astept sa fiu contrazis cu argumente solide..eventual si cu copia procesului verbal radar..:P

Geo_ZGA 07-10-07 00:01

"eventual si cu copia procesului verbal radar"... nu ai inteles, a scapat de politie pe un drum laturalnic ;)
ai dreptate cu drumurile...si asi putea spune ca nici pe iesirea de pe Valea Oltului nu prea ai pe unde sa mergi cu 180-190, sunt portiuni relativ scurte unde ar fi loc si drumul mi s-a parut destul de prost, destul de peticit... dar poate unora nu le pasa de masini; ce conteaza siguranta atata timp cat motorul "trage"?!? probabil ca nici kilometrajul nu merge bine... "din cauza vitezei" :lol:

pluto 16-10-07 00:13

avnd in vedere cele spuse mai sus rog un posesor de masina caruia nu ii pasa de ea sa incerce sa ruleze cu 190 pe un drum laturalnic, eventual daca are posibilitatea acesta sa fie neasfaltat si cu gropi, pardond, cratere cat mai mari.
adik hai frate, las-o balta, mai bine ma opresc imi iau puncte multe sau ma inteleg cu ei decat sa ma sinucid. by the way ca tot era vb de politia romana in momente de maxima inteligenta, rog superiorii din ministerul de interne sa isi instruiasca subalternii ca alexandru se scrie cu "x" si nu cu "cs". bafta

ondin 16-10-07 11:24

Quote:

Originally Posted by pluto (Post 1151417)
avnd in vedere cele spuse mai sus rog un posesor de masina caruia nu ii pasa de ea sa incerce sa ruleze cu 190 pe un drum laturalnic, eventual daca are posibilitatea acesta sa fie neasfaltat si cu gropi, pardond, cratere cat mai mari.
adik hai frate, las-o balta, mai bine ma opresc imi iau puncte multe sau ma inteleg cu ei decat sa ma sinucid. by the way ca tot era vb de politia romana in momente de maxima inteligenta, rog superiorii din ministerul de interne sa isi instruiasca subalternii ca alexandru se scrie cu "x" si nu cu "cs". bafta

de ce esti rau si spui asta? ei stiu toti pe de rost poezii de vasile alecsandri si de aceea il scriu asa pe orice alexandru..:idea:

ondin 16-10-07 11:25

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1136297)
"eventual si cu copia procesului verbal radar"... nu ai inteles, a scapat de politie pe un drum laturalnic ;)
ai dreptate cu drumurile...si asi putea spune ca nici pe iesirea de pe Valea Oltului nu prea ai pe unde sa mergi cu 180-190, sunt portiuni relativ scurte unde ar fi loc si drumul mi s-a parut destul de prost, destul de peticit... dar poate unora nu le pasa de masini; ce conteaza siguranta atata timp cat motorul "trage"?!? probabil ca nici kilometrajul nu merge bine... "din cauza vitezei" :lol:

am inteles eu cazul lui si cum a pacalit el politia gratie masinii sale puternice si a drumului laturalnic..ma refeream la ceilalti care sunt tentati sa mai scrie tampenii din astea sa dovedeasca viteza sau cu ce se mai lauda ei cu procesul verbal..

recomand celor care vor sa viseze in scris sa deschida un topic special nou nemaiauzit si nemaivazut..unde sa scrie ei sub genericul..cum ar fi..si apoi sa inceapa cu fabulatiile...si asa noi vom stii ce si cum si nu vom mai pierde timpul..propun sa ne oprim aici cu aceste discutii, cel putin pana primim si procesele verbale in copie ale vitejilor de pe strazile patriei..si vedem noi atunci ce si cum..

Alex-Rahova 16-10-07 23:08

1 Attachment(s)
pentru toti " cunoscatorii ursilor "

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning